Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    09. Siječanj 2018. 12:44

Barbs,zao mi je zbog D.. nije to nista veliko,pozovi pedicu i za dan-dva bice D kao nov.. 😍

barbs
    09. Siječanj 2018. 12:51

Dzenny, ma znam sa nije nista al me malo kasalj brine da ne navuce jos nesto... jooojjj, zabranit cu svima da mi dolazeee  Sogor prehladjen i eto vec isti dan od njega pokupiooooooo

violeta1
    09. Siječanj 2018. 12:52

Treba netko? 

violeta1
    09. Siječanj 2018. 12:55

Joj a prosla godina, o troskovima uh ne zelim razmisljat... 😁 Samo smo za njega sve kupili novo.
    Barbs ako malo kaslje nemoj briniti, i Leon je tako, samo prati ga i ako pocne bas svaki sat dva kasljat odvedi ga na pregled. Procijeni 😘😘

Kika1310
    09. Siječanj 2018. 12:57
    Dobar dan, zanima me dal netko ima iskustva s ovakvim osipom po licu? Prije pol mjeseca je to imala i dobile smo kremicu koja se maze tri dana i nakon ta tri dana to se povuklo i jucer nam je opet izbilo, ima i po koljenu samo puno slabije(isto se ljusti). Pedijatar mi nije rekao nis korisno tj. kaze da moze bit svasta. Pa me zanima mozda je netko od vas to prosao pa zna sta bi moglo bit. Hvala na pomoci ;)
    Dobar dan, zanima me dal netko ima iskustva s ovakvim osipom po licu? Prije pol mjeseca je to imala i dobile smo kremicu koja se maze tri dana i nakon ta tri dana to se povuklo i jucer nam je opet izbilo, ima i po koljenu samo puno slabije(isto se ljusti). Pedijatar mi nije rekao nis korisno tj. kaze da moze bit svasta. Pa me zanima mozda je netko od vas to prosao pa zna sta bi moglo bit. Hvala na pomoci ;)
  • sretna
    09. Siječanj 2018. 13:05

Kika a da prodete dermatologu? Meni to lici na dermatitis.
    Mamasita svi imamo takve dane, bit  ce bolje 😚

barbs
    09. Siječanj 2018. 13:07

V, daa, ne zelim ga vodit tamo prije nego nazovem jer mi frendica ima istu pedicu za malog koji kuri temperaturu i rekli su joj da su viroze u djiru a in nema temp i ne bi ju htjela navuci...

barbs
    09. Siječanj 2018. 13:08

Meni treba Jgl😁😁😁😁 mi nju koristimooo 😊😊😊😊

barbs
    09. Siječanj 2018. 13:08

Kika, zar te pedijatar nije uputio dermatologu???

barbs
    09. Siječanj 2018. 13:09

Ja sam isto stavila puno kupona al se nitko nije javio 😂 pa sam proslijedila.nesto sestricni nesti ga mama grupama pa danas moram poslati jednoj a druga dolazi u PU za tj dana pa cemo se naci 😊😊😊😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI