Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    27. Siječanj 2018. 22:14

Kak sam se ja sad nasmijala...V i mm spavaju u sobi, a ja ostala da se u miru istusiram. Odmah nakon tusa idem provjeriti u sobu, kad muz na krevetu, lijevi bok, desna ruka preko glave, a V u kimbicu ista poza, copy paste 🤣🤣🤣 
    I sad se bojim zaspati jer se malo prije okrenul na trbuh sa glavom zagnjurenom u madrac. Malo je tak spaval i u plac, cim sam ga okrenula je nastavil spavati. Kako se ja toga bojim, kako ste vi sa nocnim okretanjima? 

url=https://lilypie.com]

dzenny
    27. Siječanj 2018. 22:50

Cure,ona uopste ne izgleda kao mrsavica.. onak bas nekako normalna beba.. ali eto,mama kao mama,ne moze biti da se ne brine.. ii imali smo uzasnu sliku jedne male curice od 6 mjeseci koja je bila sa nama u sobi,isto je imala RSV.. dijete se zakaslje i ne prestaje po 10 min,oci su crvene,od napinjanja sve joj suze teku,9x je bodu da joj nadju venu,vene pucaju jer je dehidrirala,4 dana na kisiku,vec 9 dana u bolnici,nista joj bolje nije.. toliko mi je bilo tesko navece kad me probudi,da su mn suze same isle.. bas me to nekako potreslo.. 😢😢 doobro cuvajte svoje mrvice.. mn je i previse bilo ovo sa mojom A,a kako je tek mami od te curice 😢😢

dzenny
    27. Siječanj 2018. 22:52

Dena,moja A od rodjenja spava na trbuhu (mozda prva 2 tjedna nije) i ja sam je pazila nekoh mjesec i po i vise ne pazim,jer sad je vec dovoljno cvrsta da se okrene ako joj podje nestajati zraka.. 😉

• Srnac
    27. Siječanj 2018. 23:58

Klea srecom su cicke u pitanju. Drago mi je da prolazi..i ja sam zbog cicki zavrsila na antibioticima ali na samom pocetku a ti sad vec dojis koliko dugo vec se opustis kao pon i potr su se ustabilile kad eto ti vraga. 
    Curke vlasnice ofce Ewana..(Maslacak ako se ne varam) kako se gasi? Znaci kad upalim jednu od nogica on obavezno odradi svojih 15min i ugasi se. Ako zelim ugasit nakon 5min gdje gasim? Istiskala sam sve zivo po njemu i nista a zbilja mi nema smisla da ga se ne moze svojevoljno ugasit. Doduse srednjoj tipki iz "utrobe" ne nalazim svrhu pa jedino ako je to a meni ne radi..

• Srnac
    28. Siječanj 2018. 00:57

Ne znaaaam vise sta cu sa spustanjem njega iz ruku..znaci spava "kao beba" (spava kao beba je najgluplja izreka ikad..treba se reci "spava kao muz" 😂 )  meni na rukama bas cvrsto i spustala ga ja nakon minutu, 15 ili sat vremena probudi se ako ne odmah kad ga spustim onda nakon par minuta..opet sve iz pocetka..ponovo uspavljivanje, spustanje, buđenje i tako par x u krug dok napokon ne zaspi. Preko dana ako spava na nama odspava i po 2h ako ga uopce uspijemo spustit to je max 20min. Za poludit.

luce <3
    28. Siječanj 2018. 06:03

Srnac

Ne znaaaam vise sta cu sa spustanjem njega iz ruku..znaci spava "kao beba" (spava kao beba je najgluplja izreka ikad..treba se reci "spava kao muz" 😂 ) meni na rukama bas cvrsto i spustala ga ja nakon minutu, 15 ili sat vremena probudi se ako ne odmah kad ga spustim onda nakon par minuta..opet sve iz pocetka..ponovo uspavljivanje, spustanje, buđenje i tako par x u krug dok napokon ne zaspi. Preko dana ako spava na nama odspava i po 2h ako ga uopce uspijemo spustit to je max 20min. Za poludit.

Spava kao muz 😂😂😂 i mi imamo taj problem al smo poceli prakticirat kad se probudi da je ne dizemo nego je uspavljujemo u kreveticu... U pocetku je bilo tesko i dugo je trajalo al ide na bolje

Maja 3
    28. Siječanj 2018. 07:53

Srnac

Klea srecom su cicke u pitanju. Drago mi je da prolazi..i ja sam zbog cicki zavrsila na antibioticima ali na samom pocetku a ti sad vec dojis koliko dugo vec se opustis kao pon i potr su se ustabilile kad eto ti vraga.
    Curke vlasnice ofce Ewana..(Maslacak ako se ne varam) kako se gasi? Znaci kad upalim jednu od nogica on obavezno odradi svojih 15min i ugasi se. Ako zelim ugasit nakon 5min gdje gasim? Istiskala sam sve zivo po njemu i nista a zbilja mi nema smisla da ga se ne moze svojevoljno ugasit. Doduse srednjoj tipki iz "utrobe" ne nalazim svrhu pa jedino ako je to a meni ne radi..

Neznam..moja svira dok se ne ugasi..nisam nikad isla za tim da nimegdje gasila..
    Jutro svima!☕

barbs
    28. Siječanj 2018. 07:57

Juuutrooo 😘😘😘
    Opet zaj* noc  od 6 budniii 

barbs
    28. Siječanj 2018. 08:02

Klea, supeeeeeerrrrr! Drago mi je sto ide na bolje!
    Srnac, ni mi ga ne dizemo... muz prakticira: pusti ga da se sam smiri, a ja mu dam dudu, mazim ga i zaspi.....

• Dena1009
    28. Siječanj 2018. 08:04

Jutro curke! Ja sam poludela ovu noc. Legnem u pola 11, on vec oko pola 12 budan. Okrene se na trbuh i zbljuca krevet, presvucem krevet, presvucem njega, nahranim ga, zaspi. Taman zadrijemam, probudi se, okrene na trbuh, zbljuca, opet krevet presvlacim. Pa ga nosim da zaspi jer ako ga stavim u krevet opet cu ga presvlaciti. On ko sova, ja hodam zmirecki i zaletavam se u namjestaj...Ozbiljno razmisljam da ugusim mm u snu jer je sposoban sve to prespavati. Idem po ljulju da ga vezem u njoj da se ne okrece i sjedim kraj njega, uspavljuhem ga, twinkl star svira po 50. put ko Macarena u disku 90-ih. I na kraju sam digla ljuljacku i tresla lagano da konacno zaspi. Stavim ga u kimbi, jedno vrijeme spava, pa se okrene na bok, pa na trbuh, pa pocne se ljutit i moram ga okrenuti i tak jos xy puta. Osjecam se ko da ne traktor pregazil. 😥😥
    Dzenny drago mi je da je sve u redu, nadoknadit ce ona to. Meni se isto nekad dok cure pisu kilazu cini da je V sitniji, a uopce ne izgleda, dosta je dugacak i ima bas onak nabite ruke i noge, a i doktorica kaze da je sve dobro.
    Barbs sta se tice D kilaze mislim da ne moras biti zabrinita jer i V je sad od 7.12. do 25.1. dobio 910g i 2 cm narasel. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.