Dobro jutro klokanice 😁 Mi smo danas pjesnicki nastrojeni 😅
Rano jutro prije sedam sati,
probudi se moj mali skosmani.
Ustaj mama, vec spavanja nema,
doslo vrijeme da se flaša sprema.
U hlače stavljaj bijelu pampersicu
i idemo ravno po flašicu......🍼☕🍼☕
url=https://lilypie.com]
Jutrooo 😘😘😘
Denaa 😘😘😘😘😘😘😘😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Veseloooo veselooo 😊😊😊😊
Diego se raspjevao od 4:40 do 5:30
Jutro! Kod nas bolja noc napokon
Nisam jucer kom. bebace, barbs, dzenny, sanjchi medeni suuuu
I kod nas bolja noc 😊😊😊😊 Budio se u principi svaka 3h za jesti... ali od 4:40 do 5:30 je odlucio tulumariti... al ga je NAPOKON fen umirio hahahaha i ugasila sam ga kad je muz isao na posao... pocro se miskoljiti, pogledam na sat, kad ono 7:35
Jutro! Kavica!
Dena,kako si me nasmijala! Da,na slici je Luka u sportskom djelu,nece se vozot u kosari vise.
Barbs,kako prstici od Diega? Ti si nesto za kasice pitala,zabb sam.
Jutro, M 😘😘😘 I kod nas kavica... a evo Diego kaki ko veliko u pozadini hahahaha Prstici idu na boljeeee 😍😍😍😍😍😎😎😎😎 Da sa... ja sam... zaninalo me kad ih budem krenula raditi kako se npr radi jabuka... al procitala sam da ju skuhas pa smiksas masa cu ja sa vilicom gnjeciti...
Prijavljujem upalu mišića na nogama od ljuljanja na pilates lopti
Koliko dugo čekate da beba tako zaspe da ju premjestite u kinderbet?
Dobro jutro klokanice 😁 Mi smo danas pjesnicki nastrojeni 😅
Rano jutro prije sedam sati,
probudi se moj mali skosmani.
Ustaj mama, vec spavanja nema,
doslo vrijeme da se flaša sprema.
U hlače stavljaj bijelu pampersicu
i idemo ravno po flašicu……🍼☕🍼☕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sanjchi, joooj, bas sam si i ja ono ujutro mislila jbttttt sta se ne znaju sami uspavat 😂😂😂 bravo Luceee 😘😘😘 Pa i ja sam mislila Al sam citala da prokuhas...??? Zato pitam iskusnije mame...
Suncokretice, uuuugodno s korisnim 😘😘😘😍😍😍😍 Ja pricekam 5 min jer meni D sada expresno zaspi i ne probudi mi se kad ga spustim... doduse... znam da cca 30-40min nakon ce se zbuditi pa mu dam dudu i pomazim ga... ako ne pomogne FEN 😂😂😂
Jutro mamice😘
Dena hahahhahaha dobra ti je pjesma😆😆
Marijana, uh bome gadno kako te pokocilo. Tko je ono pisao da mu se zamanta kad uzima bebu? I meni se tako zna zamantat, uzas. I sve mi se zacrni ored ocima. To kad se naglo ustanem😌 onda mr uvijek strah da mi u takvom trenu ne ispadne mala iz ruku😳😳
Mi smo jucer cijeli dan maltene bili na putu i u gostima. L je bila super. Malo je bila cendrava jer joj se spavalo pa nije znala kako zaspat, a onda je zaspala u odspavala pola sata, pa kad smo kretali kuci se rasplakla😆
Sretna, Maslacak, bila sam u vasem kraju😁 tamo negdje gdje su poslozeni vani migovi, tenkovi i tam grade nesto vojno tipa muzej, ak se ne varam😕 ugl 500 m odatle😄
Na turnju! Da si se javila..mogle smo kavu pit! Ja zivim blizu! Muzej rade.
Sortiraj odgovore
Najstariji