Mala je od sveki dobila robicu al sve joj malo. Kupila sve br 56. 😥
1 hlacice su joj ok al imaju stopalo dolje a to joj ne mogu oblacit zbog remencica
Ako je od ove žlica sveki. Prodaj na mojekrpice.hr. Samo prvo malo nategni na malu i opali par fotki. Da joj možeš pokazati. 😂😂😂😂
Hedge, moja nina s tatine strane je kupila vlazne maramice DieguZa Bozic…
Malo mi je bilo krivo jer je djeci od moje sestre stalno svasta kupovala i davala pare, al to je samo dokaz koga vise preferira…
Ti bar svoj poklon mozes iskoristi za diega sada, za razliku od hedge, ona moze sebi caj radit 😂
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA
istina...
Nije uopće smiješno XD

Mala je od sveki dobila robicu al sve joj malo. Kupila sve br 56. 😥
1 hlacice su joj ok al imaju stopalo dolje a to joj ne mogu oblacit zbog remencica
Ako je od ove žlica sveki. Prodaj na mojekrpice.hr. Samo prvo malo nategni na malu i opali par fotki. Da joj možeš pokazati. 😂😂😂😂
To je sve vec u vreci za prodaju. 😂😂😂
Robicu sto sam dobila polovnu sve vracam jer sam se tako dog s tom curom koja mi je dala..
A ovo sto sam ja kupila i dobila ide u vrecu za prodaju. Nemam kom prosljedit jer svi imaju ili cekaju deckice. Sve ide na mojekrpice 😊 samo cekam da sve nakupi.

I me, ja bih puuuuuklaaaaa na to!!! Ne bi štedila riječi! Ma šta si ona misli? Ja pop* i na muža kad mu tura nešto ispred da "pomiriše", a on automatski otvara da bi jeo
I isto je rekao svekici neka slobodno da malo čokoladice da licne i kad je licnuo su me oboje čuli! jebote ljudiii

I_me,sveki ti je bas bezobrazna.. sve i kao mame zahtjevamo,sto se tice bebe,da je nasa rijec zadnja i da se nasa rijec postuje.. samo ima tih ljudi koji nemaju odgoja i kulture,pa misle da imaju pravo odgajati i tvoje dijete.. ee pa stani malo,svaka od nas je to dijete rodila sebi,ISKLJUCIVO SEBI.. to me fakat zna razljutiti.. iako,moja sveki ima razumjevanja do tog,da ce mom dijetetu biti onako kako ja kazem,jer sam na pocetku svima stavila do znanja ili ce me postovati i imati lijep odnos sa dijetetom ili ce se njihovo vidjanje i druzenje svesti na minimum.. eto,jedino sto sam imala onaj scenarij da je nona od dragog posula je secerom,ali sam joj posteno i rekla 😉
Kiki,nadam se da ce sve da bude uredu.. 😘

I Diego je dobio neke majice od sveki i muzeve none (svekine majke) koje mu ni je mozes navuci kroz glavuuuuuuu... velicina je ok al probala sam ih navuci i urlaaaaaa, majica mu zapne..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji