Sretan rođedan curama
Sanjchi mi smo ga koristili s 15 dana vec tako da mozes slobodno, nisam stavila usisavac bas na najjace.
Dojenje - slazem se sa svima napisanim! Ja bi mogla knjigu napisati o prvih dva mjeseca, sastojali su se od dojenja po sat vremena, izdajanja i pravljenja Ad i tako dan i noc. Plus vaganje prije i poslije podoja.
I onda mi se netko nasao soliti pamet o tome zasto moram dojiti! Ma bjezi
Napravila sam sve sto sam mogla i sad mi je drago, ali ne znam da li bi sa drugom bebom mogla opet tako!
Bela, joj to me podsjetilo na frendicu... vrlo rano je izgubila mlijeko i od pocetka je davala AD ... najgore od svega sto potporu nije imala od muza... "optuzivao" ju je da nece dojiti...
Moram ga kupit…di ste uzimali? Ja sam zvala nasu ljekarnu tu, 155 kn kosta…jel to puno?
U ljekarnama je ariana 150 kn..mislim da ih dm vise ne drzi.. po meni bolje dat tih par kuna vise..pa imat kak se spada..ostale sto sam gledala je sve neka tanka plastika..
Sanjchi pogledaj u bubamari preko interneta pa lako odes kupiti, mislim da je kod njih bio nekih 60-70 kn
Barbs znaci isto prolazimo, kod nas je sad vec dva tjedna kako traje, sad je muz dežurao malo preko vikenda ali sad cijeli tjedan opet ja 😞😞😔
Nazalost ja to od muza nisam mogla ocekivati jer je u bolovima nakon vadjenja umnjaka... a tj dana prije vadjenja je operirao nogu tj vadio madez pa nije ni mogao puno hodati... a on po noci niiiista ne cujeeeeee... jos kaze: ma sta opet nije spavao????
Joj cure ja se nadam da ce ta faza ne spavanja brzo proci! Vito spava kako kad, evo nocas se budio cesce, pa noc prije nije i tako. A sve su to faze koje prolaze. Moj sad odjednom hoce dudu varalicu, i super je, bolji bude u voznji i u kolicima i za dnevno spavanje, al vec sad mi je muka od odvikavanja od dude. Bila sam sretna sto ju nije htio bas zato da ga ne moram odvikavati i onda sam mu je jedan dan dala i s odusevljenjem je prihvatio!
Lucija i Una su male smekerice i zavodnice 😍😍
Moram ga kupit…di ste uzimali? Ja sam zvala nasu ljekarnu tu, 155 kn kosta…jel to puno?
100kn DM
Joj cure ja se nadam da ce ta faza ne spavanja brzo proci! Vito spava kako kad, evo nocas se budio cesce, pa noc prije nije i tako. A sve su to faze koje prolaze. Moj sad odjednom hoce dudu varalicu, i super je, bolji bude u voznji i u kolicima i za dnevno spavanje, al vec sad mi je muka od odvikavanja od dude. Bila sam sretna sto ju nije htio bas zato da ga ne moram odvikavati i onda sam mu je jedan dan dala i s odusevljenjem je prihvatio!
Lucija i Una su male smekerice i zavodnice 😍😍
Ma ne treba ti biti muka. Ja sam L prerezals dudu na vrhu ukoso, kad je trazio dala sam mu tu srezanu dudu i pljunuo ju je i kad je opet trazio opet sam davala tu i vise nije trazio dudu 😂 a on jr dudu oboooooozavao!
Sortiraj odgovore
Najstariji