Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    30. Siječanj 2018. 11:01

barbs

Hej, curke, mi smo na kraju do 9 spavaliPa me D pustio da popijem kavu… bio je na podu i pokusavao se okrenuti na trbuh… skoooro mu je uspjelo… Cak se time bavio 50min 😂😂😂 Bili su i moji na sat vremena… sad d

sad D spava 😎😎😎😎 Mada jos ne cvrsto Miskolji se u ljulji... Rucak je gotov... Sugo 😁 Samo pastu moram ubaciti prije nego muz dodje s posla... i kad se zbudi idemo u setnju... Nije neko vrijeme al ajd...
    mamisita, sjetila sam se sa si me pitala za nasu visinu... ja sam 167cm a muz blize 180cm...

barbs
    30. Siječanj 2018. 11:02

Srnac, ti si narucivala iz Ikeee? Jesi platila pt?

barbs
    30. Siječanj 2018. 11:04

Romi, aaaaaaa, ti nasi frajeri hahaha 😂😂😂 samo nas zaj* Meni nije problem sto ide spavati malo kasnije... mada bih voljela.makar sat vremena, dva navecer imati za sebe ... i muza.. 😂 da gledamo tv.... jer kad bi zaspao oko 21-21:30 on bi mi se rijetko 

barbs
    30. Siječanj 2018. 11:05

barbs

Romi, aaaaaaa, ti nasi frajeri hahaha 😂😂😂 samo nas zaj* Meni nije problem sto ide spavati malo kasnije… mada bih voljela.makar sat vremena, dva navecer imati za sebe … i muza.. 😂 da gledamo tv…. jer kad bi zaspao oko 21-21:30 on bi mi se rijetko

budio nocu... Odnosno 1x iza ponoci i 1x pred jutro... kao i sinoc... i dogurali bi do 9 sa spavanjem i naspavala.bih se... kad ide spavati oko20-20:30 onda se budi oko 6-7 i nema daaaljeeeee... al na kraju sve to ima svoje mane i vrline 

barbs
    30. Siječanj 2018. 11:10

da dudu izbaci... cak ju uzme za draku (a kratka je 😂😂😂) pa.mase s njom i kao zeli ju staviti u usta i obrne na krivu stranu hahahahhaa 😂😂😂😂😂
    Ja se svakodnevno cujem s Violetom preko fb-a....
    Gdje je I me???
    Klea, da... djeca prestanu kad tad sa dudanjem...
    Hedge, jooojjjj, sada znas da ju ne smijes micati

barbs
    30. Siječanj 2018. 11:11

Hedgehog

Romi

Hedge tako je i kod nas nekad,npr.jucer isto tako ujutro probam ju jos uspavat iza boce i ona nece,ja ju stavim u gym i ona se igra i nakon nekog vremena ja pogledam a ona spava,i ja naravno idem ju preselit u kosaru a ona se probudidrugi pit cu je samo pokriti sa dekicom,a nekako mi bude zao da je na podu

Daaaa. I meni je bilo žao. Ma ubuduće ne diram lava dok spava 🤣🤣🤣🤣

Tako je 😂😂😂😂😂

barbs
    30. Siječanj 2018. 11:11

Romi, prstici idu na bolje 😊😊😊😊😊😊😊😊

barbs
    30. Siječanj 2018. 11:13

Sanjchi, jaaaaaooooo, pa ja gledam: juhuhuuu ja cu kupiti kad skuzim da je manji kalup  Ja isto mislim da vise necu stati u moje stikle a taman u Kopru u PRINCESS nasla moje velicine... 
    Ovo je grozno zene dr

barbs
    30. Siječanj 2018. 11:15

barbs

Sanjchi, jaaaaaooooo, pa ja gledam: juhuhuuu ja cu kupiti kad skuzim da je manji kalupJa isto mislim da vise necu stati u moje stikle a taman u Kopru u PRINCESS nasla moje velicine…
    Ovo je grozno zene dr

*zene drage... imam 5 para tenisica i ja stanem u JEDNE... heeeejjj JEDNEEEE... moram kupiti jos jedne za trenirati... Uz to bas me zanima ako cu stati u stikle grozno... grozno..
    Znaci, jucer su me ZENE s treninga osvijestile i rekle da se ne brinem nista jer da tijelu treba puno vremena da se oporavi od poroda... 

barbs
    30. Siječanj 2018. 11:16

Sanjchi, nosila sam 40 br... stikle... a tenisice i cizme ovisi o kalupu.
     40 ili 41

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.