Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    07. Siječanj 2018. 18:27

Kiki, aaaaa... ja sam bas spominjala kako mi ide na zivce ovo:

barbs
    07. Siječanj 2018. 18:28

DM-OVE PELENE-ooobavezno veceee  mada je Treca miiiislim kupila vece i bile su joj prevelike... al npr D-u je 4skoro pa mala a Violetine 4 su mrvicu vece..

[OBRISANO] 07. Siječanj 2018. 18:32

luce <3
    07. Siječanj 2018. 18:42

Kiki i ja imam isti problem s hemeroidima, svaki odlazak na wc mi je muka, bude krvi za poludit... Trenutno samo pazim na prehranu i higijenu, planiram otic do ljekarne pa cu vidit sta ce mi preporucit... 

luce <3
    07. Siječanj 2018. 18:43

Mamasita ja sam je pocela kupat s mustelom nakon misec dana 

panica
    07. Siječanj 2018. 18:58

Hemici, ja sam vanjske rijesila sa faktu masti, a sad mi pak da prostite koza puca oko anusa, to mi je bilo jednom prije trudnoce i dobila kortikosteroidnu mast koja mi je pomogla, a sad to ne smijem zbog dojenja, a i pece i svrbi uzas jedan, za unutarnje se isto sve moze koristiti samo sto se s aplikatorom ustrca.

Belle84
    07. Siječanj 2018. 19:13

Evo da se i mi javimo, dobro smo samo se rijetko stignem javiti, jedva stignem na wc tokom dana...😂😂😂 inace smo dobro, samo ga zna probava muciti, grci se i napinje i prducka, pogotovo kad popijem mlijeko ili pojedem cokoladu. Nadam se da ce proci uskoro kad napuni 3mj. 

panica
    07. Siječanj 2018. 19:17

Tjemenica, i ja sam kupila mustelu i pitala sam svoju dermatologinju da li da postruzem ljuskice iči samo normalno perem i rekla je da se postruzu i na kraju da bi bilo dobro namazati bepanten kremom i jos mi je rekla da je najbolja prevencija tjemenice svakodnevmo kupanje bebe i da to sto u zadmje vrijeme se savjetuje da se beba kupa1-2 puta tjedno 

panica
    07. Siječanj 2018. 19:20

panica

Tjemenica, i ja sam kupila mustelu i pitala sam svoju dermatologinju da li da postruzem ljuskice iči samo normalno perem i rekla je da se postruzu i na kraju da bi bilo dobro namazati bepanten kremom i jos mi je rekla da je najbolja prevencija tjemenice svakodnevmo kupanje bebe i da to sto u zadmje vrijeme se savjetuje da se beba kupa1-2 puta tjedno

Su apsolutne gluposti, da se beba treba kupati i prati joj kosa svaki dan, pa ti sad budi pametan, a isto to sam procitala i u knjizici moja prva godina koja se prije 10ak godina dijelila zenama na porodu

Kiki156
    07. Siječanj 2018. 19:50

Barbs uh, odmah mi tlak skoci 😂😂🙄
    Belle presldak jee! 😍
    Panica, ja sam danas prala tjemenicu s mustelom al nekako se bojim jako strugati da ne rakrvarim ljuskice. S cime si ti strugala i jel struzes prije ili nakon kupanja? 
    A to za kupanje...eto jos jedna od milion stvari koje savjetuju drugacije! Nama je patronazna rekla 2x tjedno da se beba kupa...mi kupamo 3x tjedno za sad. U vodu stavim par kapi bademovog ulja i evo sad sam mustelu za kosu i kupila sam mustela kremu za lice jer su mu obrazi malo suhi. I to je to od kemije sto sam za sada koristila, ok i vlazne maramice i krema za guzu 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI