Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srnac
    28. Siječanj 2018. 21:25

Ja sam odlucila veceras mu dati bocicu prije spavanja jer sam kronicno umorna. Treba mu 150ml u šusu da ga "zatuce" da zaspi. Ježim se od pomisli da se i veceras uspavljujemo do 2..
    Iako bocica nam nikad nije bila garancija da ce zaspat i svejedno bi brzo (cesto i odmah nakon bocice) trazio cicu ali veca mi je sansa..a ocajnicka vremena zahtjevaju ocajnicke mjere 😄
    Barbs kako su prstici ne znam dal si spominjala?

• sretna
    28. Siječanj 2018. 21:30

Sanjchi 😂😂 u Turskoj su trazili da snime nastavak, ali nis od toga   😄 i da, bit ce burak opet u nekoj seriji, aliiii nece biti kemal i te njegove ljubavi 😍 btw, nihan mu je u stvarnom zivotu bivsa cura 😁
    Marijana ajme koma kako te ukocilo! Dobro da si sada bolje..

• Barbi13
    28. Siječanj 2018. 21:37

Nihan mu je bivsa e to nisam znala a blago joj se😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    28. Siječanj 2018. 21:42

Barbi13

Hed pet sest puta presvlacim majcu koliko stavlja saku u usta plus rukav😂😂😂😂

E da, a rukav! Njega em slini em žvače em gura u usta... A Aaaaa! 

barbs
    28. Siječanj 2018. 22:04

Marijana, uuuuzaaaaas!! Nadam se da ti je bolje! 😘😘😘 Sretnih 4 😘
    I mene je uzasno strah tih stvari kad sam sama s njime...
    Hedge, uuuuffff, Diego na veliko fura prste/sake u usta... Ni duda vise ne pomaze... samo pri uspavljivanju... i kad mu micem ruke se ljuti...

barbs
    28. Siječanj 2018. 22:07

Srnac, kad si vec odlucila dati bocicu nadam se da ce zaspati 😘
    Sanjchi, pa naaaaravnooo da je najbitnije da dobro napreduje i da je sretna... samo se nisam sjetila da li dojis... da li je na ad-u... znam da si kombinirala 😊
    Aaahhh, taj KEMAL 😂😂😊😂

barbs
    28. Siječanj 2018. 22:08

Diega smo oko 20 i nesto spremili na spavanje... pa se javio i dali mu dudu... i 10ak min kasnije je plakaaaaaaooo... uzela sam ga, a ono, oci na pola koplja... dala mu sisu i on se umirio i zaspao opet nKon @

barbs
    28. Siječanj 2018. 22:09

barbs

Diega smo oko 20 i nesto spremili na spavanje… pa se javio i dali mu dudu… i 10ak min kasnije je plakaaaaaaooo… uzela sam ga, a ono, oci na pola koplja… dala mu sisu i on se umirio i zaspao opet nKon @

* nakon 10ak min... a danas je saaaaaav kenjkaaaAAAv
    Nadam se da je sutra bolji dan.. kaze frendica da se pun mjesec priblizava

• sretna
    28. Siječanj 2018. 22:15

Zaboravila sam komentirat guranje sake u usta...to.je normalna razvojna faza djeteta, nije nuzno pokazatelj da je dijete gladno.
    I P mi je malo prehladen pa smo sinoc par puta morali nosic cistit i danas kroz dan naravno. Kad bi bar ova noc prosla bez usisavanja.
    Barbi blago bilo kojoj koja je bila sa njim 😄 

• Barbi13
    28. Siječanj 2018. 22:17

sretna

Zaboravila sam komentirat guranje sake u usta…to.je normalna razvojna faza djeteta, nije nuzno pokazatelj da je dijete gladno.
    I P mi je malo prehladen pa smo sinoc par puta morali nosic cistit i danas kroz dan naravno. Kad bi bar ova noc prosla bez usisavanja.
    Barbiblago bilo kojoj koja je bila sa njim 😄

😂😂😂😂😂😂bas su sretnice,nadam se da ce P bit bolje i da cete odspavat😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.