A srce malo kako spava😍😍😍maslacak predivan je.......ima ovdje zetova za birat😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
H, sretnih.2!!! 😘😘😘😘
Bebushka, slatkiceeee suuu 😍😍😍 aaajjj vjerujem ti sa te herc strefio.. tako sam i ja jednom D-a nasla kad.je.imao 2-3tj... isla.na wc po noci i vratila se i nasla ga takvog uuuuuffff nadam se da ce I brzo proci 😘😘😘😘
I me, ja cesto stabim na BABY TV da uspijem nesto odraditi... 😂😂😂
Barbi, super sto nije plakala.nakon cijepiva 😘😘😘
Marijana, kaput je fora 😍
Hej curke, sve procitam i odmah sve zaboravim.
Poglupila u trudnoci i jos nije doslo na svoje 😄
Vidim da smo se sve opasno raspojasale, moji favoriti su Tom Hardy i Ryan Gosling..ahhhhh.
Ali i svi navedeni nisu za bacit 😄
Moj T nece na trbuh pa nece, ni za vjezbu a kamoli za spavanje. Mi inace idemo na vjezbice zbog torticolisa zalezanosti vrata i bili smo u pon na pregledu kod fizijatrice. Sto se tice vrata sve super ali sa trbuhom i dizanjem glavice malo kasnimo. Sto i sama vidim i sto i slabo vjezbamo jer je trbuh drama.. Moramo tu malo zapeti.
I me sretna 4mj..
Barbs i mi smo u nekoj losoj fazi sto se spavanja tice..tj moguce da sam se razmazila sa spavanjem od 12h u komadu sa 2 buđenja za papanje pa sve losije od toga je lose..u svakom slucaju nadam se da cemo se uskoro vratiti u gore navedenu fazu 😂
Bebushka cure su medeneeee..ajme dvije bebe svaka cast!
Ne znam sta sam jos htjela komentirati..sjetit cu se.
12 strana sam imala za procitat, uf uf
I ja sam mislila na kemala montena pa mi bilo cudno da mu pustaju koncert dvi noci za redom…onda mi je tek sinulo
Inace mm me uvik zove kad je na tv-u "moj" gerard butleral ko sto su rekle neke cure ako lik/glumac ima karizmu moze bit ne znam kako ruzan…meni se svidja, cak sam neko vrime bila luda za onim devdasom a lik je indijac
Mi opet kasljemo i vec par tjedana i. Ima nesto po nogama sta se siri…dobili smo kortikosteroidnu mast, dosla sam i bila sama u cekaonici prvo vrime…cudesa!!
Suncokretice zasto mislis da beba treba spavat jos na boku? Moje odavno spavaju na ledjima a glavu im mogu okrenit ovisi s koje strane im dajem bocu…neko vrime km je pasalo da ih pred jutro stavit na trbuh pa su i tako spavale
I mi to imamo po nogicama i malo na trupu. Dijagnoza pedice na pregledu sa 2mj je atopijski dermatitis. Sto me nije usokiralo jer i ja i dragi smo alergicari. Jos nas nije nigdje dalje uputila samo mi je rekla da mazem sa linolinskim kremama a ako se ne povuce da se javim za kortik mast. Nisam se javila jer mu to nisam htjela mazati vjerojatno bi se povuklo i opet vratilo jer se ne rjesava uzrok. Ne cini mi se da ga smeta i svrbi sto je zapravo kod dermatitisa najgore. U zadnjih desetak dana se povuklo, mazem sa linola fettom i mustelinom stelatopiom. U fazi sam informiranja oko toga pa cu vidjeti kako ce se dalje razvijati i mislim da cu prije probati sa homeopatijom nego kortikosteroidima.
Srnac lajkam tvoj izbor glumaca 👍
Maslacak najsladje je u maminom krevetu a bebu koja spava - to je prizor koji bih moglat cijeli dan
Ide li jos tko na vjezbe na goljak? Da usporedimo dojmove
Srnac lajkam tvoj izbor glumaca 👍
Maslacak najsladje je u maminom krevetua bebu koja spava - to je prizor koji bih moglat cijeli dan
Ide li jos tko na vjezbe na goljak? Da usporedimo dojmove
Je to je definitivno najljepsi prizor 😍
Mi idemo u Dezelicevu, tamo su nas iz Klaiceve poslali. Na red smo dosli odmah. Idemo jednom tjedno i zadovoljni smo.
A karakter jos ne znam…nekad je jedna gospodja nervozis nekad druga, bas kad pomislim da je jedna mirnija il vise spava ona pocne radit nered…tipicno
Sta se uspavljivanja preko dana tice, najcesce u kolicima al ne njezno nego onako ispocetka ih treba malo zustrije napred nazad da ih osamuti i da prestanu plakat i zaspu za 5 minuta, mozda ne zvuci bas mom of the year ali pali pa ako jos niste isprobali…
Hahaha. Super su. Tak i ja uspavljujem u kolicima. Spustim. Plače. I krenem brzo hodati i gurati. Do kraja ulice se smiri. A u drugoj već spava. 🤣🤣🤣
Hej cure!
Bili smo na pregledu i sve je u redu! 🙏🏻❤️ UZV uredan i dr misli da nema hipertonus i da ne trebamo na vjezbe, kaze da ce baby handling biti sasvim dovoljan. E sad, ja imam od pedice uputnicu za vjezbe pa ne znam sta da radim? Glupo mi je doci na Goljak s papirima da je sve uredno..? Uglavnom, pao mi je kamen sa srca!
Romi prestrasno za dijete 😢 Nedaj Boze nikome! Ja sam isto ful osjetljiva na djecu, a jos od kad imam svoje...ma ne mogu ni mislit o tome! 😣
Hedgehog i Ime sretna 2 i 4 mj bebama! 😘😘
Barbs, ova je noc bila bolja ali se budio malo cesce nego inace..vidjet cemo danas. Kako si rekla da se zove to sa snom, nesto na R?
Kod nas kisa danas cijeli dan, a muz i ja smo uzeli vikend off i svima rekli da imamo goste tak da nam nitko ne dolazi i da mi ne moramo nigdje ici 😂
Hedgehog hvala za preporuku za babyhandling! Ici cu tamo na radionicu i zenska koja se javila je predraga, ponudila mi je cak i besplatni pregled kod njihovog fizijatra + vjezbe da nam pokaze. Ja cu ici i na to savjetovanje i na tecaj. Tnx! ❤️
Tip muskarca - ja volim pametne i zgodne, naravno 😁 Zgodan moze biti i tamne i svijetle kose al bitno da ima ono nesto i da nije glup 😝 Kemal mi je prezgodan, ne pratim te serije al sam znala upalit pa buljit u njega. 😂
I mene zivcira Hilari i onaj lik!
Bebusha cure su premedene! 😍😍
Ja imam od pedijatrice uputbicu za vjezbe, i ako cu ici mislila sam ici na Goljak. Al evo danas smo bili na pregledu i neurodedijatar kaze da je sve ok i da po njemu ne treba na vjezbe. Stopala malo drzi cvrsce al kaze on da ce se to samo ispraviti i kad je na trbuhu ne siri sake, al inace ih siri i hvata pa je to ok.
Kakva je procedura na Goljaku? Predpostavljam da ce me traziti nalaze a tamo pise da je uredno pa mi je onda glupo ici.
Sortiraj odgovore
Najstariji