Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    26. Siječanj 2018. 23:24

sanjchi255

Ahahhaha…meni je frendica samo rekla da poginu i da ona ostane sama s malom pa me ave malo iznenadilo i sokiralo. Ah…ipak je to "kara sevda" jbt progovorit cemo turski uskoro😆

Sad sam tak tuzna jer necu kemala gledat svaku vecer, ne mislim na slike nego.bas na.lik kemala, one divne govore ljubavi i poglede upucene nihan 😍 sluubeno sam prolupala. Idem spat i sanjat kemala 😄

• Romi
    26. Siječanj 2018. 23:44

Barbs jadnicak mali zelim mu brzo ozdravljenje,mogu samo zamislit koliko je plakao,al sta kazu cure desava se,tko zna sta nas sve ceka,inace za opekline je super dermazin madt ili krema,samo neznam dal smiju tako mala djeca,trebalo bi pitat u ljekarni,to je super stvar zacjeljuje cak i otvorene rane opeklina bez oziljaka i pusja mast

• Romi
    26. Siječanj 2018. 23:48

Dena bravo za V.,pravi je decko bas sam sretna jer je sve tip top
    Hedge pojede 180 u 10 min. kakvih sat vremena,ona to pojede,i mirna je 3,5-4sata a preko noci do ujutro

• Romi
    26. Siječanj 2018. 23:51

sanjchi255

sretna

sanjchi255

Ahahhaha…meni je frendica samo rekla da poginu i da ona ostane sama s malom pa me ave malo iznenadilo i sokiralo. Ah…ipak je to "kara sevda" jbt progovorit cemo turski uskoro😆

Sad sam tak tuzna jer necu kemala gledat svaku vecer, ne mislim na slike nego.bas na.lik kemala, one divne govore ljubavi i poglede upucene nihan 😍 sluubeno sam prolupala. Idem spat i sanjat kemala 😄

😂😂😂😂😂😂😂

Cure sva sreca da nisam gledala tu seriju otpocetka,jer sam slucajno veceras okrenula novu i vidjela kraj,skoro sam i sama plakala,al brze sam prebacila da ne pocnem cmoljit,sta kazes ti Sanjchi glupi scenarij 

• Barbi13
    27. Siječanj 2018. 00:02

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭ovakav kraj nisam ocekivala😭😭😭😭😭nema vise onog njegovog "evet"

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    27. Siječanj 2018. 00:05

Romi

Barbs jadnicak mali zelim mu brzo ozdravljenje,mogu samo zamislit koliko je plakao,al sta kazu cure desava se,tko zna sta nas sve ceka,inace za opekline je super dermazin madt ili krema,samo neznam dal smiju tako mala djeca,trebalo bi pitat u ljekarni,to je super stvar zacjeljuje cak i otvorene rane opeklina bez oziljaka i pusja mast

Dermazin je odlicna krema za opekotine ja kad sam na poslu uvijek si uzmem malo u neku kutijicu jer se cesto ofurim kad kuham😂😂😂

Leptirica.com

• Barbi13
    27. Siječanj 2018. 00:08

Romi

Dermazin smiju i bebe.

Leptirica.com

Barkleys
    27. Siječanj 2018. 02:32

sanjchi255

Ajme…ne vjerujem…cmizdrim ko ljuta godina😭😭😭😭

Ja čitam, ono, ajme, što se dogodilo?!?! A vi o Kemaluuu? 🤣🤣🤣🤣

Barkleys
    27. Siječanj 2018. 02:43

kleaiva

Hedge ja bih rekla da ti uopce ne treba ta dohrana jer ako ni ne pojede i negoduje nije ni gladna vec je samo muci nervoza. I moja ima te faze s cicanjem dvije min pa pljuvanjem i to je uvijeknervoza…ja prestanem s dojenjem i nekako je umirim pa dajem cicu kroz pol sata i vecinom tad prihvati.
    Diegoooooo…miskec mali…bas mi je zaobarbs al dogada se😞

Ma mislim da je, samo što ne zna što bi prije kakala ili jela. Pa to izgleda tako da povuče guc, pa malo tiska, pa opet guc, pa tiska, pa bi da je dignem, pa opet guc, pa prdne....i to samo poslije podne, pred večer. I na kraju sve bljucne. Pa je nervozna i plače. Ali ne ono višak, nego baš friško mlijeko joj izleti i to dosta. A kad nakon tog natezala vidim da joj je sve izletilo padne mi roleta. 🤣🤣🤣Budem probala prvo izdojiti pa dati mlijeko na bočicu. Hvala svima na savjetima. 😘

treca_sreca
    27. Siječanj 2018. 05:08

cure nisam stigla 2 tjedna ko čovjek sjest za komp i 200tinjak novih strana, svaka čast!
    ja nemam vremena, sinovima slavila rođendan pa bolestan jedan, pa drugi, em muž putuje pa ja sama s njima budem ,a to je teško preživljavanje....tako da zavidim vama koje imate još imate vremena za forumiranje.
    Meni Mila spava samo u šetnji po danu, tad obavim nabavku hrane i potreptšina, i dok dođem doma moram kuvat ručak i poobavljat kućanske poslove.....no more free time for me ....ali nek je svo zlo s tim! Glavno da su djeca zdravi i zbrinuti kako spada, bit će vremena opet jednom za surfanje, valjda je ovo samo period takav..
    Nadam se da ste vi sve dobro i da ne zamjerate šta ulijećem ko padobranac odmah s pitanjem...jeste pripremile hranilice? violeta, barbs, I_me, Bela i ostale mame koje smo datumima tu negdje, znam da npr sretna i sanjchi još o tom ne brigaju:)
    Nama je danas stigla naša, mada još nemam namjeru krenut s dohranom ali bila je prilika, a trebat će svakako za misec-dva najdalje
    Uglavnom zanima me glede sjedenja - naime moja se Mila još niti ne rotira (imamo pregled u srijedu, baš me zanima što će dr na to reći, Toma se rotirao samostalno s 3mj već a ona već preko 4 ima i neće osim ako joj ja to za nju ne odradim) i sad me muči da li bih onda trebala pričekat s uporabom hranilice (nije dobro stavljat bebu u sjedeći položaj, dok se ona sama nije sposobna posjedat).....jel netko od vas već stavlja možda u ikakav položaj uspravniji od jajeta? Marijana ti si informirana dosta, daj pliz koment... hvala:)

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.