Hedgehog kako to da ste isli? Neki poseban razlog ili?
Ja ne znam jel mi samo takve velike troskove imamo ili sta grrrrr

Mamisita, eeeeeee to je jedan od onih usr* dana... ja sam ga imala u nedjelju uz menzis... wwweuuuhuuuu.... proci ce. 😘😘😘😘😘😘
V, samo naprijed!! 😊😊😊😊😊😊 Ja sam odlucila da cu svaki dan to doma +2D trening +setnje samo sta je danas usr* vrijeme.. jugo i kisa
Hedge, super sto ste isli 😊😊😊😊 Kako to? Poseban razlog ili vasa zelja? 😊

Dzenny, koje sam ja srece jos bi se kg nagomilale da ne dignem dupe i krenem raditi vjezbe 😊😊😊😊 em cu se bolje osjecati em ce MOZDA nesto i otici 😂😂😂😂😂 i to su 2h tj za mene

Dzenny da ti nije bila preumorna?
Znaju bebe tako vrištati od umora. Tako je i mojoj prijateljici pa se spremili na hitnu i beba zaspala u autu pa su skuzili da je bio umor u pitanju.
Moja je jedno vrijeme imala tu fazu.

V, sto se troskova tice, kad te krene, te krene... i nama je prosla god bila puna troskova.. 2 pira +1 nas.. sredjivanje stana itd itd... evo sad moramo napravit servis i slijedeci mj.tehnicki.. wuhuuu 😂😂😂😂😂 jos da se muz i ja dog sto se krstenja tice... negdje u 3.mj... pa onda 2 vjencanja.. na jedno znam da sam pozvana a na drugo ne znam jer smo se malo udaljile a i ta frendica je za nas pir nasla izliku da ne dodje... ali ce biti 2 djevojacke.... izmedju tisucu rodjendana Hahahhahahagahahaha 😂😂😂
BANKROT 🤣

Braaaavo, Suncokretice, tako je i nama Diego u nedjelju i pred 2tj cca... isto... i kad si bolje razmislis svartno je bilo "veselo" jer smo ga vozali svugdje...

Super za cure koje vježbate!
Ja sam prije trudnoće vježbala girly fitness 3 puta tjedno i sad mi to fali ali zato šećem s njom u klokanici po cijele dane i saginjem se tak da to dođu kao čučnjevi i hodanje s opterećenjem

Suncokretice, to su super vjezbe Vjerujem ti da si fit... ja sam danas D-om vjezbala i uopce nije lakp raditi sa 7kg vise

Mame, Diego mi je prehladjen... osim sto mu je nosic zastopan (korisrim fiziolosku pa mu to iscupam s aspiratoro ) malo i kasljuca... ne non stop al kasljuca.
citala sam za caj od bijelog slijeza?? Mislim da cu zvat popodne pedijatricu da vidim sta kako...

Violeta,hvala.. 😘 oo vjeruj da svi mi imamo itekakvih troskova.. i u nas je prosla godina biiilaaa puuuna troskova.. uhh kad se sjetim.. ali evo pregurali smo je 👏 (selili smo se,pa milion stvari treba,pa opremi stan,pa nam crkne ves masina,pa kupi frizider,pa kupi tw,pa kupi susilni,pa onda uzimaj za bebu sve,jer nista nismo imali,pa ja trebam roditi ode nam turbina od auta,pa to popravi pa napravi veliki servis) 😥😥
Hendge,super..😊👏
Suncokretnice,bila je umorna alii nikad bas nikad do sad nije toliko vristala.. zato sam se bila i ustrasila.. 😢 bilo je to jako bolno za slusati..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji