I me, djeca ce nam biti praaaavi mali sportasiii 😍😍😍
Kad je normalno da dijete pocne samostalno sjediti???

Kiki, aaaaajjj to uspavljivanje... i nama se svodi na nosanje i uspavljivanje.. tijesi me to sto su mali 😂😂😂😂😂
On je jucer spavao od 22:30 do 23:30 i od ponoc do 8:30 pored mene i malo sebudio za jesti...
po danu: oko 11:30 je zaspao do 12:10 i od 13:40 spava... pitam se do kad ..

To ti je sve individualno. L se sam posjeo kad je imao 6 i pol mj, nesto manje..

To ti je sve individualno. L se sam posjeo kad je imao 6 i pol mj, nesto manje..
Vazno je da se dijete samo posjedne, ne da ih mi posjednemo

Violeta, a da popricas sa tatom??? A za sestru... nazalost ne zelim komentirati jer znas i sama moju situaciju al ja imam jos jednu sestru pa eto... Al i ja se povremeno osjecam ko zadnja rupa na sviralu hahahaha jer je ta sestra dobila stan od mojih kojeg ce renovirati i iznajmljivati al kad bolje razmislim ja ne zelim dizati kredit jer nemam cime ahahahahahahhahahahaha

Sretna, aha... ja mu npr dam prste i on ih uhvati i vuce se... ne znam da li da prestanem to raditi?? ne vucem ga ja..

Kiki, da li se navikao na uspavljivanje na rukama pa tek u.kolica??? Tako vi od pocetka? Ili mu je to nova faza??

Sretna, aha… ja mu npr dam prste i on ih uhvati i vuce se… ne znam da li da prestanem to raditi?? ne vucem ga ja..
Ne smije ti sjediti u ovoj dobi, kicma im jos nije cvrsta. Ovo sto se on malo povuce, nema veze. L se s 5 mj u sportskom dijelu kolica iz polulezecrg polozaja sam znao dovest u sjedeci pa sam ga vracala stalno. Ali bas ono da stalno sjede, to moras pustit da sami dodu do toga, znaci da su spremni. Ista stvar je sa stajanjem na nogama. Ne ih postavit na noge i drzat za ruke nego ih pustit da se sami ustanu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji