Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    19. Siječanj 2018. 18:26

WUUUHUUYUY, KIKIIII, SUUUUPERRRRRRRR ZA NALAZ!! 😍😍😍😍 ma bolje idi jos.jednom 😊😉 aaaaaaaa REGRESIJA SPAVANJA..

barbs
    19. Siječanj 2018. 18:28

Srnac hahHHHh i ja sam naviklaAa 😊😂😂😂😊 Od 21 do 9cca... budjenje oko 1(najranije!) pa oko 5-6 drugi put.. i spavanje do 8-9... tako je bilo.... i sigurno mi se vraca hvalisanje

I_me
    19. Siječanj 2018. 18:38

barbs

Srnac hahHHHh i ja sam naviklaAa 😊😂😂😂😊 Od 21 do 9cca… budjenje oko 1(najranije!) pa oko 5-6 drugi put.. i spavanje do 8-9… tako je bilo…. i sigurno mi se vraca hvalisanje

Pa tako i moja spava..samo sto ja njoj jos uvalim sisu oko 8 i pol pa zakljuca jos pola sata,sat, taman se ja umijem, operem zube i popijem pol kave..😂

I_me
    19. Siječanj 2018. 18:48

Zaboravila sam komentirat
    Kiki super za pregled, a vjezbice ne mogu skoditi 😊

I_me
    19. Siječanj 2018. 18:49

Trece sad stvarno dugo nema! Hmmm...
    Sad se brinem vec sta je i kako je..
    Daj ako citas barem napisi koju rijec 

• Barbi13
    19. Siječanj 2018. 19:03

A joj cure moje sad mi je P toliko plakala da sam je jedva umirila😢😢😢prve suzice su potekle.Jesu i vama tako plakali poslje cijepiva?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Srnac
    19. Siječanj 2018. 19:11

Dena mislim da si ti pisala da imas muke po presvlacenju..mozda bi ti ovo pomoglo. Fora stvarcica.

https://thetrimbs.com/products/3-in-1-clean-hands-changing-pad

Barkleys
    19. Siječanj 2018. 19:19

I_me

barbs

Srnac hahHHHh i ja sam naviklaAa 😊😂😂😂😊 Od 21 do 9cca… budjenje oko 1(najranije!) pa oko 5-6 drugi put.. i spavanje do 8-9… tako je bilo…. i sigurno mi se vraca hvalisanje

Pa tako i moja spava..samo sto ja njoj jos uvalim sisu oko 8 i pol pa zakljuca jos pola sata,sat, taman se ja umijem, operem zube i popijem pol kave..😂

To mi je najslađe. To ujutro. Kad joj brže bolje uvalim sisu pa odrapi još malo. To u većini slučajeva i uspijem. Taman za kavu. Onda se osjećam kao veliki pobjednik i mislim da će dan biti odličan. 😂😂😂😂😂

luce <3
    19. Siječanj 2018. 19:22

Hedgehog sretna 2miseca i I_me sretna 4miseca
    Bebushka ajme prekrasne su, meni su copy paste totalno, skroz iste 😍😍 maslacak i tvoj je bebac meden 
    Spavanje... Moja je u pocetku stalno spavala na boku, pazila sam da jednako spava i na jednon i na drugom, ali od kad nosi abdukcijske gacice za kukove spava samo na ledjima... 
    Mi smo danas bili na pregledu sve je super, ima 5770g al mislim da joj je krivo izmirila duzinu rekla je da ima 57cm sto bi znacilo da se od proslog mjerenja smanjila za 1cm, tek kad smo otisli sam skontala sta je rekla, a vidim po robici da je narasla 62 joj je taman... I cjepili smo se danas, za sada dobro podnosi, uspavana je cila... Nadam se da vcrs nece bit cirkus...
    Imala sam puno stranica za procitat pa sam zaboravila pola toga sta sam procitala 😌

Barkleys
    19. Siječanj 2018. 19:25

I_me

Trece sad stvarno dugo nema! Hmmm…
    Sad se brinem vec sta je i kako je..
    Daj ako citas barem napisi koju rijec

Ej ja ti mislim da je njoj bila sad ludnica. Prvo školski praznici, pa onda prvi tjedan škole... Vratit će se ona. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.