Dena, preslatki je i predivan krajolik 😍😍😍
Romi, vjerujem ti da si se uplasila jednom sam mu ja tako dizala i ruke i noge i mazila ga i pokusala ga zbuditi.. otvorio bi oko na pola i nastavio apava
Dena, preslatki je i predivan krajolik 😍😍😍
Romi, vjerujem ti da si se uplasilajednom sam mu ja tako dizala i ruke i noge i mazila ga i pokusala ga zbuditi.. otvorio bi oko na pola i nastavio apava
*spavat .... sad sam sretna kad ospava i 2,5h u komadu po danu... nakon setnje naravno jer ako ne idemo nigdje maaaaaax sat vremena...
Ja tako računam. Ovo za ml. Našla sam bila to u nekom članku na klokanici. Čak sam i ovdje objavljivala. 🤣
Ja sam bila opsjednuta s tim ml koliko ih pojede. Znala sam se izdajati i zapisivati koliko je pojela. Ali ja ne znam, ima osjećaj kako vi dojite na 2 - 2,5 h. Jel tako od početka? Ja svoju kad je budna doslovno svakih sat vremena. Nekad traje 5 - 10 min, nekad pola h. Naviklo se dijete da može jesti kad oće i uopće se niti ne trudi zasititi prilikom 1 podoja. Već lagano ludim. Imam osjećaj da sam cijeli dan prištekana. Jel i vama tako bilo? Da pokušam povećat razmak?
Dena - uuu u. Priroda je predobra Gdje je to?
Kiki- restoran? Svaka čast. Možda bi i mi mogli probati. Hm. Jesi ju držala u kolicima/jajetu ili na rukama? Mene to uvijek muči. Moja L najbliže što se približila nekom restoranu je prozor od drive-in MC. 🤣🤣🤣 A kavu pijemo na terasi birca u kvartu kada idemo u šetnju i tad spava.
Maslačak- stalno hoću komentirati i uvijek zaboravim, divni ste. Kockasti i veseli. 🤣
Jutro!
Kavica se pije vec🙄 U 5 se probudil pa ga nisam ni stavljala dalje jer zacas se moramo spremat za kontrolu.
Hedg Schwarzwald. Mi kad smo bili V je bio u jajetu montiranom na kolica. Između smo ga malo pocuvali, al nije plakal nego vise da osjeti da je sa nama. Proslo je iznenadujuce dobro. Za svaki slucaj smo imali doma rezervni rucak u frizideru.😅
url=https://lilypie.com]
Jutro dame! 😘 Kako je prosla noc? Mi smo imali cesta budenja + presvukla ga, krivo zakacila pelenu i propisao se - najgore mi je to!
Autora i Hedge sretan vam rodendan! 😘😘
Dena predivan krajolik! Ja obozavam prirodu i jedva cekam lijepo vrijeme da mozemo ici svugdje! Sretno na kontroli!
Restoran isli smo s kosarom i muz i ja smo ga naizmjenicno drzali i nosali ali bio je dobar i nije plakao, sve ga je jako zanimalo, voli kad je susur 😁 Bilo bi bolje s jajetom jer bi mogao sjediti, u kosari mu nije bilo zabavno buljit u strop, pa je moj savjet jaje. Inace, bili smo u Sofri u Pointu, topla preporuka kome je blizu - restoran je bio krcat i vec sam mislila kako cemo hranu samo spakirati za doma jer cemo vjecno cekati, ali stiglo je za 10 min, mozda cak i manje. Jako su brzi i organizirani, sto je za klince super! Gore ima i velika otvorena terasa s vanjskim stolovima i grijalicama pa smo tamo popili i kavu. Super je sto je u shopping centru pa ima i wc za mame i bebe.
Jutro...
Jos smo u krevetu..ne da nam se ustat..
Mislim da imam ili sam na granici da dobijem upalu.mjehura 😥😥😥
Izmedju budjenja male, sam isla na wc stalno.. pun mjehur ja 3 kapi popiskim 😥.
Moram danas piti puno tekucine i brusnice
Aurora - sretan nam rođendan!😍😍😍
Mi smo se cijepili 6u1 + rota. Mala je bila kuckuc divna. Uspjela sam joj ujutro za jaje uvalit dudu. Pa je i to pridonijelo. Sad idemo do MC. Pa ipak mi je rođendan. 🤣🤣🤣
Jutro, nas u 6 bude i to taman kad rita ima lijepi san😭😭
Ali sad evo opet spava. Bila nam je doktorica i kaze da je 99%alergija na proteine iz kravljeg mlijeka pa ja moram biti na posebnoj prehrani i rita jos ce dobivati hipoalergeno ad.. samo da prihvati bocicu.
I dobila je 50g, bar nesto
Sortiraj odgovore
Najstariji