Marijanamozes sve te pahuljice mijesat s vocem jer samo voce im.je prelagano i drzi ih sitim jako kratko.
Sanjchi a to rade zbog one fore da.dinete kao spava duze nocu jer ih to zasiti, al ja bi ooet onda.rsdije dala na zlicu pahuljice, rizu, sta god, pa nakon toga mlijeko. A sisac za flasicu za te kasice i je otvora u obliku "y"
Hmmm moze biti da…ma ona meni OK spava😊 pa se necmo tako zafrkavat…bit ce na zlicu kad to krene😁znaci s 4 mj to moze? Bas kad napuni 4 mj
Mozes s 4 mj krenut, ako zelis naravno. Sigurno ce ti i pedijatrica na sljedecem pregledu reci vise o tome

Juuutrooo 😘😘😘
D mi ne da mira da spavam od 4 svako malo se komesa i budi i evo sad vec preko sat vremena nece spavat i pocastio me kakicom koja je strcala po stanu
DOHRANA-frendica je krenila s 4mj i to jednom tj da se mali navikne i to s vocem jer po novome je rekla da se povrcem pocinj

Juuutrooo 😘😘😘
D mi ne da mira da spavam od 4svako malo se komesa i budi i evo sad vec preko sat vremena nece spavat i pocastio me kakicom koja je strcala po stanu
DOHRANA-frendica je krenila s 4mj i to jednom tj da se mali navikne i to s vocem jer po novome je rekla da se povrcem pocinj
na krani recenice je trebao biti ???? Ugl rekla je da slobodno krenem... da je njoj pedica(imamo istu) rrkla da krene vec sa 5mj jer je ona stara skola.. bas me zanima sto ce nama reci 15.2.

Sretna, super je kad si bebe stvaraju ritam hranjenja.. Ja vec otprilike znam kad on jede pa se sve poremeti odjednom hahahaha al mozda sa kasicama krene na bolje 😁😁😁😁😁😁
Sanjchi, jadna L Brz oporavaaaak!! 😘😘😘😘 Danad ce biti koooooo nova 😊😊😊😊😊😊😊😊
Spava miiiiii seeeee
Sto se dohrane tice - NAJBOLJE je da svaka radi kako najbolje osjeca... Frendici nitko nije rekao MORAS krenuti sa 4mj.... NE SMIJES do 6.mj ... i eto, mali joj je super 😁😁😁😁😁😁

Hedge V vjezba zbog operacije, prva 2 tj kad beba radi prve pokrete on je lezal najvise, a i od same operacije je desna strana malo slabija. Pedica nas je poslala jer je sa 3mj imao jos onaj nagli trzaj ko sto bebe imaju, ma da je fizijatrica rekla da smo jako rano dosli, al meni je bolje tako nego da smo prekasno. Jer sad se vec vidi napredak, rekla je kak izgleda, jos do kraja mjeseca i nece vise trebati. Al radimo puno i doma.
Maslacak kako je L? Ima naznake zubicima ili je bila samo faza?

url=https://lilypie.com]
Maslacak, oprosti ako je glupo pitanje… ali kako to da ste krenuli sa 4mj sa dohranom? Nama je pedijatrica rekla da krenemo sa 4 ali ja sam svugdje procitala da je najbolje sa 6. Pa sad ne znam sto je najbolje.
Kiara,vec si mi postavila to pitanje,i vec sam ti odgovorila. Krenula smo s dohranom jer sam tako ja odlucila. A ti ist tako mozes slusat pedijatra,ili net sto pise. Odluka je tvoja. Jedni ce ti rec da krenes s 4 mjeseca,jedni s 6 mjeseci. Odluka je tvoja,necu te ja sad uvjeravat da krenes ili ne krenes s dohranom.
Ispricavam se, zaboravila sam 😚

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji