Tko se misli o dohrani zbog spavanja...iz mog iskustba, AD nema veze s dizim spavanjem. Ja P dajem bocicu samo prije spavanja jer se inace nacicava po sat vremena i nije mu dosta, aliiii ne spava on nista bolje zbog AD. Budi se cesto, al ne trazi jest. Stariji je bio samo na AD od 3 mj zivota i iako nocu nije jeo vise, budio se tko zna zasto...
Nemam nista protiv AD, samo sam htjela podijelit svoje iskustvo da AD ne znaci dugo spavanje 😊
Violeta,sad je bas posmatram.. lezi na ledjima i kad joj se slajm slije u grlo,ona kahne.. mislim da je taj slajm tjera na kasalj.. a budem ju pratila,naravno..
Nadam se da ce brzo ozdraviti
*davala za jesti sam pazila da mi ne spava na cici nego da cica i dala mu obje cice i spavao mi 3h u komadu... pa se probudio nakon 2 i pol, 3h... znaci da nije bio gladan... evo u utorak dolazi muzeva rodjakinja s vagom pa cemo vidjeti kol
*vidjet cemo koliko je napredivao od proslog pregleda jer ova kucna vaga je cisto sr* i onda me jos vise brine...
Mamisita, uuuuuzivaaaaj danas 😌
Moja frendica je mrzila kad bi netko rekao da su twinsi ISTI 😂😂😂 doduse ona ima curicu i decka
Dzenny, nadam se da nije nista strasno ...😘😘 Puno fizioloske... i aspiratorom vuci sve van.. tako je i D bio prehladjen par dana i sve je ok...
Bela, nadam se da hoce... bez veze me nasekirala od muza mama ionako sam sva na iglama ako dobiva dovoljno mlijeka jer kad cicaju sto ti znas koliko oni zapravo jedu?? Mada je netko stavio clanak gdje mo
Sretna i barbs,hvala.. barbs,sjecam se da si ti jednom pisala da je diego poceo kasljat.. i tako,fizioloska im ne moze naskoditi.. nebitno koliko cesto joj ukapavam..
Bela, nadam se da hoce... bez veze me nasekirala od muza mama ionako sam sva na iglama ako dobiva dovoljno mlijeka jer kad cicaju sto ti znas koliko oni zapravo jedu?? Mada je netko stavio clanak gdje mozes izracunati koliko ml jede dnevno po obroku... ovisi koliko obroka dnevno ima...
Tako je, Dzenny, ne moze 😊😊😊😊 Samo kapaaaaj 😊😊😊😊 Neki kazu i majcino mlijeko ali nama je pedica rekla apsolutno ne ... Tako da se ja drzim fizioloske...
Mamisita, uuuuziiivaaajjj danas i zao mi je radi migrene... i mene cesto uhvate... ne precesto al otkad sam rodila vec 2x i to nepodnosljive bi bile... a prije trudnice moooozda
*mozda 1x god...
Roni, drz' se... ja sam bila pred par god na sprovodu maloj od sestricne... 3g je imala... plakala sam ko kisna godina... i bila sj* cijeli dan...
Sortiraj odgovore
Najstariji