Dzenny, tako je D jednom uuurlaaaaaooooo i izmjerila mu temperaturu i bila je povisena, dala sam mu sirup i smirio se... sve po starom kasnije... a moguce da.joj nije bio dan ;-);-);-);-) onda su nemoguci 😂😂😂😂 Bas je slatkica 😍😍😍
Sretna, uuuuzivaaaaj 😘😘😘😘
V, aaajmeeeeeee, kojiiii troskooooviii

Radila sam ove vjezbe i umirala 😂😂😂😂 Ima da dobijem ooooopaku upalu u ponedjeljak... hahahha

Barbs,hmm i ja sam A dala isto jednu kaskicu sirupa iako nije imala temperature.. pa moguce da ju je i malo taj sirup smirio.. vjeruj da nemam pojma sta joj je bilo.. znam da i sad u usima cujem onaj njen plac 😢.. ii hvala 😘 hahah ove vjezbe ne bi nam lose dosle,samo je pitanje kakve cemo sutra biti 😂😂

Dzenny, teska upala sutra garant ahahahha nakon toliko mj ne vjezbanja... uuuffff... ali mora se malo 😁 Kako frendica kaze: treba salo topit(rodila je mj dana nakon mene😁) da budemo fit mame po ljeti hahahah Kazem ti, D se.preporodio kad sam mu dala taj siuper... smijao se i igrao a 15min vriiistaaaaaaaaaooooo.. Sogu

EDIT: Sigurno joj nije nista al bolje da ste isli doktoru da vas smiri 😊

Barbs,bilo je lijepo u trudnoci lezati i samo jesti 😂😂 pa kad smo rodile isto ajd ima vremena,smrsat cu.. 😂😂 sad treba dignuti dupe 🙊
Mamsita,pa bas zato.. sinoc sam mirno spavala,a onak bi mislila sta joj je.. 🤔

Suprug i ja smo jutros bili na radionici baby handlinga. Bila je još jedna mama s bebom. A ostale trudnice koje su vježbale na lukama. Al smo ju pretumbali, em se morala rano ustat em smo ju izvrtili... Ugl, sve smo radili krivo, ali stignemo to još ispraviti. Nije smak svijeta, ali voljela bi da usavršimo pravilno podizanje, spuštanje i pelene. Super je bilo, dogovorili smo se i za procjenu kod fizijatrice. Zlu ne trebalo. Sad idem čitati dalje. 😘
Dzenny ajme bas mi je zao, bitno da je sada sve u redu. I meni je L znao vristat, tko zna sta njih muci. A bodi prefora 😍😍😍😍
Barbs bravo za vjezbe, ja pocela cucnjeve i trbusnjske od 10 pa ce svaki dan po 5 povecavat

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji