Barbs daj mi tocno opisi kako izgleda vasa noc? Mi vec isto ludimo, otkad je napunila 4 mj, očajna sam! Jede, okrene se, vrati se na cicu i tako milijardu puta! Stalno se dere 😢😢😢😞😞
Barbs daj mi tocno opisi kako izgleda vasa noc? Mi vec isto ludimo, otkad je napunila 4 mj, očajna sam! Jede, okrene se, vrati se na cicu i tako milijardu puta! Stalno se dere 😢😢😢😞😞
Mislim da je to jos jedna u nizu faza koje moraju procu. Moj L je id 2.5 do 5 mj spavao cijelu noc i od onda do godine dana kaos po budenju. A nije htio jest po noci, tko zna zasto se budio...budio se on svaku noc do 3 godine, naravno ne takl cesto kao prije, ali je. Sad ce 4 g i jos se zna budit po noci
E Sretna…jel ima jos puno serije? Vec mi pomalo idu na zivce😅
Gotovo je ovaj tjedan. Meni je bas zao, sad necu kemala gledat 😭
Slazem se sa Sretnom, Aurora, jedna u nizu od njihovih faza... Danas nam je eto 3tj...
Znaci npr jucer je zaspao u 20:30... oko 21 i nesto se vec javio i stavila sam mu dudu i uhvatio me za ruke i nije popustao... oko 22 se poceo vrpoljiti i nije pomahalo ni mazenje i duda... nista... opet sam ga uzela... cicao je 10-15min... zaspao... spustila ga u krevetic... i ajmo ispocetka do cca 23... oko ponoc i pol ajmo opet ista procedura... zaspali smo... nije pomoglo da odspava vise od sat vremena... ajmo ispocetka... i tako u kruuuugggggggg.... dogurali smo do 9 skoro uz pomoc fena od 7..
Moja je sinoć u 2 po noći prihvatila dudu. Lijepo je spavala od 10 i oko pol 1,1 ono Sova, a sita, na suhom. Reko idem probat nisam dugo i upalilo je. Ižvakala ju je cijelu, još 15 min ju je natezala. Ali se probudila u pol 7. I nije plakala nego prdila i opet ju natezala. 🤣🤣🤣🤣
Hedge, juhuhuuuu .. super za spavanjeeeee 😍😍😍😍😍
Aaajmeeee, kako meni fali to njegovo spavanje od 21 do 1-2 u komadu... pa cicanje i oko 4-5-6 opet bi se javio...
Mislim da sutra dolazi muzeva rodjakinja njemu skinuti savove i donijet ce vagu pa ce te
Mislim da sutra dolazi muzeva rodjakinja njemu skinuti savove i donijet ce vagu pa ce te
*cemo vidjeti koliko je napredovao
Ja vec par dana izbjegavam sve mlijecno jer sam na alergiju i sumnjala..
doktorica ima popis svih obroka kroz 2 dana I kaze da joj nije dovoljno to sto posisa da bi napredovala i da nije alergicna da bi trebala dohranu..
Dobili smo Altheru ali nam je problem sto nece bocicu prihvatiti
Sortiraj odgovore
Najstariji