Treca_sreca dobro da si se javila, vec smo se bili zabrinili... Bitno da je sve uredu a doc ce dan kad ces opet imat malo slobodnog vremena... Mila je preslatka
Jutro curicke 😘😘😘😘
Treca, heeeejjj 😘😘😘😘 WELCOMEEEEE BAAAAACK!!! MILICA ti je preslatka! 😘😘😘 Ja mislim da to ona ne zaostaje jer ni Diego se nije poceo okretati... odnosno, ide na bok s ledja... al nije da sada se.okrece...
Hranilicu smo i mi kao i Bela dobili 😊😊😊😊
Ma proci ce Diega... Vec mu je dns bolje al je noc
*Noc je bila cudna.. zaspao je u 20:10 i prvi put trazio u 22:50 a nakon toga oko 1 i 2-3 i onda mu upalila fen hahahahahhaaa i spavali do 5:30 .... pa dogurali do 7 i nesto... ko da je utjehu trazio...
Ja moram vidjeti tu hranilicu... vidjeti ako se moze spustiti... ako ne cu ga u viperu hraniti...
Dena, i mene zanimaji recepti 😊
Hedge, slazem se s curkama! Daleko ste dogurale pa kreni s izdajanjem i na bocicu ju hraniti... tako ce
Ja moram vidjeti tu hranilicu… vidjeti ako se moze spustiti… ako ne cu ga u viperu hraniti…
Dena, i mene zanimaji recepti 😊
Hedge, slazem se s curkama! Daleko ste dogurale pa kreni s izdajanjem i na bocicu ju hraniti… tako ce
*tako ce i tata moci preuzeti neko hranjenje da se ti odmoris 😊😊😊😊😊
Dena, nadam se da te nece neka prehlada uhvatiti 😘😘😘
Pojma nemam sto sam vise citala... citala sam i po noci i jutros 😂😂😂😂
Ugl malo me zabrinula Diegova kilaza... 15.12. imao je 6400g a jucer 7255g i rekla mi je muzeva rodjakinja da je vec udvostrucio porpdjajnu tezinu (3590g) i da je normalno da nece dobivati po 1kg mj, da di bi
Ugl malo me zabrinula Diegova kilaza… 15.12. imao je 6400g a jucer 7255g i rekla mi je muzeva rodjakinja da je vec udvostrucio porpdjajnu tezinu (3590g) i da je normalno da nece dobivati po 1kg mj, da di bi
dogurali do godine dana 😂😂😶😂
Kemal zivi! Nije umro! 😄😁😍
Jutros se probudim i prvo ovom vidim😂 Normalno da zivi, da su ga "ubilo", izgubili bi cijelo zensko gledatwljstvo dakle 99%gledateljstva😜😂
a to jos traje??? 😂😂😂😂
Hvala cure za potporu za dojenje. Mi imamo već 1 obrok navečer AD. Tako da nije kao da tek sad uvodim. Vidjet ću iskreno danas popodne kako će biti... Ako se uspijem izdojiti dok spava budem joj dala to na bočicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji