Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    20. Siječanj 2018. 08:53

Mamisita moja mama pati od takvih migrena cijeli zivot,al kad ju je znalo tako jako uhvatit da povrace onda je znala otic na hitnu i znali  su joj dati inekciju i odmah joj je znalo bit bolje,pa ako te slucajno opet uhvati danas probaj da ti daju inekciju,popustit ce te...da  izdrzis na svadbi....lijepo se provedi..sutra cekamo izvjestaj 

violeta1
    20. Siječanj 2018. 08:56

Jutro cure, moj L opet noc svako malo se budio, pravi ciconja, ali sam odlucila veceras mu ponudit dohranu prije spavanja. Voljela bih da mi malo duze odspava. Probat cu par veceri samo prije spavanja napravit mu bocicu, u jednu ruku mi je zao jer po svemu super napreduje na sisi, a u drugu ako ce mu pomoc da lijepo spava, odlicno, bit cu i ja odmorna. Vidit cemo.
    Kasalj-L je kasljo na pocetku odmah i znao je cesce i rijede kasljat, samo sam ga pratila i proslo je samo od sebe. 
    Frajer moj sad u viperu gleda u mamu kako tipka kaka i zjeva 😂 
    Ja cu do kauflanda ima neki ludi popust danas pa malo skicnit sta ima. 

dzenny
    20. Siječanj 2018. 09:00

Romi,danas ce ti biti tezak dan.. cuvaj se i budi jaka.. jer stvarno,grozno je to sto se dogodilo..
    Mamsita,zelim ti lijep provod bez migrene veceras.. 😉 ii moja mama zna imat tako jake migrene,da ju osto samo inekcija samo moze spasiti.. pa i ti odi doktoru,oni znaju najbolje.. 

violeta1
    20. Siječanj 2018. 09:00

Migrena-moja mama isto pati od toga. I prosli tjedan je isla privatno na pregled i rekli su joj da ima migrene drugog stupnja, venske migrene. Dobila je terapiju.
    S leda na stomak- L vec jedno vrijeme moze sam se okreniti, sad mu je nova fora kad se okrene onda se jos 2 puta okrene ako bude dole u gym ili na krevetu 😂 Bas citam na nekoj grupi na fb beba 3 i pol mj sam se posjeda i mama ga stavlja da sjedi. 🤤 Za mene je to sok 🤤 Moj malisa isto sam se dize da bi kao sjedio, ali naravno ne dajem mu. I nece smit do 6mj. Bude u polulezecem polozaju, ali sjedit, nema sanse. 

Bela
    20. Siječanj 2018. 09:02

Mamisita lijepo se provedi! 
    Barbs super za malo duzi san, vratit ce se to u normalu brzo! 
    Ja spavam cca 6-7, sati uz jedno, dva buđenja i to je max spavanja, nikad ne odem odmah kad ona zaspi...
    Ne znam tko je pisao za tv, priznajem i ja joj upalim tv da popijem kavu... kao do 3 god ne bi smjelu gledati tv...haha
    Moram biti brza, jer i to joj dosadi odmah
    Kiki super za pregled, tek sada citam sve.

dzenny
    20. Siječanj 2018. 09:03

Violeta,ni kod A za sad nije nista strasno.. ona 2-3x kahne u sat vremena.. temperature nema,nosic nije da joj se zacepi,nego cujem kad dise kako joj slajm smeta pa sam to sinoc izvukla.. nadam se da ce i kod nje samo prestati..

violeta1
    20. Siječanj 2018. 09:04

Blizanke- preslatke su, ali vidim razliku, nisu bas bas iste, oblik glave, celo, malooo usne. Imala sam prijatelje blizance, druzili smo se skoro do moje 20g, i svi su rekli da ih ne mogu razlikovat, a ja sam uvijek mogla, pogled im je bio totano drugaciji, i jedan je bio stidljiviji a drugi je bio kao frajer. Kad smo isli na kontrolu dosle su blizanke sa 2mj, ajme kakve male slatke bebice, otopila sam se. Mama je s njima dosla sama.. prvo jednu unela pa drugu. I onda osla s jednom kod pedice a druga kod sestre spava. Preslatke 😍😍

violeta1
    20. Siječanj 2018. 09:06

dzenny

Violeta,ni kod A za sad nije nista strasno.. ona 2-3x kahne u sat vremena.. temperature nema,nosic nije da joj se zacepi,nego cujem kad dise kako joj slajm smeta pa sam to sinoc izvukla.. nadam se da ce i kod nje samo prestati..

Samo ju prati, ako se pogorsa stanje idi kod pedice, ako sutra bude bolje, odlicno 😊 
    Moj zna sad kasljat kad zeli da ga se uzme jer skuzio je da sam skakala na kasalj, sad vise ne pali kod mene to. 

dzenny
    20. Siječanj 2018. 09:11

Violeta,sad je bas posmatram.. lezi na ledjima i kad joj se slajm slije u grlo,ona kahne.. mislim da je taj slajm tjera na kasalj.. a budem ju pratila,naravno.. 

• sretna
    20. Siječanj 2018. 09:13

violeta1

Migrena-moja mama isto pati od toga. I prosli tjedan je isla privatno na pregled i rekli su joj da ima migrene drugog stupnja, venske migrene. Dobila je terapiju.
    S leda na stomak- L vec jedno vrijeme moze sam se okreniti, sad mu je nova fora kad se okrene onda se jos 2 puta okrene ako bude dole u gym ili na krevetu 😂 Bas citam na nekoj grupi na fb beba 3 i pol mj sam se posjeda i mama ga stavlja da sjedi. 🤤 Za mene je to sok 🤤 Moj malisa isto sam se dize da bi kao sjedio, ali naravno ne dajem mu. I nece smit do 6mj. Bude u polulezecem polozaju, ali sjedit, nema sanse.

Ta mama sere, s oprostenjem! To sto se oni vuku naprijed je jedna stvar, ali kad se kaze da se beba samostalno posjedne onda se to misli da se posjedne SAMA s poda preko boka, a ne s maminog krila jer se vuce naprijed sto sve bebe rade. A ona je bas pametna ak dijete od 3 mj stavlja da sjedi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.