Evo ja sam probala stikle... 2 para mi cak idu al jedan me stisce previse
Sanjchi, nosila sam 40 br… stikle… a tenisice i cizme ovisi o kalupu.
40 ili 41
Barbs,nikad vise isti broj! Ja te nemogu utjesit! Prije 1 trudnoce mogla nosit i 39 neke cipele...sada 41! O 39 mogu sanjat. Narasle su po pola broja svaku trudnocu!
Ja sam morala kupit nove cipele za zimu i morat cu sad za ljeto. I balerinke i sve😞
o tome jos nisam ni razmisljala
cizme sam ionako trebala kupiti nove... a za ljeto... ah jooojjj..
Maslacak, vjerujem ti... i znam, svijesna sam O tome su mi svi pricali...
Mi u setnji! O rucku ne razmisljam..u petak dolazi promjena vremena..pa da iskoristimo ovo sunce jos.
Ima juhe od jucer,i piletinu treba ispec...do 2 ce valjda bit.
Hedgehog tako bi i ja malu kad bi se vratili iz setnje isla skinit kombinezon i kapu pa bi se uvik razbudila i ne bi nastavila spavat, sada je samo spustim i otkopcam...
Barbs drago mi je da su D bolje prstici
Maslacak, iskoristite to predivno vrijeme. Kod nas je tmurno i vlažno od petka ili subote. Grozno! Ali i mi ćemo svejedno vani
Divne slikice!
Luce :* E da, i D bi se uvijek razudio kad bi ga otpokčala i skinula kapu... u zadnje vrijeme ne
Vidiš to mi nije palo na pamet. Za veličinu noge, čini mi se da s tim neću imat problema. Kuc kuc od drvo. Ali ja ni u trudnoći nisam baš imala problema s oticanjem nogu itd, možda su mi par puta natekle po ljeti ako bi više hodala... Ne znam jel to ima neke veze s tim? Pucam na prazno. Sjećam se Sanjchi tvojih slika nogu. Ti si baš imala problem s vodom. 😒😒😒Mene jedino ova kosa živcira, em mi ispada nenormalno em je sva nekakva žnj. Operem ju i drugi dan je ko slama.😒😒😒
Hedge, nadam se da nemaš problema s time... ni ja nisam puno otekle, ali ipak ne stanem u svu obuću
Sortiraj odgovore
Najstariji