Ryanne trebaš ić kad beba navrši 5 mjeseci..to znači da bi sad nekad trebala na hzzo..trebaš rodni list ponijet (koliko ja znam) i tamo ti oni daju obrazac za ispunit..treba i muž s tobom jer on kao potpisuje da se odriče prava, ako ćeš ti koristit drugih 6 mjeseci..
Ja se osjećam kako koji dan, ali uglavnom sam ok..počela sam trbušnjake radit i to mi je super 😁ne mogu se pohvalit dobrom prehranom, ima dana kad bolje jedem i dana kad baš pregladnim jer niš ne stignem..i ne pijem nikakve vitamine, u trudnoći sam ih se nakljukala pa mi se sad neda 😝
I ja se lose hranim al tamanm sve zivo sta mi dodje pod nos i ruke!! A kile idu samo dole! Mene zdjelica i kriza i lopatice jako bole! A po noci ruke jedva m dignem. I meni se zna zamantat kad se naglo dignem.
Ja se isto volim izvalit cim uspijem 😊
Pijem one a-z mama i pocela sam sumeci kalcij jer su mi koljena bas koma....danas sam pocela malo vjezbat, ali sumnjam da cu to svaki dan...isto mi se zna zamantat, a kak sam prije imala migrene, sad ih nemam, ali mi zna bit onak ko dupla slika, ne znam kak bi to opisala...i to bude kad bas nis ne spavam, sto sva sreca ipak nije cesto....
A jedem nekad ok, ali nekad ne heehh...ujutro mi je gust pojest sendvic s majonezom, a coksa ili keksi su uvijek pri ruci ....pijem hektolitre vode i caja i setam svaki dan pa je to valjda ipak ok 😁
Ja takoder imam dana kad se osjecam bez veze,snage za nis ni volje... Ali uglavnom se osjecam dobro...ne pijem nikakve vitamine mada bi mozda trebala jer se ni ja ne hranim pretjerano zdravo..,tjesim se da cu sada kad pocnem maloj kuhat povrce za kasice da cu i ja jest zdravije,hmm...budemo vidjeli....
A to je mozda malo i zbog ovog sugavog vremena pa se osjecamo losije... Sad kad nam proljece dode cemo sve skupa malo zivnut...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ja sam pocela od neki dan opet piti vitamine koje sam u trudnoci pila! Nisam vise mogla koliko mi se znalo vrtiti ujutro i svaki misic me je bolio, a kao sto kazes kile samo dolje! Ja nisam nikada bila mrsavica,ali sam skinula 20 kila koje sam dobila u trudnoci i jos 2 ! Danas sam stala u trapke koje nisam mogla ni prije trudnoce obuc, bas sam bila happy!
Oliva, hvala na informaciji.
A vidim da su sve jesenske bebe iscjedile svoje mame. I ja sam na -2 kg nego prije trudnoce.
Joj i ja sam
Pala sa kg ....sam da ne padnem jos vise na sta cu licit stapic sa sisama 😂😂
Uh, i ja se lose hranim ali sam sretna jer zadnjih recimo tjedan dana sam uspjela svaki dan skuhat rucak! Je to nesto na brzinu i nista komplicirano ali ajde, bar sam pojela nes prihvatljivo..
A osjecam se kako koji dan, nekad sam bas iscrpljena, pogotovo kad dodjemo iz setnje nakon sto sam napravila par kilometara.. A nekad i u tome uzivam, i bude mi namon setnje bolje.. Uglavnom, ledja me rasturaju, bole i kriza i lopatice, i ne mogu docekat da moj kiroprakticar za 10 dana dodje u zagreb.. Veselim se tom tretmanu jos od trudnoce!
Vitamine ne pijem, maleni je imao grceve od njih, ali nesto cu morati smisliti!
Neki dan sam pocela s onim plank challengom, a i svaki drugi, treci dan napravim koji trbusnjak :) i to je to od mog vjezbanja..
I bas danas sam se prijavila za vjezbanje za grupu mame i bebe! Jedva cekam da krene!!
A danas sam bila i u svom domu zdravlja na grupi podrske dojenju, fora je bilo skroz! Ako imate negdje kod sebe blizu, preporucam!
I btw, kad radim trbusnjake uopc se ne mogu visoko dici.. Ne kuzim sto se dogodilo..
Kako vama idu?
Sortiraj odgovore
Najstariji