A je jutros zezala,probudila se u 5h i nece spavat,zaspala nesto poslije 7h,pa smo onda ostale do 10h.. 😊
Ii evo da se pohvalim,ja sad dok sam jela,ona se sama uspavala 👏👏 mogu vam reci da joj to polako prelazi u naviku 😍😍 ali obavezno pallac mora biti u ustima 😤
Ja za nogu nisam primjetila da je narasla (nosim 37 🙃)
Ja luda s ovim uspavljivanjem. Već u pola 12 je vrištala od umora a ja počela plakati skupa s njom jer više ne znam što napraviti. Prije toga zaspala na pilates lopti ali kratko pa ju grčevi probudili i kasnije naravno opet umorna.
Ona jednostavno ne može zaspati i onda je takva plačljiva i nervozna dok ne odemo van u šetnju, tu spava ko top. Nije mi problem svaki dan šetati ali me muči zašto drugačije ne može zaspati. Znamo da bebe smiruje ljuljanje ali ovo je baš turbo.
Navečer ju isto jedva uspavam, ljuljam ju na lopti i to opet uz plač jer joj se spava. Al ajd nekak se smiri s vremenom. Ja lagano gubim strpljenje s tim po cijele dane.
E sad ne znam što raditi, da li ju i dalje ljuljati i šetati po vani da bi spavala dok se ne nauči smiriti i zaspati ili sve prekinuti i slušati ju svaki dan kako plače od umora pa čekati dan kad će se naučiti sama smiriti? A do tada živacaaaaa
Ii kosa mi opaaaada uzasno.. stan je pun mojih dlaka.. 😕
Sutra idemo pedici,da provjerim da li je ista dobila na kilazi od petka..
Suncokretice,jao vas grcevi bas ne pustaju.. 😤 djeca se sama mjenjaju,samo trebaju vremena.. evo,mn je bilo ne zamisivo da se moja sama uspava,uvijek je morala zaspat na sisi.. i sad kako je veca,sama se pocela uspavljivati.. tako i kod vas,sad ju ti vodi u setnju,bolje i tako nego da ti je uvijek nervozna.. aa jos za neko vrijeme,mislim da vam te setnje nece trebati.. to ti govorim onako kako sam ja vidjela promjenu na svojoj A.. znaci,bila su vremena kad je doslovno samo plakala,jela i spavala.. s njom se nisi mogao igrat,pustit ju samu ni na minut.. aa kako je veca sve je lakse..
Dzenny, super sto ste nastavile sa spavanjem..
Meni pada kosa... kupila.od Vichya sampon i pomaze...
Suncokretice, aaa uuuu Bas vam je tesko... je l imas nekoga da ti ju pricuva da mozes izaci malo vani i odmoriti se???
Sanjchi, ako je kalup manji cisto sumnjam da ce mi pristajati... i ja imam sira stopala
Mamisita, iskorostite to lijepo vrijeme... kod nas sunce izviruje al nece to dugo Jbt imam tone toga za.prati... uvaljujem pomalo sveki pored peci ili u susilicu jer bih uskoro mogla plivati u robi...
Mi smo u setnji... naravno, opet je zaspao... 😂😂
Hej, hej. Mi bili na uzv kukova.
Sto se tice promjene broja noge zbog trudnoce, nemam s tim problema. Jednak br nosim kao i uvijek 😊
Sretna, kako je prosao pregled? Super za noge 😂😂😂😂
Ma super 😄 bio je dobar ko bubica 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji