Evo mene malo!
Vec sam kukala da mi klima nest steka i hladno u stanu u pm i danas dosli majstori.
Veliki servis klime bio krajem 9 mj i oni kad su je servisirali nisu je napunili plinom 😥 ( super majstori)
Sad su je napunili i evo ga hodam u kratkim rukavima 😆😆😆
Sveki- marijana bas sam joj to rekla i kogorim stalno da ne ispadne da samo ja hocu nesto..
MI smo odlucili, MI cemo tako i tako, MI MI MI 😂😊
i sad bas vrtim film.. 3 dana smo pricale ( koliko je bila kod nas) o dohrani,rizici,kako se uvode namirnice,pa mi je rekla da prvo krenemo sa kasicama,pa da gnjecim pa komadici pa ovo pa ono..
Znaci sve 5! Sta joj je bilo taj zadnji dan da je to napravila,nemam pojma..
Al ajd,cula me 😂😂 bilo pa proslo.. ne ponovilo se!!!!

Cure jel znate mozda do kad se bebi formira konacna boja ociju?otprilike...

Barbs mislila sam na to da ga se stavlja spavati cesce, i prije nego se rasplace od umora. Ja sam to pocela prakticirati i stvarno zeli spavati cesce nego sam ja mislila. Kod nas je ovako:
Budenje u 7 ili 8
1. Spavanje 9 ili 10
2. Oko 12
3. Oko 15
4. Oko 17
5. Nocno oko 20
On meni ide sada spavati cesce ali kratko, najduze po cca 1h a najcesce po pola sata i onda mi noc odspava s 1 do 2 budenja.
Prije ga nisam po danu stavljala spavati tako cesto pa bi bio nervozan, a sad je puno bolje volje. 😊
Mi smo isto bili u setnji, uspjeli smo ulovit malo sunca i cak je izdrzao dio puta bez cendranja. Onda kad mu je bilo dosta voznje stali smo u park i malo se ljuljali 😊

Hedgehog bravo za babyhandling, meni je zao sto nisam isla na tecaj i sto nisu tome malo vise paznje posvetili. Osim tu na forumu nitko mi od doktora to spomenuo nije, al sta je tu je 😕
Nadam se da vi necete ni morati na vjezbe! 😊

E da, i jos k tome imamo plisanog bijelog stakora koji je igracka psu, ugl ja legla na krevet i s lrevera idem pogledat jel povratio ispod kreveta naswg jer se stalno tam uvlacio i kako sam sagela glavu vidim tog stakora a nisam ga ocekivala, tocno mi je bio ispred ociju, vrisnila sam i pala s kreveta.Tak da sad imam i cvorugu. Jebem ti Miju! ( tak zovemo tog stakora)
😂😂😂😂😂😂😂
Sorry al smijesno je!
Kakvog psa imas?
Kakav je prema malom?
Mi imamo mjesanca malog,8kg. Uopce ne dozivljava malu,jedino ako bas jaaaaako pocne plakat pa zacvili i uzjebe se sav..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji