Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    29. Siječanj 2018. 09:14

sanjchi255

barbs

Jutro, M 😘😘😘 I kod nas kavica… a evo Diego kaki ko veliko u pozadini hahahaha Prstici idu na boljeeee 😍😍😍😍😍😎😎😎😎 Da sa… ja sam… zaninalo me kad ih budem krenula raditi kako se npr radi jabuka… al procitala sam da ju skuhas pa smiksas masa cu ja sa vilicom gnjeciti…

Pa zar se ne daje jabuka sirova? Opcenito voce da ide sirovo? Ili?

Mozes kuhat ili svjeze..naravno da je bolje svjeze! Ali ja imam smrznuto voce,jer sam htjela da za pocetak jede domace..pa moram sve kuhat..
    Barbs..i ja sad vilicom..ne miksam vise..al u pocetku jesam jer bi pljuvao van komadice..

Barkleys
    29. Siječanj 2018. 09:19

sanjchi255

Jutro mamice😘
    Dena hahahhahaha dobra ti je pjesma😆😆
    Marijana, uh bome gadno kako te pokocilo. Tko je ono pisao da mu se zamanta kad uzima bebu? I meni se tako zna zamantat, uzas. I sve mi se zacrni ored ocima. To kad se naglo ustanem😌 onda mr uvijek strah da mi u takvom trenu ne ispadne mala iz ruku😳😳
    Mi smo jucer cijeli dan maltene bili na putu i u gostima. L je bila super. Malo je bila cendrava jer joj se spavalo pa nije znala kako zaspat, a onda je zaspala u odspavala pola sata, pa kad smo kretali kuci se rasplakla😆
    Sretna, Maslacak, bila sam u vasem kraju😁 tamo negdje gdje su poslozeni vani migovi, tenkovi i tam grade nesto vojno tipa muzej, ak se ne varam😕 ugl 500 m odatle😄

Meni se zamanta. Užasan osjećaj. Sad sam se već ispraksala da se dižem polako. Ali baš me bude strah, daj zamisli da padneš skupa s malom? 😖

Kiki156
    29. Siječanj 2018. 09:40

Jutreko! 😘 Danas dobra noc iza nas, iako je zaspao tek oko 21.30 sto je za njega jako kasno. Probudio se u 4 (cijeli zapisan 😰) pa u 6 i spavali smo do 7:30. Sad evo opet spava.
    Marijana, uh gadno! 😣 Sreca da je mali bio dobar i da ti je muz brzo stigao! 
    Suncokretice, ja sam u jednoj knjizi citala da je bebi potrebno 20 min da ucvrsti san nakon sto zaspi i da bi se tada trebala tek spustiti u krevet. Ja ga spustim kako kad,  nekad brzo a nekad traje sto godina. Cesto ga spustim pa se probudi pa tako par puta u krug. A primjetila sam da nelsd bude nemiran na sisi, valjda vise ne moze sisat, i kad sam ga tako spustila samo je okrenuo glavu u stranu i zaspao, kao da je cekao da ga spustim da spava. 
    Ja tetru drzim na kaucu, u kolicima i u koznoj sjedalici da nije direktno na toj kozi, u AS takoder. Ostalo ne. Hvala Bogu nije nikada imao reakciju a i sad je vec veci pa ne pazim toliko. Evo jucer sam ga naslonila na jastuk u dnevnom sto prije nebi nema sanse, i kad ga stavim nama u kindac isto nema tetre. Ako bilo gdje idem obavezno ide i hrpa tetra s nama i on onda lezi na tim tetrama.

• Barbi13
    29. Siječanj 2018. 09:42

Dobro jutro😘😘kavica i to dupla😥u cetiri se probudila i pricala mi do sest😂😂😂ljeva sisa pljune desna sisa pljune😂😂😂😂😂samo je pricala a ovaj moj spava ko beba nista nije cuo🤔🤔

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Romi
    29. Siječanj 2018. 09:45

Dobro jutro mamice,i kod nas kavica 
    Dena pjesmica opet si me nasmijala rano ujutro,ženo produžavaš mi život sa smjehom.
    Hedge moja slini naveliko,a gura rukicu u usta dobrih već mjesec dana ako ne i duže,zgura ju cijelu u usta a ponekad i obadvije,pa je počela gurat u usta i rukav,pa slinavce sad gura i sve šta joj je blizu,imam osjećaj da cijeli dan joj vadim nešto iz usta.
    Marijana užas mogu mislit kako ti je bilo,meni se neki dan desilo da sam čistila kupaonu dok je L.spavala,i naravno kako sam čistila brže bolje da očistim dok se ona probudi,tako sam se sagnula i lupila glavom u ćošak ormarića ispod lavaboa direktno iznad oka a ispod obrve ,toliko mi se zacrnilo pred očima da sam mislila da ću past u nesvjest,nakon toga sam rekla više nema brzine šta bi L. da sam pala u nesvjest,a većinu dana smo same doma.

• Barbi13
    29. Siječanj 2018. 09:48

Sanjchi,Luce je preslatka😍kad bude veca za maskare obavezno kostim Snjeguljice😘😘😘😘

Leptirica.com

• Barbi13
    29. Siječanj 2018. 09:50

Dena pjesmica je zakon😂😂😂😂😂😂

Leptirica.com

• Romi
    29. Siječanj 2018. 09:51

Sanjchi prava diva,nema šta,a kako samo dudu ima,moja neće pa neće,a ruke žvače

• Romi
    29. Siječanj 2018. 09:55

sanjchi255

Romi…da te obradujem. U srijedu bi trebao Roko opet pocet radit😄

Hvala Snjchi ,jedva čekam vidjet jesu li šta mjenjali,jedino mi je nezgodno kod njih šta nema baš mjesta za kolica između stolova,morat ću pričekat da L. počne sjedit 

Maja 3
    29. Siječanj 2018. 09:56

Luce je preslatka! Prava diva!
    Ne poznam ih,vjerojatno su oni dolje oko skole negdje? Ja sam gore prema benzinskoj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.