Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    30. Siječanj 2018. 11:23

Evo ja sam probala stikle... 2 para mi cak idu al jedan me stisce previse 

Maja 3
    30. Siječanj 2018. 11:24

barbs

Sanjchi, nosila sam 40 br… stikle… a tenisice i cizme ovisi o kalupu.
    40 ili 41

Barbs,nikad vise isti broj! Ja te nemogu utjesit! Prije 1 trudnoce mogla nosit i 39 neke cipele...sada 41! O 39 mogu sanjat. Narasle su po pola broja svaku trudnocu!

barbs

sanjchi255

Ja sam morala kupit nove cipele za zimu i morat cu sad za ljeto. I balerinke i sve😞

o tome jos nisam ni razmisljala cizme sam ionako trebala kupiti nove... a za ljeto... ah jooojjj..

barbs

Maslacak, vjerujem ti... i znam, svijesna sam  O tome su mi svi pricali... 

Maja 3
    30. Siječanj 2018. 11:26

Mi u setnji! O rucku ne razmisljam..u petak dolazi promjena vremena..pa da iskoristimo ovo sunce jos.
    Ima juhe od jucer,i piletinu treba ispec...do 2 ce valjda bit.

luce <3
    30. Siječanj 2018. 11:26

Hedgehog tako bi i ja malu kad bi se vratili iz setnje isla skinit kombinezon i kapu pa bi se uvik razbudila i ne bi nastavila spavat, sada je samo spustim i otkopcam...
    Barbs drago mi je da su D bolje prstici

Maja 3
    30. Siječanj 2018. 11:30

barbs
    30. Siječanj 2018. 11:34

Maslacak, iskoristite to predivno vrijeme. Kod nas je tmurno i vlažno od petka ili subote. Grozno!  Ali i mi ćemo svejedno vani  Divne slikice! 
    Luce :* E da, i D bi se uvijek razudio kad bi ga otpokčala i skinula kapu... u zadnje vrijeme ne 

Barkleys
    30. Siječanj 2018. 11:38

Vidiš to mi nije palo na pamet. Za veličinu noge, čini mi se da s tim neću imat problema. Kuc kuc od drvo. Ali ja ni u trudnoći nisam baš imala problema s oticanjem nogu itd, možda su mi par puta natekle po ljeti ako bi više hodala... Ne znam jel to ima neke veze s tim? Pucam na prazno. Sjećam se Sanjchi tvojih slika nogu. Ti si baš imala problem s vodom. 😒😒😒Mene jedino ova kosa živcira, em mi ispada nenormalno em je sva nekakva žnj. Operem ju i drugi dan je ko slama.😒😒😒

barbs
    30. Siječanj 2018. 11:40

Hedge, nadam se da nemaš problema s time... ni ja nisam puno otekle, ali ipak ne stanem u svu obuću 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.