Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    30. Rujan 2017. 19:10

Violeta, ni ja se ne usudim  Jedva cekam da zarasteeee... Koliko savova imas? Ja pojma nemam ahahah  Nisam pitala... Rekli su malo...
    Hvala na komentaru  Jeste vi krenuli u setnju? Kakvo je vrijeme?

barbs
    30. Rujan 2017. 19:12

Eto, ja pitam, a ti istovremeno saljes sliku  kolica su super 
    Ja jucer nisam isla nigdje jer nisam imala koga da mi pricuva maloga dok iden po njih u garažu Vidjet cu u pon da mi makar dodje netko od njegovih (nono/nona) da se prosetam opet po kvartu... Bas cu spaliti kod kuce.. 
    Danas je muz usisao stan... Sutra nastavljamo s ciscenjem...

violeta1
    30. Rujan 2017. 19:29

Barbs za savove meni nisu htjeli rec koliko imam iako 2 puta sam osjetila kako me reze. I vidim da je bas dugacko.. 
    Mi cemo sutra van isto..iako kod nas je lijepo suncano ali ima bas dosta vjetra, tako da nismo dugo vani. A mali se smiri cim izade van.
    I danas kako smo vecini vremena sami ja sve po kuci radim dok on spava a cim on zove ja dodem, bas sam mu se posvetila. Evo sad robe svud oko mene, nesto za susenje, pa za peglanje pa za slaganje a moj mali malo siso i zaspo na kutnoj na ledima i ja sad lezim pokraj njega i pazim jer jos nikad mi nije na ledima spavo. 
    Sanjchi slika je divna 😘 lijepo napisano

I_me
    30. Rujan 2017. 19:50

Ja sam malom za sada jos samo na terasi.. po 10 min.. zavidim vam kako se setate vani.. al kod mene nekako puse bas pa se ne usudim.. iduci tjedan definitivno.😊

violeta1
    30. Rujan 2017. 20:18

sanjchi255

To sam nasla sliku kad sam saznala da sam trudna…od onda ju cuvam😊
    Joj mamice, kak vam je ispunjen dan s vasim strucama…jedva cekam da moja dode..jos malo😁

Da bas cijeli dan imas "posla" oko bebe jos ako po kuci moras...e dan bas prode. Jos malo pa ces se i ti mazit sa svojom bebicom 😊

barbs
    30. Rujan 2017. 21:40

*da nema straha...
    nama je rijesela roba... danas se oprala i osusila.. sutra cemo srediti ormar i do kraja stan... poslije podne cemo u setnjicu...
    diego se napucao... cak pol sata cicao  a brzo cu ga morati spremiti za spavanje... sebe sam spremila jos pred sat vremena...

barbs
    30. Rujan 2017. 21:42

A to za ispunjen dan... aajmeeee daaaa... jos kad krenes raditi nesto po kuci, kako Violeta kazd, ni ne okrenes se a vec je noc. Jos, malo, Sanjchiii... vrijeme leeeetiii

barbs
    01. Listopad 2017. 09:38

Sanjchi, eeee, da, i po oticanju se može vidjeti 

violeta1
    01. Listopad 2017. 10:46

Mame jesu vam bebe mazne? Moj bi samo spavo uz mene. Jutros sam ga cak ostavila u krevetu pokraj sebe jer sam bila slomljena. Evo i sad malo spava malo se budi..bas je neki nemiran. Ne znam jesu grcevi to a i nos ga malo pati. 
    Jel se smije nos izvlacit na usissvac s onim cudom? Aspiratorom?
    Pise da je za novorodencad, dojencad i djecu

barbs
    01. Listopad 2017. 11:07

Violeta, i mene to zanima za aspirator jer i Diegu je nosić pun s time da sam patronažnu pitala  i rekla je da je to jer kad cicaju mlijeko uđe u nosić i onda kad kihnu bude bolje, ali ipak - sutra ću je pitati info o tome... 
    Inače, Diego se u zadnjih par dana voli više maziti, pogotovo kad treba zaspati... Trudim se ne navikavati ga previše na ruke, mada i meni teško pada, ali kažu da se od toga nikako otarasiti ako ih navikneš 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.