Kak sam se ja sad nasmijala...V i mm spavaju u sobi, a ja ostala da se u miru istusiram. Odmah nakon tusa idem provjeriti u sobu, kad muz na krevetu, lijevi bok, desna ruka preko glave, a V u kimbicu ista poza, copy paste 🤣🤣🤣
I sad se bojim zaspati jer se malo prije okrenul na trbuh sa glavom zagnjurenom u madrac. Malo je tak spaval i u plac, cim sam ga okrenula je nastavil spavati. Kako se ja toga bojim, kako ste vi sa nocnim okretanjima?
url=https://lilypie.com]
Cure,ona uopste ne izgleda kao mrsavica.. onak bas nekako normalna beba.. ali eto,mama kao mama,ne moze biti da se ne brine.. ii imali smo uzasnu sliku jedne male curice od 6 mjeseci koja je bila sa nama u sobi,isto je imala RSV.. dijete se zakaslje i ne prestaje po 10 min,oci su crvene,od napinjanja sve joj suze teku,9x je bodu da joj nadju venu,vene pucaju jer je dehidrirala,4 dana na kisiku,vec 9 dana u bolnici,nista joj bolje nije.. toliko mi je bilo tesko navece kad me probudi,da su mn suze same isle.. bas me to nekako potreslo.. 😢😢 doobro cuvajte svoje mrvice.. mn je i previse bilo ovo sa mojom A,a kako je tek mami od te curice 😢😢
Dena,moja A od rodjenja spava na trbuhu (mozda prva 2 tjedna nije) i ja sam je pazila nekoh mjesec i po i vise ne pazim,jer sad je vec dovoljno cvrsta da se okrene ako joj podje nestajati zraka.. 😉
Klea srecom su cicke u pitanju. Drago mi je da prolazi..i ja sam zbog cicki zavrsila na antibioticima ali na samom pocetku a ti sad vec dojis koliko dugo vec se opustis kao pon i potr su se ustabilile kad eto ti vraga.
Curke vlasnice ofce Ewana..(Maslacak ako se ne varam) kako se gasi? Znaci kad upalim jednu od nogica on obavezno odradi svojih 15min i ugasi se. Ako zelim ugasit nakon 5min gdje gasim? Istiskala sam sve zivo po njemu i nista a zbilja mi nema smisla da ga se ne moze svojevoljno ugasit. Doduse srednjoj tipki iz "utrobe" ne nalazim svrhu pa jedino ako je to a meni ne radi..
Ne znaaaam vise sta cu sa spustanjem njega iz ruku..znaci spava "kao beba" (spava kao beba je najgluplja izreka ikad..treba se reci "spava kao muz" 😂 ) meni na rukama bas cvrsto i spustala ga ja nakon minutu, 15 ili sat vremena probudi se ako ne odmah kad ga spustim onda nakon par minuta..opet sve iz pocetka..ponovo uspavljivanje, spustanje, buđenje i tako par x u krug dok napokon ne zaspi. Preko dana ako spava na nama odspava i po 2h ako ga uopce uspijemo spustit to je max 20min. Za poludit.
Ne znaaaam vise sta cu sa spustanjem njega iz ruku..znaci spava "kao beba" (spava kao beba je najgluplja izreka ikad..treba se reci "spava kao muz" 😂 ) meni na rukama bas cvrsto i spustala ga ja nakon minutu, 15 ili sat vremena probudi se ako ne odmah kad ga spustim onda nakon par minuta..opet sve iz pocetka..ponovo uspavljivanje, spustanje, buđenje i tako par x u krug dok napokon ne zaspi. Preko dana ako spava na nama odspava i po 2h ako ga uopce uspijemo spustit to je max 20min. Za poludit.
Spava kao muz 😂😂😂 i mi imamo taj problem al smo poceli prakticirat kad se probudi da je ne dizemo nego je uspavljujemo u kreveticu... U pocetku je bilo tesko i dugo je trajalo al ide na bolje
Klea srecom su cicke u pitanju. Drago mi je da prolazi..i ja sam zbog cicki zavrsila na antibioticima ali na samom pocetku a ti sad vec dojis koliko dugo vec se opustis kao pon i potr su se ustabilile kad eto ti vraga.
Curke vlasnice ofce Ewana..(Maslacak ako se ne varam) kako se gasi? Znaci kad upalim jednu od nogica on obavezno odradi svojih 15min i ugasi se. Ako zelim ugasit nakon 5min gdje gasim? Istiskala sam sve zivo po njemu i nista a zbilja mi nema smisla da ga se ne moze svojevoljno ugasit. Doduse srednjoj tipki iz "utrobe" ne nalazim svrhu pa jedino ako je to a meni ne radi..
Neznam..moja svira dok se ne ugasi..nisam nikad isla za tim da nimegdje gasila..
Jutro svima!☕
Klea, supeeeeeerrrrr! Drago mi je sto ide na bolje!
Srnac, ni mi ga ne dizemo... muz prakticira: pusti ga da se sam smiri, a ja mu dam dudu, mazim ga i zaspi.....
Jutro curke! Ja sam poludela ovu noc. Legnem u pola 11, on vec oko pola 12 budan. Okrene se na trbuh i zbljuca krevet, presvucem krevet, presvucem njega, nahranim ga, zaspi. Taman zadrijemam, probudi se, okrene na trbuh, zbljuca, opet krevet presvlacim. Pa ga nosim da zaspi jer ako ga stavim u krevet opet cu ga presvlaciti. On ko sova, ja hodam zmirecki i zaletavam se u namjestaj...Ozbiljno razmisljam da ugusim mm u snu jer je sposoban sve to prespavati. Idem po ljulju da ga vezem u njoj da se ne okrece i sjedim kraj njega, uspavljuhem ga, twinkl star svira po 50. put ko Macarena u disku 90-ih. I na kraju sam digla ljuljacku i tresla lagano da konacno zaspi. Stavim ga u kimbi, jedno vrijeme spava, pa se okrene na bok, pa na trbuh, pa pocne se ljutit i moram ga okrenuti i tak jos xy puta. Osjecam se ko da ne traktor pregazil. 😥😥
Dzenny drago mi je da je sve u redu, nadoknadit ce ona to. Meni se isto nekad dok cure pisu kilazu cini da je V sitniji, a uopce ne izgleda, dosta je dugacak i ima bas onak nabite ruke i noge, a i doktorica kaze da je sve dobro.
Barbs sta se tice D kilaze mislim da ne moras biti zabrinita jer i V je sad od 7.12. do 25.1. dobio 910g i 2 cm narasel.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji