Sretnih 2 mj bebicamaI me i HedgeI me,barbs i ne znam tko je jos blizu nas, jesu se vasi okrenuli? Mi jos nismo, na trbuhu lezi ali samo ruke mice, ne pokazuje bas da joj se da okrenuti…
Moja se ne okrece. Lezi na ledjima stalno. Remencici 😥
Al mi ne strajka vise sa dizanjem glave. Svaki drugi dan prije kupanja vjezbamo i nosom para nebo.. napokon 😆😊
Sanjchi- stizem 😂
Ja pravila sada buhtle sa cokoladom... naravno nisu uspjele... nest sam tjesto sjebala al to me nije sprijecilo da si dvije pojedem 😂😂😂
Sanjchi bome bi sad potegla 😉😉 Ja sam bas danas za rucak htijela mm uzeti malo al on pije ledenu, vjerojatno bih dozivotno promukla da to popijem😣 A glupo mi bocu za sebe otvarat jer da popijem cijelu mogla bih na spavanje. 😅
Srnac meni je problem sto se on okrece, a ak mu nedam okrenuti se onda vristi. Uspijevamo nekako sad sa igrackama i podbocim ga sa lijeve str da se ne moze tako brzo okrenuti. Al sa ovim mislim da bi se on okrenul.
Gim bil nam je super 2-4mj, od kak se okrece ne sljivi ga uopce. Al su mu super zvecke, pa mu otkacim i onda se sa njima igra. Al ima i tipke i svira, pa mislim da ce se kasnije opet zainteresirati.
url=https://lilypie.com]
Bebicama sretna 2 i 4 mjeseca 😍😍
Kiki suuuper za uredne nalaze.. 😊😊
Cure,trebam savjet.. dakle,ja i dragi smo smo bolesni od ponedjeljka.. ali cuvamo A (on kaslje i ima temperaturu,a mn grlo boli) imali smo maske.. ali i A je danas pocela pomalo kasljati.. nije to nista strasno.. ponekad je cujes da kaslje,i kad kaslje nije suhi kasalj,nego cujes bas da nesto iskasljava.. ona se normalno ponasa,jede,nema.temperaturu ali ja sam se zabrinula.. pedica ne radi za vikend,0a ako se ne pogorsa odvest cu je u ponedjeljak,ali mn to jako brine.. barbs,cini mi se da je diego bio poceo kasljati,rekla si da ces zvati pedicu.. sta je bilo posllije??
I mi fućkamo i kišemo. Nema temp, dobre volje itd. ☹️☹️☹️ Ja idem pedijatrici u pon na cijepljenje. Cijeli tjedan si mislim kao sutra će joj biti bolje i dođe vikend. Što mislite hoće li nas uopće htjeti cijepiti u pon? Samo joj je nos tu i tamo zaštopan i kihne tu i tamo.
Curke evo i mene...Bila sam s curama na pizzi kuhanom vinu😂 povodom rockasa od frendice. Klinci su bili s muzem...prezivio je s Dorom i njih dvoje puna 4 i pol sata😂
Najgore mu je bilo kaj je Dora bila gladna a bas nece jesti iz flasice...pa je morao davati na spricu😂
Spavanje na boku prakticiramo jos uvijek ali se vec sad prebaci na leda izmedu rola onih u jastuku za bocno😊 preko dana je stavim na trbuh i tak odspava nekad. Imamo jus uvijek i povisen madrac jer po noci ne podrigne kad jede dok je primim vec odradi to u snu nekih 20 min nakon jela
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Nocas u tri upalim forum a sve na kineskom pise😂😂😂😂😂noc je prosla bez temperature samo je vise trazila ciku😥😥😥a sanjala sam tako glupi san one bestije iz filma "rat svjetova"😂😂😂😂😂😂a svasta
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
juuuutrooo 😘😘😘
noc je ok prosla... svaka 3h budjenje.. wuuuhuuu... napredak... a jucer meni sveki da sigurno imam slabo mlijeko ako mi ss cesto budi nicim izazvanim i da kupim dohranu...
Sortiraj odgovore
Najstariji