Mamisita saad vidim sliku ajmeee kako divan pas, ajmee jao buci muci ja bi sad ga mazila heheheh

Hedgehog bravo za babyhandling, meni je zao sto nisam isla na tecaj i sto nisu tome malo vise paznje posvetili. Osim tu na forumu nitko mi od doktora to spomenuo nije, al sta je tu je 😕
Nadam se da vi necete ni morati na vjezbe! 😊
Ja sam se bila prepala i odmah sve izguglala. Vjerojatno pušem na prazno... pogledaj si udruga ilab na fejsu, možda imaju opet. Ali i da moraš na vježbe ništa strašno. E i super za spavanje. Drago mi je da si uspjela.
Sta se tice Karla on spava preko dana al kako kad i koliko , nekad doslovno cijeli dan a nekad evo testira moje zivce. Ja se vodim osjecajem i kad mu se spava pustim ga da spava i caos. Rijetko kad je jako nemiran. Al bude dan kao danas kad extra nadoknadi sve. Ja ga stavim u naper on placd ja ga dignem mir 5 min pa place, dam mu sisu posise sve i smije se, vratim ga u naper-place, ponovim postupak s drugom sisom i opet place, dam mu bocu povrati pa place jer povratio i jer mu je zeludac prazan pa opet hocw jest. U meduvemenu ga i presvucem, i nosam i nudim dudu al sve dzabe.
Izgledam ko oni izgubljeni sta pobjegnu iz ludare, frizura mi je alla strasilo style.Necu sw ni sredivat, kad mm dode da vidi kolko patnje prolazim 😂
Meni je isto jučer bio dan D. A suprug je došao s posla tek u pola 1. Namjerno sam navečer ostavila nered po stolu (inače to uvijek sve pospremim, steriliziram...) s do hranom, suđe, termosica, dude, bočice, mustela, krpica, žličica, ulje, češljić... Sve onako kaotično. Pa nek zna da je bio težak dan jer na frizuru se već navikao! 😂😂😂😂
Barbs, super je torba. Ja sam naručila podne puzzle, imam osjećaj da će L prije prohodat nego stignu puzzle. 😂😂😂 Koliko si čekala s ebaya?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji