Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    28. Siječanj 2018. 11:57

barbs

Osim Sanjchi hahahaha nju Lucija boli 😂😂😂😂😂

*voli 😂😂😂😂😂

dzenny
    28. Siječanj 2018. 12:03

Barbs,ii ja mislim da je povezano sa bolnicom.. jer tako mi se probudila i onda kad smo dosle iz bolnice.. sigurno je nesto sanjala.. mis moj mali.. iii daa,D je vec odavno na mojoj listi za zeta ❤❤ brada 😍😍 ne znam zasto,ali odavno nisam vidjela nesto ljepse.. ☺
    Stvarno,cure.. kakva je ovo noc?? Sveee se zale da nisu spavale.. 🤔🤔 
    Mi imao jos ulozak u AS.. ☺

dzenny
    28. Siječanj 2018. 12:11
    Moja mala slapa ❤❤
    Moja mala slapa ❤❤

barbs
    28. Siječanj 2018. 12:17

Dzenny, dogovorit cemo svatove 😂😂😂😂😘😘😘 Ljepoticaaaa 😘😘😘😘
    Sanjchi, ppppsssssttttt... ti od pocetka nemas problema sa.spavanjem 😂😂😂😂😂😂😂😂

barbs
    28. Siječanj 2018. 12:17

Sanjchi, jooojjj, kako je slatkaaaaa... i koliko kooooseee ima 😍😍😍

barbs
    28. Siječanj 2018. 12:18

Ne mogu vjerovati kako nam bebice raaaastu 😍😍😍😍

dzenny
    28. Siječanj 2018. 12:24

Luce je prava gospodjica.. 😍😍
    Barbs,mozeee mozee.. 😂😂 Haaa,kad se mi 'picnemo' 😂😂😂

• Srnac
    28. Siječanj 2018. 12:41

Curke kooooma noc. Dizala sam ga i spustala do 2 i onda buđenje svskih 2h s tim da nakon buđenja u 6 nije zaspao do pola 8!! Osjecam se kao da me pregazio vlak..i to teretni.
    Vidim da je svima bila losa noc..nesto je u zraku.
    Kod mene jednostavno ne pali da ga ne dignem jer je to vristanje koje prelazi u gusenje a sam se nebi uspavao nikada..to se bas nikada nije dogodilo. On inace spava u debeloj vreci za spavanje pa i da nađem jastuk u koji stane prokuhao bi 😀
    Inace spustam ga u krevet kraj sebe na tetru..mogla bi probati dekicu stavit.
    Suncokretice blazena lopta..i meni je zao da ju nismo prije otkrili. Ali moj T ima vjerujem blizu 8kg i leđa mi otpadaju i na lopti.
    Mamisita sretna 3.
    Barbs Diego je heartbraker definitivno. Bas je zgodan frajer!
    Pojma nemam sta sam procitala dusa i mozak mi spavaju.

• Dena1009
    28. Siječanj 2018. 12:49

dzenny

Barbs,ii ja mislim da je povezano sa bolnicom.. jer tako mi se probudila i onda kad smo dosle iz bolnice.. sigurno je nesto sanjala.. mis moj mali.. iii daa,D je vec odavno na mojoj listi za zeta ❤❤ brada 😍😍 ne znam zasto,ali odavno nisam vidjela nesto ljepse.. ☺
    Stvarno,cure.. kakva je ovo noc?? Sveee se zale da nisu spavale.. 🤔🤔
    Mi imao jos ulozak u AS.. ☺

Kakav ulozak, gdje ste ga kupili?

url=https://lilypie.com]

• Romi
    28. Siječanj 2018. 13:21

Cure ni ja sva sreca nemam problema sad sa spavanjem,zaspala je sinoc u pola 12 i spavala jutros do pola 8,bez budenja,a sinoc bi vjerojatno zaspala i ranije ali je spavala u autu dosta,cak sam mislila da nece sinoc dugo zaspat,a ona zaspala za 15 min.nakon jela....mozda bude spavalicaa na tatu,a na moju srecu,,taj moze uvijek spavat za razliku od mene

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.