Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    27. Siječanj 2018. 20:14

Dzenny, jako mi je zao! Ne sumnjam da to nece nadoknaditi 😘😘😘😘
    Marijana, wwwuuuhuuuu, super za okretanjeeeeee 😍😍😍😍

• Srnac
    27. Siječanj 2018. 20:43

Hej curke danas sam bas u nekoj guzvi.
    Marijana super za okretanje. Nama je pedica jucer rekla da ce se svaki cas okrenuti jer lijepo vadi rukicu.
    Mi imamo isti viper, onaj bliss..prezadovoljna sam.
    Dzenny kilaza je najmanji problem. Brzo ce nadoknaditi. Drago mi je da je sve ok.
    Maslacak decko je med medeni.
    Romi sretna 4 mjeseca.

barbs
    27. Siječanj 2018. 20:49

Srnac, javljaj se kad stignes 😊😉
    Romi, sreeeetniiihhh 😘😘😘😘

kleaiva
    27. Siječanj 2018. 21:09

Hedgehog

kleaiva

Hedge ja bih rekla da ti uopce ne treba ta dohrana jer ako ni ne pojede i negoduje nije ni gladna vec je samo muci nervoza. I moja ima te faze s cicanjem dvije min pa pljuvanjem i to je uvijeknervoza…ja prestanem s dojenjem i nekako je umirim pa dajem cicu kroz pol sata i vecinom tad prihvati.
    Diegoooooo…miskec mali…bas mi je zaobarbs al dogada se😞

Ma mislim da je, samo što ne zna što bi prije kakala ili jela. Pa to izgleda tako da povuče guc, pa malo tiska, pa opet guc, pa tiska, pa bi da je dignem, pa opet guc, pa prdne….i to samo poslije podne, pred večer. I na kraju sve bljucne. Pa je nervozna i plače. Ali ne ono višak, nego baš friško mlijeko joj izleti i to dosta. A kad nakon tog natezala vidim da joj je sve izletilo padne mi roleta. 🤣🤣🤣Budem probala prvo izdojiti pa dati mlijeko na bočicu. Hvala svima na savjetima. 😘

Hedge...eto bas ista situacija i kod mene...nije to glad vec sisanje iz potrebe da se smiri a kad pocicaju previse muci busa i zato negoduje tiska bljuca...ja to sad odmah prekidam i umirujem na drugi nacin...ako ne zaspe kroz pol sata nudim opet i tad vecinom mrvu pocica i zaspe😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

luce <3
    27. Siječanj 2018. 21:15

Moja danas oce samo desnu sisu... Stavim je na ljevu, sisa par minuta i odguruje se i place stavim je na desnudi nastavi jest... A ima u ljevoj mlika dva puta sam se u oko pospricala kad sam provjeravala...je li se to jos nekome dogodilo? Ne znam sta se dogadja
    Btw kad ode pisem tipkovnica na mobu mi skroz poludi... Ubacuje mi slova pa me izluduje 

Marijana12345
    27. Siječanj 2018. 21:22

luce <3

Moja danas oce samo desnu sisu… Stavim je na ljevu, sisa par minuta i odguruje se i place stavim je na desnudi nastavi jest… A ima u ljevoj mlika dva puta sam se u oko pospricala kad sam provjeravala…je li se to jos nekome dogodilo? Ne znam sta se dogadja
    Btw kad ode pisem tipkovnica na mobu mi skroz poludi… Ubacuje mi slova pa me izluduje

Vjerojatno je jaki let down ili predebeli mlazovi pa se davi... tak je meni bilo. Izdoji vodenastije mlijeko prije podoja u umivaonik. Ono 10-15ak puta

kleaiva
    27. Siječanj 2018. 21:44

Marijana

luce &lt;3

Moja danas oce samo desnu sisu… Stavim je na ljevu, sisa par minuta i odguruje se i place stavim je na desnudi nastavi jest… A ima u ljevoj mlika dva puta sam se u oko pospricala kad sam provjeravala…je li se to jos nekome dogodilo? Ne znam sta se dogadja
    Btw kad ode pisem tipkovnica na mobu mi skroz poludi… Ubacuje mi slova pa me izluduje

Vjerojatno je jaki let down ili predebeli mlazovi pa se davi… tak je meni bilo. Izdoji vodenastije mlijeko prije podoja u umivaonik. Ono 10-15ak puta

Potpisujem Marijanine rijeci...ja imam tih problema i uvijek izdojim malo i bude ok.

kleaiva
    27. Siječanj 2018. 21:47

Danas nakon 3. doze antibiotika konacno se smirila temperatura...i puuuuno sam bolje. Cicka jos boli ali nije tako strasno🙏🏻 Barrm znam da se nije dolje nista zakompliciralo. Jos si moram probiotik neki nabavit da ne dobijem gljivice😂
    Srecom muz je danas ostao doma i bavio se klincima tak da sam ja uspjela nesto i odmoriti.
    Kasnije je bila kuma i svekici, i muzeva sestricna je dosla u prigled...sad sam legla i shvatila da me glava rastura pa sam popila neofen da dodem k sebi...srecom popusta.

luce <3
    27. Siječanj 2018. 22:11

Hvala na savjetu, pokusat cu...inace kad je gladna ne bira, al danas je gospodjica navalila samo na desnu... 

luce <3
    27. Siječanj 2018. 22:12

Kleaiva drago mi je da ide na bolje 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.