Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    28. Siječanj 2018. 17:52

Marijana, ja planiram prvih 6 mj samo dojiti, ali vidjet cu sto ce pedica reci. Nekako mi se cini da ce predloziti da krenemo s dohranom, al svjedeno cu malo pricekati. 
    Radili smo popis za krstenje, 45 odraslih i 20 djece 😆 Bit ce to veselo drustvance! 😍 
    Ja u AS imam podlozak/jastucic koji ide ispod guze i sluzi da beba nije jako u sjedecem polozaju, ako maknem taj jastuk onda vise sjedi pa mislim da cu s tim pricekati do 5.,6. mj iako mu je s tim vec sada malo knap. 
    Dena, razmisli prije kupovine nove AS jer ces ionako uskoro morati preci iz jajeta u vecu sjedalicu. Imas za kupiti pamucne presvlake, pa radije s njima zastitis. Ima ih u Zari home univerzalnih. 
    Dzenny, nisam komentirala, zao mi je sto ste zavrsili u bolnici! Al bitno da ide na bolje! 
    Kleaiva i ja sam imala mastitis, a nadam se da iscjedak nije nista strasno, mozda ces dobiti mengu? 

• Dena1009
    28. Siječanj 2018. 18:25

Sad sam se i ja negdje izgubila 🤣🤣
    Kiki znam, ali idemo na dalek put pa sad ovih zadnjih dana me pocelo malo muciti i stalno razmisljam da li je sve sigurno za njega. Bas sam prije napisala, da sam sad naknadno skuzila da sam vec kupila taj umetak.
    Znaci, nasa sjedalica ima taj umetak po cijelom, ja nisam ni skuzila da se to kasnije uzima, al ja imam isto umetak koji ima rupe za pojaseve ali je od pamuka, ima zimsku i ljetnu stranu. Poslikam sutra, sad spava na njemu. 

url=https://lilypie.com]

luce <3
    28. Siječanj 2018. 18:37

Ajme bebaci su prekrasni😍😍😍
    Mene isto to zanima do kada se drzi taj jastuk u AS sjedalici?

• Barbi13
    28. Siječanj 2018. 18:39

Ja ne znam od kud joj snaga cijelu noc je zajeb....i sad cijeli dan nije spavala😥😥😥.Alara je preljepa😍😍😍😍dalje ne znam sta sam procitala😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    28. Siječanj 2018. 18:45
    Moja sova😂😂😂😂😂
    Moja sova😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    28. Siječanj 2018. 18:46

Barbi,sova ti je preslatka!

• Romi
    28. Siječanj 2018. 18:54

Srnac nadam se da se necu ureci,jer smo prva 3 mjeseca imali problema sa spavanjem,sad se konacno malo popravilo, znala sam ovdje citat kako neke bebe spavaju,a moja nije htjela nikako...daj Boze da samo ovako ostane,al i onda kad sam ju znala nosat do 2 ili 3 u noci da zaspi,sama sam sebi govorila ma nema veze izdrzat cu,samo nek bude  zdrava

• sretna
    28. Siječanj 2018. 18:56

Cure, sve redom imate prekrasne kikace!  😍
    Kod nas je bila P kuma i sad su svekiji tu.
    Moj spava i na trbuhu i boku. Tetru stavljam u kinderbet i kao Marijana zakacim sa sttane za mafrac i nema sanse da ju izvuce. L mi je od 3 tj zivota cijelo vrijeme na trbuhu spavao i dan danas se namjesti odmah na trbuh kad ide spavat 😁 a P voli na trbuhu pa kad mu je dosta pocne cendrat i onda ga okrenem.na  bok 😄

• Romi
    28. Siječanj 2018. 18:57

Klea super da su ti cicke bolje i  drzim fige da nije nista ozbiljno ovaj iscjedak i da je samo znak da ces dobit mengu

• Romi
    28. Siječanj 2018. 19:10

sanjchi255

Hahah nisam vidla da se javila😆😆
    E Sretna..gle sto mi je seka poslala😂

Nebi se cudila da je bilo i pisama ma doci ce Kemo uskoro u nekoj drugoj seriji ,samo sta nije 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.