WUUUHUUYUY, KIKIIII, SUUUUPERRRRRRRR ZA NALAZ!! 😍😍😍😍 ma bolje idi jos.jednom 😊😉 aaaaaaaa REGRESIJA SPAVANJA..
Srnac hahHHHh i ja sam naviklaAa 😊😂😂😂😊 Od 21 do 9cca... budjenje oko 1(najranije!) pa oko 5-6 drugi put.. i spavanje do 8-9... tako je bilo.... i sigurno mi se vraca hvalisanje
Srnac hahHHHh i ja sam naviklaAa 😊😂😂😂😊 Od 21 do 9cca… budjenje oko 1(najranije!) pa oko 5-6 drugi put.. i spavanje do 8-9… tako je bilo…. i sigurno mi se vraca hvalisanje
Pa tako i moja spava..samo sto ja njoj jos uvalim sisu oko 8 i pol pa zakljuca jos pola sata,sat, taman se ja umijem, operem zube i popijem pol kave..😂
Zaboravila sam komentirat
Kiki super za pregled, a vjezbice ne mogu skoditi 😊
Trece sad stvarno dugo nema! Hmmm...
Sad se brinem vec sta je i kako je..
Daj ako citas barem napisi koju rijec
A joj cure moje sad mi je P toliko plakala da sam je jedva umirila😢😢😢prve suzice su potekle.Jesu i vama tako plakali poslje cijepiva?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Dena mislim da si ti pisala da imas muke po presvlacenju..mozda bi ti ovo pomoglo. Fora stvarcica.
https://thetrimbs.com/products/3-in-1-clean-hands-changing-pad
Srnac hahHHHh i ja sam naviklaAa 😊😂😂😂😊 Od 21 do 9cca… budjenje oko 1(najranije!) pa oko 5-6 drugi put.. i spavanje do 8-9… tako je bilo…. i sigurno mi se vraca hvalisanje
Pa tako i moja spava..samo sto ja njoj jos uvalim sisu oko 8 i pol pa zakljuca jos pola sata,sat, taman se ja umijem, operem zube i popijem pol kave..😂
To mi je najslađe. To ujutro. Kad joj brže bolje uvalim sisu pa odrapi još malo. To u većini slučajeva i uspijem. Taman za kavu. Onda se osjećam kao veliki pobjednik i mislim da će dan biti odličan. 😂😂😂😂😂
Hedgehog sretna 2miseca i I_me sretna 4miseca
Bebushka ajme prekrasne su, meni su copy paste totalno, skroz iste 😍😍 maslacak i tvoj je bebac meden
Spavanje... Moja je u pocetku stalno spavala na boku, pazila sam da jednako spava i na jednon i na drugom, ali od kad nosi abdukcijske gacice za kukove spava samo na ledjima...
Mi smo danas bili na pregledu sve je super, ima 5770g al mislim da joj je krivo izmirila duzinu rekla je da ima 57cm sto bi znacilo da se od proslog mjerenja smanjila za 1cm, tek kad smo otisli sam skontala sta je rekla, a vidim po robici da je narasla 62 joj je taman... I cjepili smo se danas, za sada dobro podnosi, uspavana je cila... Nadam se da vcrs nece bit cirkus...
Imala sam puno stranica za procitat pa sam zaboravila pola toga sta sam procitala 😌
Trece sad stvarno dugo nema! Hmmm…
Sad se brinem vec sta je i kako je..
Daj ako citas barem napisi koju rijec
Ej ja ti mislim da je njoj bila sad ludnica. Prvo školski praznici, pa onda prvi tjedan škole... Vratit će se ona. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji