Nemam pojma..on se ne zali :)
Cesto se pokaka pa se ipak po noci presvucemo ali ako ne ja ga ne diram jer se razbudi.
Nema crvenila pa iskreno nisam puno o tome razmisljala ali hvala na savjetu bas cu malo procekirati oko toga..druge mame kako vi? Presvlacite po noci ako se ne pokaka? D
Ja stavim pelenu oko 9h kad je spremanje za spavanje... nekad je do jutra do 8-9 dok spavamo a nekad se pokaka ranije i to je cesca varijanta oko 6h kad MM ide na posao. Razbudim ga time ali me ne dira, lezimo u mraku i zaspi. Covjece da jos i presvlacim po noci popiskenu pelenu ne bi nis spavala! Ali pokakane obavezno presvlacim jbkoje god doba da se pokaka, tako ga ne mogu pustiti spavati...
Nove cure dobro nam dosle 😄😄
Pelene mjenjam prije svakog podoja, noc mi odspava po 7-8h u komadu i tada je ne diram... Poslje podoja je ne minjam barem 1-1.30h jer imamo problem s povracanjem pa je ne smim dirat jer onda bude u mlazovima....
Curke Romi i Srnac potdravni dobrodosle! Ja danas bila na farbanju...koji preporod😂
Inace kosa mi je nakon prve dvije trudnoce pocela otpadati tek bakon nekih 3 mj i duuuugo je padala...tako ocekujem i ovaj put.
Pelenu po noci ne mijenjam jer vise ne kaka po noci vec ujutro oko 8...znaci ima istu pelenu 12 sati...super su mi lidlove i dmove ali koristim platnene pelene preko dana, a zasad nocu koristim jednokratne jer za noc treba dosta pofutrati pa je onda preglomazno ipak.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
evo slapice 😊
Pa dobro I_me opet u crnom? Šta će ljudi misliti? 😂😂😂😂 Baš je slatkiš. Baš je šlapica. 😍😍😍
evo slapice 😊
Pa dobro I_me opet u crnom? Šta će ljudi misliti? 😂😂😂😂 Baš je slatkiš. Baš je šlapica. 😍😍😍
😂😂😂😂😂😂
Nove cure dobro nam dosle 😄😄
Pelene mjenjam prije svakog podoja, noc mi odspava po 7-8h u komadu i tada je ne diram… Poslje podoja je ne minjam barem 1-1.30h jer imamo problem s povracanjem pa je ne smim dirat jer onda bude u mlazovima….
Jel ju onda nosiš taj period nakon jela ili samo ne presvlačiš pelenu? Ja nikako da procijenim koliko joj treba da se slegne. Nevezano za podrigivanje zna baš izbaciti veću količinu. Nekad je dovoljno pola sata da pričekam, a nekad i sat.
Doobrooo jutro 😘
Dobro dosle nove.mamice!
Ema.je.preslatka 😍
Danas Diego ima 4mj. Bas leti to vrijeme 😍😍😍
V, kako je Leon???
Mijenjanje pelena po noci- rasim ko i Marijana... Diego se razbudi uvijek tako da ne prakticiram nocno mijenjanje.. evo u 7 sam ga promijenila...
Sortiraj odgovore
Najstariji