Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    28. Siječanj 2018. 19:19

Barbi tvoja sovica je preslatka,to ne spavanje po danu me podsjeca na necaka,taj nije nikako spavao preko dana,ako je onda je to bilo 10 min. ne duze,nije spavao ni kao beba ni sada,pitali su pedijatricu jel to normalno da bebe ne spavaju po danu,pa je rekla da je,da je on takvo dijete kojem je dovoljno tih 10 min. samo da obnovi snagu i moze dalje,to je bilo za poludit...nadam se Barbi da tebi nece bit tako

• Barbi13
    28. Siječanj 2018. 20:06

Romi

Barbi tvoja sovica je preslatka,to ne spavanje po danu me podsjeca na necaka,taj nije nikako spavao preko dana,ako je onda je to bilo 10 min. ne duze,nije spavao ni kao beba ni sada,pitali su pedijatricu jel to normalno da bebe ne spavaju po danu,pa je rekla da je,da je on takvo dijete kojem je dovoljno tih 10 min. samo da obnovi snagu i moze dalje,to je bilo za poludit…nadam se Barbi da tebi nece bit tako

I ja se nadam da su to faze😂😂😂😂😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Marijana12345
    28. Siječanj 2018. 20:48

Moja AS ima dva umetka, jedan za glavu i jedan za tijelo. Maknula sam samo taj za tijelo jer na njemu ima naljepnica da se koristi do 61cm bebine duzine. Za glavu sam ostavila. I moj misic malo spava preko dana, 2-3x po 20-30minuta. Svake prijestupne odspava ono 2h, a skuzila sam da je zo samo kad je vrijeme koma, dakle meteoropat je na mamu. A po noci i dalje dojimo svaka 2, max 2,5h. Nisam napisala da me neki dan ukljestilo u vratnoj kraljesnici, oko 9ujutro, nisam se mogla ustati iz kreveta ni micati rukama. Skupivsi nadljudsku snagu sam se odrolala s kreveta a onda mi se zacrnilo na pola minute pred ocima, disala sam s isplazenim jezikom poput psa moleci boga da ne padnem u nesvijest. Uzaaas! Nekako sam dohvatila nogom nakon toga mobitel da nazovem muza, koji je u roku pola sata bio doma. B je cijelo to vrijeme sutio pokakan lezeci u krevetu gledajuci sta je meni. To je beba za pozeljeti! MM je kupio hrpu painkillera u ljekarni jer mi naravno nije padalo na pamet ici doktoru, doduse jos si ni nisam nasla opceg doktora ovdje u DE, imam samo zubara i ginica. Taj dan sam maznula hrpu brufena, i sljedeci, one flastere sta griju mi je MM naljepio na ledja, ne znam kak bih bez toga... ma uzas!

Barkleys
    28. Siječanj 2018. 21:12

Marijana - ajme, ajme, užas. Ja sam niskotlakaš i meni se zna zavrtiti kad se naglo dižem, toga me baš strah, recimo kad čučnem da izvadim L iz ljuljačke i onda se s njom dignem zna mi se zavrtiti. Strah me da ne padnem u nesvijest dok sam solo doma. A stalno sam solo doma. Nadam se da je sad prošlo? 
    Srnac- kako nos? Ja ću poludit više! Mm misli da maltretiram dijete usisavačem bezveze. A uvijek nešto izađe.... 
    Guranjem ruku u usta - znam da ste već pisali o tome, ali zar je stvarno normalno da dijete ugura cijelu šaku u usta?! Mislim gladna, dam sisu, nekad oće nekad neće, nekad gura ruku, a odgurava sisu, danas sam doslovno dojila, a ona je uz sisu imala i prst u ustima! 

• Srnac
    28. Siječanj 2018. 21:15

Marijana prestrasno 

• Barbi13
    28. Siječanj 2018. 21:16

Marijana

Moja AS ima dva umetka, jedan za glavu i jedan za tijelo. Maknula sam samo taj za tijelo jer na njemu ima naljepnica da se koristi do 61cm bebine duzine. Za glavu sam ostavila. I moj misic malo spava preko dana, 2-3x po 20-30minuta. Svake prijestupne odspava ono 2h, a skuzila sam da je zo samo kad je vrijeme koma, dakle meteoropat je na mamu. A po noci i dalje dojimo svaka 2, max 2,5h. Nisam napisala da me neki dan ukljestilo u vratnoj kraljesnici, oko 9ujutro, nisam se mogla ustati iz kreveta ni micati rukama. Skupivsi nadljudsku snagu sam se odrolala s kreveta a onda mi se zacrnilo na pola minute pred ocima, disala sam s isplazenim jezikom poput psa moleci boga da ne padnem u nesvijest. Uzaaas! Nekako sam dohvatila nogom nakon toga mobitel da nazovem muza, koji je u roku pola sata bio doma. B je cijelo to vrijeme sutio pokakan lezeci u krevetu gledajuci sta je meni. To je beba za pozeljeti! MM je kupio hrpu painkillera u ljekarni jer mi naravno nije padalo na pamet ici doktoru, doduse jos si ni nisam nasla opceg doktora ovdje u DE, imam samo zubara i ginica. Taj dan sam maznula hrpu brufena, i sljedeci, one flastere sta griju mi je MM naljepio na ledja, ne znam kak bih bez toga… ma uzas!

A joj Marijana poznato mi je to,cuvaj se draga....i sretnih vam 4 mjeseca😘😘😘

Leptirica.com

Barkleys
    28. Siječanj 2018. 21:17

Ajme vidim da su neke klokanice još pod dojmom od Kemala. 😂😂😂😂 
    Ja stavljam tetru svugdje gdje ide glava. Kolijevku, kauč, ljuljačka, prematalica, naš krevet, baby gym, kolica...  I mijenjam ih svaki 2-3 dan ako ih u međuvremenu mlada dama ne zbljuca. Imam ih pun kufer, pa da opravdam njihovo postojanje. 🤣🤣🤣🤣

• Dena1009
    28. Siječanj 2018. 21:17

Bebice su preslatke 😍😍
    Maslacak jel tvoj ljepotan to u sportskom vozi vec? On sjedi vec sam ili? Mozda si vec pisala pa nisam registrirala😏
    Kleaiva a bas te hebe 😣 Ko i mene na pocetku, mislila da nikad kraja, a sad kad se okrenem i to proslo.
    Marijana vratna je gadna. Ja sam se, jos u osnovnoj, jednog jutra probudila i nisam mogla micat glavu, ni milimetra nisam mogla ni u jednu stranu pomaknuti, ni gore-dole. Bas sam se jako uplasila. Flasteri su mi inace zakon za bolove.

url=https://lilypie.com]

• Srnac
    28. Siječanj 2018. 21:18

Nista gore nego bespomocnost a sama sa bebom..ne ponovilo se!
    Hedge nos i dalje isto..pedica mi je rekla da ne izvlacim usisavacem nego samo spricam sterimar i fiziolosku i okrecem na bok i trbuh da se cijedi van. Tako da vec 2 dana ne usisavam i cak kao da je malo bolje..ali mislim da cu prije spavanja usisat ne mogu vise izdrzat 😀

• Barbi13
    28. Siječanj 2018. 21:19

Hed pet sest puta presvlacim majcu koliko stavlja saku u usta plus rukav😂😂😂😂

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.