Jutro!
E to za sisanje palca ne bi htjela da mu prede u naviku. On sad ne sisa palac nego glode saku (vec mu je ostecena koza na tom mjestu), dajem mu duducu ali nije bas da je zeli imati stalno u ustima, ima je kad ide popodne spavati, u voznji i u setnji - bar nesto jer do sad ni to nije htio. Al je zato sakica stalno u ustima. Znam da sad to sve bebe rade, ali ne znam kako da sprijecim da mu to ne prede u naviku. Izvadim jednu, stavi drugu i tako u krug. Dajem mu dudicu al nije mu to to.
I ja bi radije da duda dudu ako bas mora jer znam da je taj palac ovisnost. Moj svekar je cuclao palac u skoli! Skrivao se u wc-u i tajno cuclao 😂😂 pa mislim molim te...😂😂🤣🤣
Kiki i moja stalno glođe rukice,ja izvadim jednu a ona stavi drugu a nekad i obe odjednom,cak ima na usnici kao zulj od tog ,a najgore je po noci,nekad me izluduje to mljackanje tijekom noci,kad god se okrene mljacka i zvace rukice....al tvoj barem hoce ponekad dudu,moja nece pa nece
Curke sisanje palca vam je nasljedna osobina i ako je dijete ima nema te stvari kojom cete uspjet zabranit. Moj tata i svekar su dudali do 7. razreda skole...ono kasnije naravno poskrivecki. Tata ima super zube a svekar koma al i to je genetski taj zagriz...ja nisam imala ni dudu ni palac pa sam nosila aparatic zbog premale celjusti😂
Uglavnom dosta sam to proucavala i zakljucak je da pravila nema...neka djeca sama prestanu do godine a neka dudaju dugo jer se toga tesko rijesit. Moj Jakov duda palac ali to ga cujem na spavanju ili kad se uznemiri...ako ga ulovim ovako po danu onda pricam s njim da svasta unosi u usta, da mu to n
e treba da se dode pomazit s mamom i tatom i tak🤔 i tko zna koliko cu jos morati😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Nama je sinoć sve lijepo krenulo, zaspala oko pol 10, pa se probudila pa finalno zaspala oko 10. Sve je bilo uureduu do zadnjeg buđenja oko 5. Dam sisu, ona se najede i krene pričati. I priča i priča. Oko pol 7 sam odustala, stavila ju ju baby gym i otišla raditi kavu. Ona je nakon 10 min sama zaspala u gymu (tko uspije tako zaspat?!) a ja TUKA ju idem seliti u kolijevku i razbudim.
Hedge tako je i kod nas nekad,npr.jucer isto tako ujutro probam ju jos uspavat iza boce i ona nece,ja ju stavim u gym i ona se igra i nakon nekog vremena ja pogledam a ona spava,i ja naravno idem ju preselit u kosaru a ona se probudi drugi pit cu je samo pokriti sa dekicom
,a nekako mi bude zao da je na podu
Curke sisanje palca vam je nasljedna osobina i ako je dijete ima nema te stvari kojom cete uspjet zabranit. Moj tata i svekar su dudali do 7. razreda skole…ono kasnije naravno poskrivecki. Tata ima super zube a svekar koma al i to je genetski taj zagriz…ja nisam imala ni dudu ni palac pa sam nosila aparatic zbog premale celjusti😂
Uglavnom dosta sam to proucavala i zakljucak je da pravila nema…neka djeca sama prestanu do godine a neka dudaju dugo jer se toga tesko rijesit. Moj Jakov duda palac ali to ga cujem na spavanju ili kad se uznemiri…ako ga ulovim ovako po danu onda pricam s njim da svasta unosi u usta, da mu to n
e treba da se dode pomazit s mamom i tatom i tak🤔 i tko zna koliko cu jos morati😂
Klea slazem se da je u vecini slucajeva to nasljedno,barem vidim po mojoj L.
Hedge tako je i kod nas nekad,npr.jucer isto tako ujutro probam ju jos uspavat iza boce i ona nece,ja ju stavim u gym i ona se igra i nakon nekog vremena ja pogledam a ona spava,i ja naravno idem ju preselit u kosaru a ona se probudidrugi pit cu je samo pokriti sa dekicom
Daaaa. I meni je bilo žao. Ma ubuduće ne diram lava dok spava 🤣🤣🤣🤣
Hedge tako je i kod nas nekad,npr.jucer isto tako ujutro probam ju jos uspavat iza boce i ona nece,ja ju stavim u gym i ona se igra i nakon nekog vremena ja pogledam a ona spava,i ja naravno idem ju preselit u kosaru a ona se probudidrugi pit cu je samo pokriti sa dekicom
Daaaa. I meni je bilo žao. Ma ubuduće ne diram lava dok spava 🤣🤣🤣🤣
ni ja,barem dok ne popijem kavu na miru
Hej, curke, mi smo na kraju do 9 spavali Pa me D pustio da popijem kavu... bio je na podu i pokusavao se okrenuti na trbuh... skoooro mu je uspjelo... Cak se time bavio 50min 😂😂😂 Bili su i moji na sat vremena... sad d
Sortiraj odgovore
Najstariji