Romi welcome u nasu malu-veliku obitelj😊
Curke evo meni sve bolje..nemam temp..🎉 jos sam s maskom po kuci, vec mi ide na zivce maska, zaboravila sam vec kak izgledam😂 sad kad mi dokica pocne radit zvat cu pa pitat jel smijem skinut masku😅
Sanjchi super da ti je bolje😘😘

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Romi dobrodošla. I moja cura je Lea
Violeta, i naša pedijatrica je takva ko na traci, nisam ju ni podigla a ona već iduće dijete prima. Ne možes ni pitati nešto jer imam osjećaj da te tjera van. Ne očekujem da se bavi s njom 2 sata al opet... Nažalost jedina je u kvartu a ne da mi se vući ju na drugi kraj grada

Mi se borimo s spavanjem. Sve teže se uspavljuje a sve više joj se spava. Imam osjećaj da ju po cijele dane uspavljujem jer traje po sat vremena da odspava pola sata i tako u krug... Izdrži mi max sat vremena i opet joj se spava a onda krećemo u borbu. Ne znam što je to al valjda će se naučiti s vremenom brže uspavati...
Puno šećemo u klokanici da bolje zaspe i eto ja se otopila još 2 kg. Sad imam 9 manje nego prije trudnoće, topi me moja cura...
I pohvaljujem Muller pelene za noć! Izdrže bez problema, puno bolje nego pampers.

Pozz cure!
Dobrodosla Romi
Sretnih 3.mj bebicama!
Violeta mi smo jucer bili kod ped i isto se cijepili...
Meni je nasa suuper, puno prica s nama, mozes je pitati sta te zanima, rekla nam je ako imamo pitanja da slobodno zovemo...sa djetetom je smirena, ako place ju podigne i proba umiriti...nemam zamjerke...
Ali u nasem mjestu ona je jedina ped pa izbora ni nema osim vozitu u udaljenije gradove...
Ali jucer je moja curka otplakala cijeli pregled i nikako ju umiriti
Dugo smo cekali u cekaoni, pa onda unutra skinuti se i na vaganje, i onda smo cekali umotani u tetru jedno 10 min ped i tu je krenula plakati...
Uff, bilo mi ju zao...bit ce bolje dr put

Barbs kod vas jos stalno buđenje!? Uff treba to izdrzati,kod nas bilo samo par noci...sad je opet ok, a do kad ne znam.haha

Razlika među djecom- mi smo rekli da bi voljeli jedno za drugim, ne bas odmah sad ali kad bude imala god i po dvije da bi drugo....ali to smo rekli dok nismo jos imali nju sad bi mozda ipak malo vise pricekala.haha

Maslacak nemam nikakav broj :/ ne znam jel imas fejs, stranica se zive tae kwon do klub karlovac. Ali mozes i bez najave doci bilo kad na trening pa se tamo javis da ste novi, ma da oni to vide, i da bi htjeli da mala proba. Treninzi su ponedjeljak, utorak, cetvrtak i petak od 18:00 - 18:45h. To ti je odmah preko puta Astralisa, znaci za Astralis skreces.desno, a za dvoranu lijevo.
Razlika ja nikad ne bi mogla malu razliku iz L jer tako zivo i zajtjevno dijete svijet nine vidio 🤣
Mamasita terrible two traje i traje tako da dodes i do trece godine pa ispada i terrible three 😄 a onda imaju jos i milion pitanja o svemu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji