Hvala curke! 😊 Ma to na Goljaku nije drugo misljenje nego se tamo ide vjezbati, ali evo muz je sad nosio nalaz nasoj pedici i kaze ona da ne moramo na vjezbe posto je uredan nalaz, tak da necemo ici. A ici cemo na baby handling.
Barbs mogu mislit! Pogotovo kad spavaju lijepo pa odjednom ne...al drzim fige da je faza pri kraju i da se vracate na staro. 🤞🏻
Barbi ne brini, i V je tako kasnije plakao. Nas su upozorili da tako moze biti i da slobodno stavimo pola cepica Lupoceta u guzu da prode bol, bez obzira sto nema temperaturu. E da, zasto ti je pedijatar protiv rote?
E pitanje za mame s baby gymovima. Od koje dobi to postaje aktualno. U prilici sam da kupim tiny love city safari polovni za 300 kn. Ne znam jeli to previše novaca za njega. Meni naravno izgleda brutalno. A i čini se od ove ženske da je očuvan. Novi košta oko 600kn. Što mislite? http://www.tinylove.com/en/gymini-activity-gyms/gymini-kick-play-city-safari
Hedge ja sam malca stavljala od pocetka jer smo ga dobili vec sa tri tjedna ali nije volio biti u njemu. Onda je s oko 2 mj vec ful bioi igrao se. Sad je vec naveliko u njemu. To ti je super za vjezbanje hvatanja, ja bi uzela na tvom mjestu.
Barbi da i V je tak plakal, osobito prvi put kad je dvije dobil. Isto sam mu dala cepic za bolove jer kasnije je doma strasno jako plakal, bas onak bolno, a temp nije bilo
Srnac nisam to jos vidla. Jesi probala? Nelal mi se cini da bibse on sa svim time okrenul? Ne kuzim na koju foru to pomaze?
V je sad odspaval u kolicima vani i jos sat vremena kad smo dosli unutra. To je sok naspram njegvih pola sata.
url=https://lilypie.com]
Hedge ja sam malca stavljala od pocetka jer smo ga dobili vec sa tri tjedna ali nije volio biti u njemu. Onda je s oko 2 mj vec ful bioi igrao se. Sad je vec naveliko u njemu. To ti je super za vjezbanje hvatanja, ja bi uzela na tvom mjestu.
Hedge ja sam svoju isto počela stavljat sa negdje 2 mj.,al moram bit iskrena da tek sad se malo počela hvatat za igračke i to onog šuškavca,hoće ga stavit u usta ili se uhvati za njega,pa se pokušavaa okrenut,al još nije nijednom,i sviđa joj se ogledalo,stalno se gleda,znači sad joj baš postaje zanimljiv sa 3 i pol mj.....ali ja sam ga kupila jer mi je zgodan da ju ostavim na njemu dok odem na wc ili negdje obavit nešto,a znam da ona neće pasti s nečega
Hvala curke! 😊 Ma to na Goljaku nije drugo misljenje nego se tamo ide vjezbati, ali evo muz je sad nosio nalaz nasoj pedici i kaze ona da ne moramo na vjezbe posto je uredan nalaz, tak da necemo ici. A ici cemo na baby handling.
Barbs mogu mislit! Pogotovo kad spavaju lijepo pa odjednom ne…al drzim fige da je faza pri kraju i da se vracate na staro. 🤞🏻
Barbi ne brini, i V je tako kasnije plakao. Nas su upozorili da tako moze biti i da slobodno stavimo pola cepica Lupoceta u guzu da prode bol, bez obzira sto nema temperaturu. E da, zasto ti je pedijatar protiv rote?
Jer da traje samo 2 god i 4 mjeseca a ne 4 kako tvrde.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Barbi da i V je tak plakal, osobito prvi put kad je dvije dobil. Isto sam mu dala cepic za bolove jer kasnije je doma strasno jako plakal, bas onak bolno, a temp nije bilo
Srnac nisam to jos vidla. Jesi probala? Nelal mi se cini da bibse on sa svim time okrenul? Ne kuzim na koju foru to pomaze?
V je sad odspaval u kolicima vani i jos sat vremena kad smo dosli unutra. To je sok naspram njegvih pola sata.
Nema ni ona temp.al smirila se samo je pospana
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Nisam..ali mislim si mozda narucit. To mi se na fb izbacilo i tamo sam bas video pogledala. U onaj tuljac im se stave ili objese igrackice sa kojom se zabave dok ti dolje mijenjas pelenu i ne mogu sa rukicama do pelene.
E pitanje za mame s baby gymovima. Od koje dobi to postaje aktualno. U prilici sam da kupim tiny love city safari polovni za 300 kn. Ne znam jeli to previše novaca za njega. Meni naravno izgleda brutalno. A i čini se od ove ženske da je očuvan. Novi košta oko 600kn. Što mislite? http://www.tinylove.com/en/gymini-activity-gyms/gymini-kick-play-city-safari
Ja bi ga uzela, super je to stvar za razvoj motorike,a ovaj mi se cini super! Mi isto imamo tiny love, ali drugi model.
Kiki super za nalaz!
Bebushka super su cure 😍
Barbi ne znam tko to tvrdi da cjepivo za rotu traje do 4 god, kad svi pedjnatri kazu da traje samo do druge godine.
Ne znam sta sam jos htjela komentirat. Bila sam na treningu pa mi je kaos u glavi 😄
Sretnih 2 mj bebicama I me i Hedge
I me,barbs i ne znam tko je jos blizu nas, jesu se vasi okrenuli? Mi jos nismo, na trbuhu lezi ali samo ruke mice, ne pokazuje bas da joj se da okrenuti...
Sortiraj odgovore
Najstariji