Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    27. Siječanj 2018. 05:15

i evo jedna (tj dvije ajd ) friško od nekidan,

džemperić 10kn polovni a haljinica/bodi s tilom iz H&M za nekih 50ak kuna, a izgledala je ko kraljica:) 

žena-majka-carica:)

• sretna
    27. Siječanj 2018. 05:40

treca_sreca

cure nisam stigla 2 tjedna ko čovjek sjest za komp i 200tinjak novih strana, svaka čast!
    ja nemam vremena, sinovima slavila rođendan pa bolestan jedan, pa drugi, em muž putuje pa ja sama s njima budem ,a to je teško preživljavanje….tako da zavidim vama koje imate još imate vremena za forumiranje.
    Meni Mila spava samo u šetnji po danu, tad obavim nabavku hrane i potreptšina, i dok dođem doma moram kuvat ručak i poobavljat kućanske poslove…..no more free time for me ….ali nek je svo zlo s tim! Glavno da su djeca zdravi i zbrinuti kako spada, bit će vremena opet jednom za surfanje, valjda je ovo samo period takav..
    Nadam se da ste vi sve dobro i da ne zamjerate šta ulijećem ko padobranac odmah s pitanjem...jeste pripremile hranilice? violeta, barbs, I_me, Bela i ostale mame koje smo datumima tu negdje, znam da npr sretna i sanjchi još o tom ne brigaju:)
    Nama je danas stigla naša, mada još nemam namjeru krenut s dohranom ali bila je prilika, a trebat će svakako za misec-dva najdalje
    Uglavnom zanima me glede sjedenja - naime moja se Mila još niti ne rotira (imamo pregled u srijedu, baš me zanima što će dr na to reći, Toma se rotirao samostalno s 3mj već a ona već preko 4 ima i neće osim ako joj ja to za nju ne odradim) i sad me muči da li bih onda trebala pričekat s uporabom hranilice (nije dobro stavljat bebu u sjedeći položaj, dok se ona sama nije sposobna posjedat)…..jel netko od vas već stavlja možda u ikakav položaj uspravniji od jajeta? Marijana ti si informirana dosta, daj pliz koment… hvala:)

Evo te napokon! 😊 Mila je pravi secer! A u hranilicu je mozea stavit u polusjedeci, pretpostavljam da.imas tu mogucnost?

treca_sreca
    27. Siječanj 2018. 06:15

hmm ma ima nagibe naravno, ali me brine što ona, iako motorički u biti zaostaje (kasnije je krenula glavu dizat kako spada, pa evo sad te rotacije nikako gospodja ta odradi, a i sva je nekako mlitava pogotovo gornji trup i ruke) kad je u jaje položaju čini onaj mot kao da se želi dignut ( ko da radi trbušnjake).....sjećam se da su mi to i oni radili ali to mi je bilo okej jer su preth savladali bili one stvari (rotacije i to) što idu "po redu". A sad ne znam smijem li ju pustit ovo a da nije još osnove riješila

žena-majka-carica:)

Barkleys
    27. Siječanj 2018. 07:02

Čitam u etapama... Nahranim L, pa ju stavim u kolijevku pa čekam da se prestane vrpoljiti i utone dublje u san. Barbs, ajme baš mi je žao Diega. Ma brzo će mu to zarasti. Znaš kak se kaže, nek mu je sva nevolja u tome. 😘

• Dena1009
    27. Siječanj 2018. 07:16

Jutro! Ja nisam nikako spavala, nekak u polusjedecem sam drijemala jer mi se nakupilo nesta u grlu i smetalo mi. Onda se frajer probudil u pola 1 i pocel plakati, ja slozim flasu, on spava ko top, u 3 sam slozila frisku, nahranila ga i jos spava, al se pred pola sata okrenul i zagnjuril glavu ko noj pa sad strazarim.
    Hedge probaj kako ti cure savjetuju, ipak ste daleko dogurale. Sta se tice ad, ja sam mu davala kako je trazio, s vremenom vidis kolko joj treba pa ti.nece stajati visak, a i izregulirat ce se, V sad jede svaka 4 sata i kroz noc /na jutro jedamput.
    Violeta ajme jadnicak, mene je zapeklo kad sam vidla.😣😣 Proci ce, drzite nam se ❤ ja inace opekline mazem aloe verom, jako hidratizira pa koza tolko ne steze i ne pece.
    Treca sreca dobro da si spomenula, mi planiramo za tjedan dana poceti sa papicom, a ja skroz zaboravila 😅 Al V ne sjedi samostalno, ja njega kad drzim u krilu bude u sjedecem ali naslonjen na mene, vise polusjedeci. Maslacak je spomenula da ona u ljulji hrani pa cemo za pocetak i mi valjda ima onaj uspravniji polozaj al jos ga nismo probali.
    Nama su rekli na vjezbama i pedijatrica da do 5-6mj se mora okrenuti pa mi se ne cin da zaostaje. Da ne mislis ti mozda, jer su decki napredniji bili?
    U svakom slucaju, najbolje ce ti pedica reci kad je vidi. Preslatka je mala misica i bas je narasla.😍

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    27. Siječanj 2018. 07:27

Hranjenje ima mozda neka stranica na kojoj je to bolje objasniti (samo da nije rodina), ono da ima recepta i da je malo detaljnije?? Ocekivala sam vise objasnjenja od pedice al mi je samo tutnula prospekt i rekla da sve pise, kad sam dosla doma sam vidla da zapravo ne pise nista. 😣😣 I ako moze preporuke kakvu hranilicu da kupimo?
    Kupanje (netko je davno pital) i ja sam bila mokra sva al ga vec neko vrijeme kupam u kadi, na onom umetku i super nam je. Neki dan je lezal na njemu, uhvatil se za stranice i dignul u sjedeci polozaj i tak se zadrzal oko 5 sec,  bas sam se iznenadila.😮 
    Vitamin D dajemo od samog pocetka i nisam primjetila da mu smeta.
    Ja komentiram sta se sijetim 😅

• Dena1009
    27. Siječanj 2018. 07:29

I zaboravila sam, cure, primite moju najiskreniju sucut zbog Kemala 🖤🖤

• sretna
    27. Siječanj 2018. 07:56

treca_sreca

hmm ma ima nagibe naravno, ali me brine što ona, iako motorički u biti zaostaje (kasnije je krenula glavu dizat kako spada, pa evo sad te rotacije nikako gospodja ta odradi, a i sva je nekako mlitava pogotovo gornji trup i ruke) kad je u jaje položaju čini onaj mot kao da se želi dignut ( ko da radi trbušnjake)…..sjećam se da su mi to i oni radili ali to mi je bilo okej jer su preth savladali bili one stvari (rotacije i to) što idu "po redu". A sad ne znam smijem li ju pustit ovo a da nije još osnove riješila

Ma to ti sve bebe rade kolko znam. Meni je to L radio i sada i P. Moze se skroz tako posjednut da mu pustim. Ali ako ju zakopcas remencicima od hranilice onda se nece moci dizati

• sretna
    27. Siječanj 2018. 08:36

Kemal zivi! Nije umro! 😄😁😍

Bela
    27. Siječanj 2018. 08:37

Jutroooo! 
    Barbs mali misic, nadam se da mu je danas vec bolje
    Dena sucut. Ja seriju nisam pratila ali nesto sam upucena jer je muz gledao povremeno
    Treca ovo sta kazes za rotiranje i kod nas je identicno, ne pokazuje bas znakove da bi mogla uskoro. Na trbuhu sad stoji bez pobune neko vrijeme.
    Rekla mi ped da bi s 5 mj mogla se okretati, ali sumnjam da hoce.
    Hranilicu smo dobili tako da ju nismo birali, posluzit ce. Mislim da je free on.
    Za pocetak sam mislila u ljulji ju hraniti.
    Mila slatkica malena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.