Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    22. Siječanj 2018. 10:19

savršen dan za sušit veš! 😂😂😂

barbs
    22. Siječanj 2018. 10:21

Curkeeeee, sretan vam ROCKAS i lijepo se provedite!! 😘😘😘😘
    Senoritakova, zao mi je radi alergije... i super za kg 😘😘😘  Braaaavooo, Rita 😍😍😍😍
    I me, jooojjj, sraaaanjeeee!
    Kiki, snasli ste se.😊😊😊😊 Sad su u toj fazi kad bi se staaaaalnooo nosali jer ih svijet zanima 
    Mi opet nista nismo spavali 

I_me

Hedge i aurora sretan rodjendan!!! 😊😊😊😊
    Senorita- drago mi je da ste otkrili sto je sa malenom. Sad znate i lagano mozete dalje!! 😊
    I super za 50g 😊

barbs

I me, daaaaa, ehhehehe, da savrseniji ne moze biti 😂😂😂😂

kleaiva
    22. Siječanj 2018. 10:44

Curke sretan rockas!😘
    Senoritakova…taman sam htjela pisati da pripazis na prehranu i izbacis mlijecno, da ti je to garant alergija na kravlje proteine u mlijeku. Moj Jakov ima 3 imgod i jos nije proslo al covjek se na sve navikne. Dobit cete vjerovatno Althera mlijeko i bit ce sve ok.
    Sto se dojenja tice...evo meni 3. beba i svaka je imala svoj ritam dojenja...prva na cici po sat vremena pa bljucanje pa opet i tako po cijele dane, drugi pocica i spavao po 4 sara, a sad Dora nekad svakih sat trazi a nekad spava po 4 sata...tako da to nema veze s jacinom mlijeka vec s njihovim karakterom i time muci li ih sto ili ne...ako ga muce proteini km koji dodu u tvoje mlijeko onda nece ni pojesti koliko treba jer je to muci i onda zacas ce traziti jos jer se nije ni najela.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Aurora1611
    22. Siječanj 2018. 10:49

Senoritakova kako ste skuzili to? Na sta joj se odrazilo? 

Aurora1611
    22. Siječanj 2018. 10:49

Cure hvala za čestitke 💋💋

• Romi
    22. Siječanj 2018. 10:53

Dobro jutro cure,ili dan 
    Sretan rođendan Aurora i Hedge lijepo se provedite danas.
    I me savršen dan  i meni je to bilo jutros prvo,da stavim veš sušiti.
    Senoritakova super za Ritu,kako i to malo gramaže može razveseliti,tako malo a tako puno 
    Dena neznam dali se može u sve restorane sa kolicima,ali uglavnom je sve nekako mi usko za prolaz između stolova,barem u ovima u koje smo dosad išli,a znaš da ima svakakvih gostiju pa nekima možda i smeta ako beba počne plakati,pa neki restorani vjerojatno ne primaju mame sa bebama,znam da su jedni prijatelji zamoljeni u jednom restoranu da izađu jer nemogu sa malom bebom unutra ,ne bih se čudila da stave naljepnice na vrata kao za pse i mačke sa pekriženom bebom da ne smiju unutra ,vjerujem da većina nije takva al nikad neznaš,zato će po ljetu iti lakše na terasama i kad počnu turisti,onda su svi sretni jer imaju gostiju
    Dena V. je presladak,a priroda je prekrasna,obožavam taj kraj u kojem živiš,bila sam ljetos u 6 mj. trudnoće ,sad si mislim di mi je bila pamet,ali općenito volim i  Austriju, mm i ja smo barem jednom u 2 mjeseca išli u Graz,tamo me je i zaprosio 

Aurora1611
    22. Siječanj 2018. 11:01

Sanjchiii kak mi se Luce promjenila 😍😍

barbs
    22. Siječanj 2018. 11:03

Klea, baš tako! Svaka je beba priča za sebe... Kaže mi frendica da je i njen sin kao i naš spavao do 3. mjeseca ooodlično i od onda noć katastrofa... tako i kod nas... Sinoć je non stop bio na ciciii...  Još sam ga mazila i dudu mu stavljala, ali ništa... dok ga ne bi stavila na cicu taj se ne bi smirio... s jedne strane se on vrpoljio s druge muž jer ga boli umnjak kojeg je vadio, ali naravno, unatoč svemu tome on nije ni čuo koliko često se D budio  On super spava i još svima kaže da se D budi jako rijetko i da jednom traži za jest. aaaa-aaaaaaaahaaaaaaa... malo morgen 
    Sanjchi, slatkica! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.