Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    16. Siječanj 2018. 10:40

I_me

Mala je od sveki dobila robicu al sve joj malo. Kupila sve br 56. 😥
    1 hlacice su joj ok al imaju stopalo dolje a to joj ne mogu oblacit zbog remencica

Ako je od ove žlica sveki. Prodaj na mojekrpice.hr. Samo prvo malo nategni na malu i opali par fotki. Da joj možeš pokazati. 😂😂😂😂

[OBRISANO] 16. Siječanj 2018. 10:45

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    16. Siječanj 2018. 10:46

sretna

barbs

Hedge, moja nina s tatine strane je kupila vlazne maramice DieguZa Bozic…Malo mi je bilo krivo jer je djeci od moje sestre stalno svasta kupovala i davala pare, al to je samo dokaz koga vise preferira…

Ti bar svoj poklon mozes iskoristi za diega sada, za razliku od hedge, ona moze sebi caj radit 😂

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA
    istina... 
    Nije uopće smiješno XD 

[OBRISANO] 16. Siječanj 2018. 10:47

I_me
    16. Siječanj 2018. 10:48

Hedgehog

I_me

Mala je od sveki dobila robicu al sve joj malo. Kupila sve br 56. 😥
    1 hlacice su joj ok al imaju stopalo dolje a to joj ne mogu oblacit zbog remencica

Ako je od ove žlica sveki. Prodaj na mojekrpice.hr. Samo prvo malo nategni na malu i opali par fotki. Da joj možeš pokazati. 😂😂😂😂

To je sve vec u vreci za prodaju. 😂😂😂
    Robicu sto sam dobila polovnu sve vracam jer sam se tako dog s tom curom koja mi je dala..
    A ovo sto sam ja kupila i dobila ide u vrecu za prodaju. Nemam kom prosljedit jer svi imaju ili cekaju deckice. Sve ide na mojekrpice 😊 samo cekam da sve nakupi.

[OBRISANO] 16. Siječanj 2018. 10:48

barbs
    16. Siječanj 2018. 10:48

I me, ja bih puuuuuklaaaaa na to!!! Ne bi štedila riječi!  Ma šta si ona misli? Ja pop* i na muža kad mu tura nešto ispred da "pomiriše", a on automatski otvara da bi jeo  I isto je rekao svekici neka slobodno da malo čokoladice da licne i kad je licnuo su me oboje čuli! jebote ljudiii 

dzenny
    16. Siječanj 2018. 10:49

I_me,sveki ti je bas bezobrazna.. sve i kao mame zahtjevamo,sto se tice bebe,da je nasa rijec zadnja i da se nasa rijec postuje.. samo ima tih ljudi koji nemaju odgoja i kulture,pa misle da imaju pravo odgajati i tvoje dijete.. ee pa stani malo,svaka od nas je to dijete rodila sebi,ISKLJUCIVO SEBI.. to me fakat zna razljutiti.. iako,moja sveki ima razumjevanja do tog,da ce mom dijetetu biti onako kako ja kazem,jer sam na pocetku svima stavila do znanja ili ce me postovati i imati lijep odnos sa dijetetom ili ce se njihovo vidjanje i druzenje svesti na minimum.. eto,jedino sto sam imala onaj scenarij da je nona od dragog posula je secerom,ali sam joj posteno i rekla 😉
    Kiki,nadam se da ce sve da bude uredu.. 😘

[OBRISANO] 16. Siječanj 2018. 10:51

barbs
    16. Siječanj 2018. 11:00

I Diego je dobio neke majice od sveki i muzeve none (svekine majke) koje mu ni je mozes navuci kroz glavuuuuuuu... velicina je ok al probala sam ih navuci i urlaaaaaa, majica mu zapne..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI