Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    15. Siječanj 2018. 22:38

Hendgehog- moja se danas bila pravo naljutila i tak trazi cicu,pa ju izbaci,pa ju uzme,pa ujede,pa ju razvlaci,pa onda podje plakati,vristati.. ne mogu je umiriti.. tatica je uzme,ljubi joj nosic i A zaspe za 5 min 😥 i kaze nemoj biti ljut.. 😂 ja je nosila 9 mjeseci i radjala je 8h,a ona vec u 4 mjesecu vise simpatije pokazuje prema tati 😂😂

Barkleys
    15. Siječanj 2018. 22:38

Ali vidim svi su danas nešto posebno aktivni. Kada L bude imala 20, ja ću imati 48. Mačka u najboljim godinama. Pitat će nas jesmo li sestre. 😂😂😂😂😂
    Tnx barbs za grupu, u njoj sam, ima par dobrih gymova kaj ih prodaju... Ali uvijek u krivo vrijeme mjeseca. 😂😂😂😂

Barkleys
    15. Siječanj 2018. 22:44

dzenny

Hendgehog-moja se danas bila pravo naljutila i tak trazi cicu,pa ju izbaci,pa ju uzme,pa ujede,pa ju razvlaci,pa onda podje plakati,vristati.. ne mogu je umiriti.. tatica je uzme,ljubi joj nosic i A zaspe za 5 min 😥 i kaze nemoj biti ljut.. 😂 ja je nosila 9 mjeseci i radjala je 8h,a ona vec u 4 mjesecu vise simpatije pokazuje prema tati 😂😂

Hahaha. Ja sam odustala od toga da ju mm uspavljuje. Kad je doma on bi rado i sve super sve 5. Predam mu sito i već poluspavano dijete, koje treba podignuti i samo će klonuti. Odem na wc i vratim se. Njih dvoje vježbaju. On nju polegne na svoja koljena i zafrkava se s njom i razgibava joj noge. Ja poludim. I onda kad krene nervoza i plač mi ju preda uz riječi: mislim da hoće mamicu. 😂😂😂😂 Znam da se samo šali, ali tada bi ga bacila kroz prozor.

dzenny
    15. Siječanj 2018. 22:49

Haha.. moj ju sprva tesko uspavljivao.. ali od kad covjek joj otkri tu foru ljubljenja nosica,je kod nas obrnuto,ja njemu predajem bebu 😂😂 ajde nek i mamu neko zamjeni bar malo.. sad se ja i kuma dogovaramo da cemo jedan dan ostaviti kuci i tate i djecu i nas dvije u jedan veeeliki shopping. 😊
    Inace,mi smo danas imale pohod na lidl.. 😊

• Dena1009
    15. Siječanj 2018. 22:55

barbs

Imamo tu puuuno mladih mamica 😍

I nas koje se tako osjecamo 😎

url=https://lilypie.com]

pikaboo
    15. Siječanj 2018. 23:06

Puno hvala na info 😁😁
    Danas sam dobila jedan iz Mullera, ljudi kao da su znali 😂

• Barbi13
    15. Siječanj 2018. 23:49

Dena1009

barbs

Imamo tu puuuno mladih mamica 😍

I nas koje se tako osjecamo 😎

Tako je Dena😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    15. Siječanj 2018. 23:56

Hej, hej, bas ste se raspisale! 
    Zapamtila sam za tajice- ja inace ne dajem veliku lovu za odjecu jer ne patim od marki i to ali evo muz mi je za Božić u Hervisu kupio na popustu Nike tajice za 180 kn i zbilja se kvaliteta nemre mjeriti s ovim sto kupim u tallyju, bas su pune, cisti pamuk, ne rastegnu se oko koljena, stvarno sam zadovoljna! 
    Ja se sredim ako bas nekud ovako idem di je potrebno a inace sam: nikeice na nogama, tajice i sportski top uziiivam u tome, tako idem i kod pedijatrice i kod gin i u trgovinu, ma sve obavljam, jedino preko ljeta sam si kupila mediwalk klompe pa njih nekad nosim jer su mi udobne! Ja jedino obuću kupujem markiranu zato sto imam tak i tak problema s kicmom pa gledam da mi je obuca kvalitetna! 
    Kad Una bude imala 20 ja cu imati 42 😊 
    Tko je napisao tajnu spavanja neka ju odmah ponovno napise 😂😂
    II jedna od vas je napisala da radi baby Fitness pa bih voljela da mi stavi link vjezbica! 

Aurora1611
    16. Siječanj 2018. 00:03

Hedgehog nama je rockas u ponedjeljak 😊 koji ti je to?? 
    I htjela sam ti reci da i moj m to radi, sad sam se isla kupati, prati kosu bla bla bla, dođem u sobu nisam ni završila a on govori evo mamice, sad ces papati, sigurno si gladna, a meni tlak na 100 😂😂 nista nemrem obaviti do kraja! 
    A pametna svekrova rečenica koju je uputio muzu je bila: mora Matea češće ostavljati malu s nekim drugim (misli sigurno na svekrvu jer se ona buni kako nikad nije sama s malom) da bi dijete naučilo sto je važno! Wtf?? Jos uvijek pizdim na takve stvari nazalost! Kod nas tu vecina zena ostavi bebe bakama i dedama bas bas cesto, barem 2 puta dnevno a ja to je radim! 500 puta sam rekla da sam dijete rodila sebi ne nekome drugome! Oni su mislili kako ce oni Unu odgajati, čuvati, hraniti, šetati i ostalo! Imate si svoje pse pa si ih dadiljajte 😡😡

Aurora1611
    16. Siječanj 2018. 00:04

A ja to ne radim* ispravak 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI