Cureeee! Inina pumpa u jagicevoj u zg,jel koja blizu da mi uzme 2 karte za rukomet?
Mamisita lijepo se provedi!Barbs super za malo duzi san, vratit ce se to u normalu brzo!
Ja spavam cca 6-7, sati uz jedno, dva buđenja i to je max spavanja, nikad ne odem odmah kad ona zaspi…
Ne znam tko je pisao za tv, priznajem i ja joj upalim tv da popijem kavu…kao do 3 god ne bi smjelu gledati tv…haha
Moram biti brza, jer i to joj dosadi odmahKiki super za pregled, tek sada citam sve.
Ja sam pisala za tv.
Inace sam rekla NECE MOJE DIJETE PRED TV TAKVO MALO! sad mi fali treca sreca da me posprda, 😂😂😂 jer sam si skocila u stomak i stavljam ju na pola sata cisto da mogu napravit nesto po kuci kad je cendrava 😂😂😂😂
Prijavljujem prvu prespavanu noć u komadu!
Zaspala je oko 20 h i probudila se u 7 ujutro. Nisam mogla vjerovati kad sam pogledala na sat.
Evo je sad opet spava. Spavalica je a nemoguća misija ju je uspavati. Plakala je sat vremena dok nije sad zaspala, nikako se umiriti, pa ju grči pa u plač. A valjda će i to biti bolje s vremenom...
Mamasita- nadam se da cete se zabaviti veceras i da te nece parit migrena.😊
Tko ide na sahranu- jako mi je zao..😟
Mi smo ustale prije pola sata, lijep je dan, uskoro cemo u setnju. Treba iskoristit svjezi zrak
Dobro jutro😘😘😘😘kavica,dan je ljep za setnju....Romi drz se.Ja sam P pocela davat oba dvije cice ne znam da li grijesim s tim al sam mirna par sati,nocas je stalno trazila valjda zbog cjepiva...slazem se sa sretnom za AD i spavanje po noci.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Barbs ma to s nehranjivim mlijekom su gluposti po meni, ali znam, dosta da ti netko baci bubu u uho pa se sekiras!!!
Nama je kucna vaga pokazala tocno ko i kod pedijatra, mada sam i ja uzela sa rezervom to sta doma vazem.
Violeta i moja kaslje i kasljuca kad trazi paznju, npr kad je u ljulji ili gymu...uvijek sam trcala do nje kad je zakasljala da se ne zagrcne ili sta, sve oni pamte...
Tocno znam prepoznati to kasljucanje "mama uzmi me"
Barbi i ja sam pocela to nedavno, navecer pred spavanje bas bude nemirna, zivcana pa ju selim s cice na cicu jer ne znam da li joj je malo jedna.
Violeta,sad je bas posmatram.. lezi na ledjima i kad joj se slajm slije u grlo,ona kahne.. mislim da je taj slajm tjera na kasalj.. a budem ju pratila,naravno..
Mozes joj cesce dati ciku ako zeli, da proguta lakse to sta joj se skuplja u grlu...i ovo sta su cure rekle.
Dobro jutro😘😘😘😘kavica,dan je ljep za setnju….Romi drz se.Ja sam P pocela davat oba dvije cice ne znam da li grijesim s tim al sam mirna par sati,nocas je stalno trazila valjda zbog cjepiva…slazem se sa sretnom za AD i spavanje po noci.
Ne grijesis! I ja sam pocela davati obje... i mislim da sam u tome ja grijesila... jer bi meni zaspao na/nakom prve i prebacila.bih ga u krevetic... a meni i kroz dan jede iz obje cice, naravno ako nisu prepuno... ako jesu onsa se najede nakon prve...
I me, i ja Diega stavljam pred tv kad moram nssto napraviti pa barem na moru napravim ako ne je cendrav i zeli se nosati i nista ne mogu napraviti po kuci...
Bela, eeee daaa.. em sama po sebi se sekiras koliko jedei da lo jede dovoljno, a onda jos neko ubaci bubicuuu
Sortiraj odgovore
Najstariji