Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek 30
    03. Veljača 2016. 18:20

Pobjeze post! Tako da smo danas pojele cijelu bocicu i onda jos cicku

ivek 30
    03. Veljača 2016. 18:31

Danas me neide! Uglavnom, ja znam da ja njoj prije nego joj dam pocicu malo joj podrazim nepce tako da skuzi da treba vuci! Isto sam vec bila luda jel nijednu nije  htjela! Koji broj dudice imas?

Cvarak
    03. Veljača 2016. 18:39

Imam onu sa izdajalicom valjda nula 🤔

ivek 30
    03. Veljača 2016. 18:59

Probaj kupiti broj 1, mi imamo tu

Cvarak
    03. Veljača 2016. 19:18

Bas moram vidit koji je br,mozda i je 1?!

flora2
    03. Veljača 2016. 19:45

Hvala vam na dobrodošlici! Prelistala sam o vašim bebicama i vidim da smo tu negdje s papanjem, (ne)spavanjem i ostalim. U zadnje vrijeme prođe 2-3 h da D. ne želi dojiti, očito nije gladan. Pa mi je čudno. :D A zadnjih noći se počeo buditi svakih pola sata, sat kao prvih tjedana pa sam malo u šoku. POmislila sam na regresiju spavanja pa nisam pametna više. Nije gladan, nego se samo probudi i počne kencati. Pročitala sam da ih ne treba dizati dok god ne zaplače jer se sami uspavaju. Probat ću noćas jer inače skačem na prvi kme kme :D

Lela29
    03. Veljača 2016. 19:57

Ja sam samo prvih 10ak dana skakala na svaki kme 😃

Cvarak, jeste bili kod pedijatra...cijepivo, sistematski?? nase bebuske se prate, bas me zanima vas napredak 😊

Cvarak
    03. Veljača 2016. 19:59

Lela nisam jos idemo iduci tjedan pa javim mjere 😂😂

ivek 30
    03. Veljača 2016. 20:30

Mi smo bile prosli tjedan na cijepljenju, opet dvije pikice, ali ovaj puta je samo zaplakala kad ju je ubola, poslije se vrlo brzo smirila, to je zato jer mama ovaj puta nije plakala s njom, hehe!
    Uglavnom i moja je glistica, ide cose u duzinu nego u debljinu, pa tako imamo 6140 g i 63 smo dugacke!
    Pedijatar nam je rekao da od slijedeceg mjeseca mozemo krenuti sa kasicama, ali o tome cemo na pregledu 29/02, prije nema potrebe jer Laura dobro napreduje!

Ryanne
    03. Veljača 2016. 20:41

Ivek, moja je mala par puta pila adaptirano jer nisam mogla izdojiti, a bila sam odsutna duze od 3 sata. Nis joj nije bilo. Nije bila odusevljena, ali utazila je glad dok se ja nisam vratila. Jedino je meni bilo zlo kad sam iduci dan prala bocicu (zaboravila sam prvi dan). 

Inace, imam pitanje- kad treba ici na socijalno da produzimo porodiljni i jel treba donijeti sto od papira?

I jos jedno... kako se vi mame osjecate fizicki? Ja imam glavobolje, vrti mi se kad duze gledam prema dolje... bojim se da mi je vratna kraljeznica stradala a nemam volje vjezbati. Umorna se probudim. Kad se ne bavim malom, jedva cekam da sjednem malo. 
    Pijem prenatalne vitamine, ali se stvarno lose hranim..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.