Jutro! Evo i ja (pokusavam) piti kavu :-) Lukica u gymu. Ja vama ne mogu opisati koliko jedva cekam proljece da mogu ici van u setnju cesce, da budu dulji dani, da mogu s kolicima sjesti na kavu na terasu birca…ovaj sjecanj i veljaca su mi koma 😩 nikako proci, a snijeg tek dolazi. I on je nervozniji, vidim, kad smo non stop u 4 zida…mislim, izadjemo mi svaki dan u setnju al nije to to jer je jako hladno pa nismo dugo vani.
Netko je pitao za ciscenje kamenca, odlican je Denk Mit iz DM za kamenac. Tamno ljubicasta boca, meni odlicna stvar. Ja s tim termosicu ocistim…
Ja idem svaki dan van. Osim ako kiša pada. I skoro svaki put sjednem na kratku kavu na terasu borca u kvartu. Imaju grijalice, nju vožnja uspava, zabundana je, stavim ju pod grijalicu i naručim kavu s hladnim. 😂😂😂Mislim to je pola sata. Probaj tako, naći birc s grijalicama. A danas mi se čini da će biti lijep dan.
Godine nnnce imat 55, a ja 46 kad Nera bude imala 20😄
Hedgehog moja je u nedilju isto stalno visila na sisi, onda sam pukla i obukla je i otisla s njom u setnju iako samo sto kisa nije pala, al morala sam jer u setnji je uvik dobra a i odspava malo, a ja sam morala malo sise odmorit 😂😂 ova moja umjesto da skracuje vrime sisanja ona ga produzuje, jos uvik nam zna dojenje trajat preko sat vrimena 😲😲
U nazad tjedan dana idemo svaki dan, ono i ako sjekire padaju. Ma ko da sisu osim s hranom povezuje i s kakanjem. Pa mora biti na sisi da bi prdnula. 😂😂😂
Dobro jutro😘😘😘kavica.Hed bas si me nasmijala sa prdenjem i sisom😂😂😂😂😂😂😂😂😂opet kisa u Ri😢

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Joj hedge sve bih dala da ima birc s grijalicama i kod nas😂😂😂 kod nas ima jedan nepusacki al kaj ces kad ima onih koji ipak krse zakon i puse unutra...nekad ne zapali nitko a nekad njih par pa se odmah osjeti iako je ogroman prostor.
Inace ja sam dijete pusaca turcina😂😂😂 meni smeta dim otkako sam se preselila u svoje gdje se ne pusi😂 i otkako sam prestala izlazit cesto😂 nemrem svojima zabranit da puse kod sebe al mama izlufta uvijek i onda puse na terasi to vrijeme kad smo mi tamo...i tako su sa svakom bebicom. Imaju obzira...iako mom tati sve teze pada jer je vec star i postaje cangrizav😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Kod nene je bila ista situacija s cicom, nervozom, pljuvanjem cice pa opet nacicavanje al meni vam je to obiljezje skoka ako se ponavlja kod svakog podoja i nije vezano uz grceve. Tako da sluzbeno jucer he zavrsio skok...spavala je opet 3-4 sata od podneva a i ja sam belih sat i pol s njom odvalila. I sad su mi cice opet malo prepunjene pa cu probati izdajati jer trebam na farbanhe a i u petak kolegica slavi rocjas pa cemo navecer nekud na cugu...wooohoooo👍🏻👍🏻👍🏻 Jedva cekam!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Juuuutrooo 😘😘😘😘
Diego je dobro spavao..m Zaspao je u 21h do 00:30, najeo se, spavao do 3:30 najeo se... spavao je do 5:30 i oko 6 je poceo pricati 😂😂😂 ali se nakok 10ak min uspavao.. stavila sam ruku na njega i drzao ju je i uspavao.... maknuli smo vrtuljak taki da ga nista nije ometalo... i spavali do 8 i nesto...
Muz je otisao vaditi zub... ja hranim maloga, pa cu srediti malo po stanu jer je bio eeeeextra nervozan...
Klea, super za zavrsetak skokica i hvataj taj visak 😯😊😊😊😊 I neka, samo izadji 😊😊😊

Mi imamo jednu kafanu u kvartu al tamo mi ne pada na pamet sjesti 😂😂😂😂

Hej cure evo nas od pedijatrice.. pregledala ga je i kaze da je malo cvrst, moguci hipertonus. 🙁 Dala nam je uputnice za uzv mozga i za vjezbe al necu cekati red u bolnici nego idemo u petak privatno Sabolu. Tamo ce ga pregledati pa cemo vidjeti sto kazu.
Samo molim Boga da bude sve dobro i da uzv bude uredan! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

mi smo u ned pustili malog sveki i vratimo se i ona kako moramo vani s njime dok je lijepo i kazem joj da ga slobodno uzme ali je rekla da nema za to vremena... meni je smijesno jer koliko ga j* nosa po kuci toliko je vec mogla biti vani s njime...
Aurora, i cijela njegova family misli da bi ga i oni trebali odgajati jer su tako oni radili... a mene briga 😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji