Ali sestra je rekla da se kolicina hrane racuna:
Tezina bebe u kg(4.5) : 0,7 te se taj rezultat pomlozi sa 100.
Ispadne da Rita treba 650g dnevno
Hedgehog tako je i moj znao, zagrcnuo bi se i zacrvenio cijeli od placa, uzas 😱😨
Joj ja sam znala prije cesto razmisljati o dohrani, pogotovo navecer kad bi plakao i nikako da se smiri, par puta sam mu i dala bocicu al ne bi popio previse pa sam znala da nije do gladi. Sad smo ufurani u dojenje i lijepo napreduje, samo me zivciraju sesirici. Pokusala sam ih maknuti al nece bez njih sisati, a kako se trebaju sterilizirati i moram paziti da ih uvijek imam sa sobom, imam osjecaj da su kao bocica 😂
Maslacak super ste! ☺️ I super da timse ostvarila zelja za gledanje!
Joj mi smo se tek nedavno rijesili sesirica tako da znam tu muku, em ih stalno steriliziraj i peri em ih uvijek moras imati sa sobom. Sva sreca on je najnormalnije prihvatio bradavicu vise je meni bila psihicka blokada bez njih. Probaj mu stalno nuditi bez sesirica, mi smo se preporodili bez njih.
Ali sestra je rekla da se kolicina hrane racuna:
Tezina bebe u kg(4.5) : 0,7 te se taj rezultat pomlozi sa 100.
Ispadne da Rita treba 650g dnevno
Da da to je otprilike ta racunica, mislila sam da je veca kilaza.
I me tako je i meni, od nekih me ljudi nista ne zivcira a od nekih sve! 😂
Nama je bio predobar vikend, u subotu smo bili prvi put u restoranu nas troje i cak smo uspjeli ici i na kavu kasnije 🙌🏻 A danas je bilo lijepo pa smo setali i ja sam popila ujutro solo kavu s frendicom. Rucali smo usput u mekicu jer nam se nije dalo kuhat, haha savrseno!
Da to se zove lijepi vikend
Cure vidim da vecinom imamo isto misljenje o uplitanju drugih sta treba i kako,bas smo se nasle na ovom forumu ...a za spavanje znam kako je to,moja L. je nedavno tako spavala popodne 3 sata u komadu,od 3 pa do 6,probam ju probuditi ona samo pogleda i nastavi spavati,muz mi nije bio doma ja ga zovem kad dolazis nemogu je razbudit,nekakva me panika uhvatila jer nisam navikla da toliko spava
,on dode doma ona gleda ko sova,a meni oduzela 5 god. zivota...ah ta djeca
Srnac ajme vjerujem ti! Ma nudim mu ja i on povuce al mu prejako strcne (sesiric bi ipak malo zaustavio mlijeko) pa mu ide na povracanje a kako ja i dalje imam ravne bradavice, a on je navikao sad na veliki pipac od sesirica, povuce par puta i cvili dok ne vratim sesiric. Tak da nije jos doslo nase vrijeme da ih maknemo 😒
Kiki super za vikend,meni je isto danas doslo da bih isla negdje u restoran ,al neznam kako bi se L.ponasala,pa nismo isli nigdje,a vec mi fali izlazak negdje,prije smo isli barem jednom mjesecno van negdje jest,jedva cekam toplije dane da pocnu terase da se moze kolicima doc...
I me bas si me nasmijala sa sistematskim na ulici
Romi ne smije se kod nas sa kolicima u restoran?
Mi se konacno svijezeg zraka nadisali 😀😀
url=https://lilypie.com]
Ja svom malome kad me.nema pustim 100ml da pojede... ponekad i manje... oko 80ml... nema me 2h... dok idem na trening i vratim se... muz mu daje cca sat vremena prije nego dodjem... i kasnije... i NIKAD ne pojede sve... Sutra cu mu pustiti 130ml i bas me zanima ako ce pojesti + probat cu se izdojiti da ima za rezervu... inaxx
Inace, dns je razmak od 3h osim navecer... jeo je u 17:30 pa u 19:30 i nesto sitno oko 20:30... bas me zanima.kad ce me opet traziti i koliko x ....
Sortiraj odgovore
Najstariji