Moja se na truhu odmah diže na ruke i glavu u zrak tako da spavanje potrbuške zasad otpada
Ako joj stavim glavu sa strane ona vrati na sredinu opet.
Dena, hvala na savjetu za jastuk, potražit ćemo ga. A jel nije onda opet glava na ravnom u toj rupi?
Sretnih 2 i 4 mj bebama!!
Mene je moj sad posteno namucio. Kupala sam ga, a brisanje i oblacenje mi oduzme energije za pola mjeseca. 😑 Sad je spaval pola sata, a ja sam lezala nepomicno na kutnoj, ko da me kamion pregazio.
Spavanje V nece na trbuh, odmah se budi. Dosad se 2 puta sam okrenul u snu al inace spava na leđima. Al zato cim se probudi odma na trbuh.
Bebushka diiiivne su😍 Roditelji uvijek znaju, kolko got bile iste postoji neki detalj po kojem ih poznaju.
Hedg (mislim da so ti pitala) moj se okrenul sa 4mj, a fozijatrica je rekla da bi se trebali do 5mj. Tak da vi imate jos puno vremena☺
url=https://lilypie.com]
Hej cure!
Bili smo na pregledu i sve je u redu! 🙏🏻❤️ UZV uredan i dr misli da nema hipertonus i da ne trebamo na vjezbe, kaze da ce baby handling biti sasvim dovoljan. E sad, ja imam od pedice uputnicu za vjezbe pa ne znam sta da radim? Glupo mi je doci na Goljak s papirima da je sve uredno..? Uglavnom, pao mi je kamen sa srca!
Romi prestrasno za dijete 😢 Nedaj Boze nikome! Ja sam isto ful osjetljiva na djecu, a jos od kad imam svoje…ma ne mogu ni mislit o tome! 😣
Hedgehog i Ime sretna 2 i 4 mj bebama! 😘😘
Barbs, ova je noc bila bolja ali se budio malo cesce nego inace..vidjet cemo danas. Kako si rekla da se zove to sa snom, nesto na R?
Kod nas kisa danas cijeli dan, a muz i ja smo uzeli vikend off i svima rekli da imamo goste tak da nam nitko ne dolazi i da mi ne moramo nigdje ici 😂
Hedgehog hvala za preporuku za babyhandling! Ici cu tamo na radionicu i zenska koja se javila je predraga, ponudila mi je cak i besplatni pregled kod njihovog fizijatra + vjezbe da nam pokaze. Ja cu ici i na to savjetovanje i na tecaj. Tnx! ❤️
Tip muskarca - ja volim pametne i zgodne, naravno 😁 Zgodan moze biti i tamne i svijetle kose al bitno da ima ono nesto i da nije glup 😝 Kemal mi je prezgodan, ne pratim te serije al sam znala upalit pa buljit u njega. 😂
I mene zivcira Hilari i onaj lik!
Jeeej. Baš mi je drago da je sve prošlo u redu.😃😃😃😃 Ja bi otišla na Goljak. Ak ti nije daleko/nezgodno. Zašto ne? Drugo mišljenje. Pokažu ti vježbe... Ovo za procjenu, to idemo i mi. Sljedeći tjedan. Na taj pregled i na onu procjenu spontanih pokreta. Javim dojmove. A ti javi kak ti je bilo na radionici Iii 🤣 🤣🤣🤣
Hedg. i I me sretnih 2 i 4 mj.
Bebuska cure su preslatke,obozavam blizance,imam od susjeda dvoje blizance, 2 decka i 2 curice,prekrasno ih je vidjeti
Kiki super za nalaz
Maslacak predivan je
Iskusne mame koje dajete dohranu ili ste davale, od kojeg proizvodaca koristite sokove i kasice,ako ne radite svoje domace,imate li kakvu preporuku
Pa na prvom pregledu na goljaku smo dobili termin za njihov babyhandling al privatno ce vam se sigurni vise posvetit, meni ona baba nije dala da radim usporedno s njom s drugom bebom, kao kasnije cete...kasnije naravno nije doslo i kako bi ja to trebala popamtit? Bas mi je digla tlak
31. idemo bas na vjezbe, a u klaicevoj su mi nudili termin za prvi pregled u petom mjesecu, ono ddddd, dobro nije 2019
Kod nas se vrijeme malo smirilo i spakiram brzo V i idemo van se provozati, stavim ga u kolica i pocne padati 😣😣 Sad ga vozam po terasi da udahne zraka. Vec tri dana ni proluftati ne mogu kak je ruzno, pogusit cemo se.☹
Kiki drago mi je da je sve dobro. Vjezbice ne skode pa ako si u mogucnosti zasto ne.
url=https://lilypie.com]
Iskusne mame koje dajete dohranu ili ste davale, od kojeg proizvodaca koristite sokove i kasice,ako ne radite svoje domace,imate li kakvu preporuku
Moja ima 7 mj.. prvo smo poceli sa hippovom mrkvom koja jeee bljaaak al je njoj bila fina.. onda smo krenuli na fruteke..jabuka kamilica itd a sad smo na bebivitin sokicima ili ko sta donese nije bitno hahah :)
https://lb1m.lilypie.com/y9Qbp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji