Violeta, ni ja se ne usudim Jedva cekam da zarasteeee... Koliko savova imas? Ja pojma nemam ahahah
Nisam pitala... Rekli su malo...
Hvala na komentaru Jeste vi krenuli u setnju? Kakvo je vrijeme?
Eto, ja pitam, a ti istovremeno saljes sliku kolica su super
Ja jucer nisam isla nigdje jer nisam imala koga da mi pricuva maloga dok iden po njih u garažu Vidjet cu u pon da mi makar dodje netko od njegovih (nono/nona) da se prosetam opet po kvartu... Bas cu spaliti kod kuce..
Danas je muz usisao stan... Sutra nastavljamo s ciscenjem...
Barbs za savove meni nisu htjeli rec koliko imam iako 2 puta sam osjetila kako me reze. I vidim da je bas dugacko..
Mi cemo sutra van isto..iako kod nas je lijepo suncano ali ima bas dosta vjetra, tako da nismo dugo vani. A mali se smiri cim izade van.
I danas kako smo vecini vremena sami ja sve po kuci radim dok on spava a cim on zove ja dodem, bas sam mu se posvetila. Evo sad robe svud oko mene, nesto za susenje, pa za peglanje pa za slaganje a moj mali malo siso i zaspo na kutnoj na ledima i ja sad lezim pokraj njega i pazim jer jos nikad mi nije na ledima spavo.
Sanjchi slika je divna 😘 lijepo napisano
Ja sam malom za sada jos samo na terasi.. po 10 min.. zavidim vam kako se setate vani.. al kod mene nekako puse bas pa se ne usudim.. iduci tjedan definitivno.😊
To sam nasla sliku kad sam saznala da sam trudna…od onda ju cuvam😊
Joj mamice, kak vam je ispunjen dan s vasim strucama…jedva cekam da moja dode..jos malo😁
Da bas cijeli dan imas "posla" oko bebe jos ako po kuci moras...e dan bas prode. Jos malo pa ces se i ti mazit sa svojom bebicom 😊
*da nema straha...
nama je rijesela roba... danas se oprala i osusila.. sutra cemo srediti ormar i do kraja stan... poslije podne cemo u setnjicu...
diego se napucao... cak pol sata cicao a brzo cu ga morati spremiti za spavanje... sebe sam spremila jos pred sat vremena...
A to za ispunjen dan... aajmeeee daaaa... jos kad krenes raditi nesto po kuci, kako Violeta kazd, ni ne okrenes se a vec je noc. Jos, malo, Sanjchiii... vrijeme leeeetiii
Mame jesu vam bebe mazne? Moj bi samo spavo uz mene. Jutros sam ga cak ostavila u krevetu pokraj sebe jer sam bila slomljena. Evo i sad malo spava malo se budi..bas je neki nemiran. Ne znam jesu grcevi to a i nos ga malo pati.
Jel se smije nos izvlacit na usissvac s onim cudom? Aspiratorom?
Pise da je za novorodencad, dojencad i djecu
Violeta, i mene to zanima za aspirator jer i Diegu je nosić pun s time da sam patronažnu pitala i rekla je da je to jer kad cicaju mlijeko uđe u nosić i onda kad kihnu bude bolje, ali ipak - sutra ću je pitati info o tome...
Inače, Diego se u zadnjih par dana voli više maziti, pogotovo kad treba zaspati... Trudim se ne navikavati ga previše na ruke, mada i meni teško pada, ali kažu da se od toga nikako otarasiti ako ih navikneš
Sortiraj odgovore
Najstariji