Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    27. Siječanj 2018. 14:36

*Moram opet navuci vise mlijeka da pustim kad imam trening jer mi se zalihe smanjuju
    Ja sam dns pustila malog muzu i isla u centar napravit shoppiiiiinnngggg 😍😍😍😍😍😍

Bela
    27. Siječanj 2018. 15:55

Maslacak frajer mali kod nas danas nije bilo sunca.
    Barbs  mozak na pasu malo, sta si kupila?

dzenny
    27. Siječanj 2018. 17:06

Evo i mene.. 😊😊
    Barbs,zao mi je zbog D,ali znam koliko god su njega ti prstici boljeli,tebe je jos vise boljelo srce.. 😔
    Treca_sreca,M je kao 🍬.. sve nas to isto ceka,koje mislimo ici na 2-3 djece (mislim na manjak vremena,obaveze..)
    A se pocela okretati sa ledja na trbuh ima vec 1 tjedan,glavicu lijepo bas drzi,hvat ima dobar i puno voli biti na trbuhu.. 😊 ali jos ne pokazuje znake da bi mogla se okrenuti sa trbuha na ledja.. aa 4 mjeseca smo imale 25.01.. 😊😊

barbs
    27. Siječanj 2018. 17:07

Bela, daaa 😍😍 hlace, 3 majice kratkih i 3 dugih rukava, 3 tute za Diega... i u dmu isla kupiti sitnice... prstenje isla prosiriti.... nisam uzela dovoljno sa sobom pa nisam kupila tenisice za trenirati

barbs
    27. Siječanj 2018. 17:08

Dzenny, daaaaaa, dusaaaa me boli/la Braaaavooo, Aaaaa 😘😘😘😘🤔

dzenny
    27. Siječanj 2018. 17:29

Maslacak,mali frajer 😍😍
    Cure,mi smo u srijedu zavrsile u bolnici zbog A kaslja.. navecer je to bilo ne podnosljivo slusati.. pa sam otisla do pedice i sama trazila uputnicu za bolnicu.. nakon pregleda u bolnicu utvrdjeno je da ima RSV virus.. i nakon samo 2 inhalacije,moja A je vec bila bolje,vec je pocela da iskasljava.. ostale smo 2 noci.. A je sad dobro,ali mi je smrsala,pa se sad trudimo da to nadoknadimo,iako doktorica kaze da je normalno da bebe padaju na kilazi kada su bolesni.. znaci 04.01 smo imali 5800gr,a juce smo izisli iz bolnice sa istom tom kilazom,sve sto je dobila od 04.01 dok je bila bolesna je izgubila... eto sad me jedino brine ta njena kilaza.. 🤔

Marijana12345
    27. Siječanj 2018. 19:43

Dzenny bas mi je zao zbog malene, ali nije to tako zabrinjavajuca kilaza, evo jucer sam bila u setnji s jednom susjedom cija je mala rodjena 30.9 i ima 5700g. I sasvim je normalna beba, ne bih rekla da je slabasna... nadoknadit cete vi to!
    Treca eto te napokon! Mi jos necemo poceti s kasicama ali kad krenemo kupit cemo si http://www.bubamara.in/djecja-oprema/peg-perego-prima-pappa-zero-3-mela/30281-8005475343456
    To mi je seka poslala link jer su i oni kupili istu i prrzadovoljna je! Njen je mali tek sad poceo sjediti sa 7mj. Ta hranilica je super jer ide od rodjenja, ima 5 polozaja. A najzanimljivije od svega je sta je prema testiranju najpoznatijeg njemackog instituta na prvom je mjestu. Pogledaj na YT video. Dakle uopce necu ni gledati druge. Dosada "sjedimo" u polozaju malo visem nego u jajetu i to u  https://www.babybjorn.de/babywippen/babywippe-balance-soft/. Moj B vise ne povraca hvala Bogu samo ponekad bljucne. Evo jutros se prvi puta okrenuo u krevetu. I to 5x za redom 😄😄😄 a prica brate mili vise od mene! Ujutro i navecer dobije dar govora hahaha. 

Marijana12345
    27. Siječanj 2018. 19:46

*okrenuo s ledja na trbuh. Ali rukicu ne zna izvaditi naravno 😃😃😂

Marijana12345
    27. Siječanj 2018. 19:49

Nisam komentirala bebe... sve su predivne, mali 😇😍❤

luce <3
    27. Siječanj 2018. 19:55

Dzenny a jooj, bitno da je bebica bolje, kile ce se lako vratit😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.