Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    03. Veljača 2016. 16:06

Opet ja :) moras stavit ovo prvo u frizider. Drugo kad izdojis stavis isto u frizider da se ohladi na tu temp i onda mozes pomjesat.

Promuckaj, pomjesaj i grij pod mlazom tople vode ili zgrij vodu pa drzi u tome dok ne bude ok temperatura

U frizideru moze mlijeko stajat dva dana

Fluffy2
    03. Veljača 2016. 16:14

Pa kad onda kazu da bebe vise dobivaju na ad, moj jede po 180 ml svaka 3, 4 sata i uvijek place da mu je malo :)
    Na leđima pokusava stalno uhvatit stopala al mu jos ne ide.
    Na stomaku obozava bit i ne budni se, i spavat voli vise na stomaku. Samo sto se i mi mucimo sa sjedenjem, stalno se dize, dok na bok nema sanse da se okrene.

Sto se igranja tice slicno kao i kod Ashley, sam se igra bez problema i duze vremena. Doslovno se ja dođem igrati s njim kad nesto obavim jer mi ga bude zao koliko je dugo sam iako njemu ne smeta ahhaha

A sto se pucanja tice.. u pocetku sam mislila da sam u nekoj debeloj depri koliko sam plakala. Bila sam isfrustrirana sto ne mogu sve obavit, i bebu i kucu i sebe. Kad smo poceli spavat sve je doslo na svoje. Ne stignem ni sad sve ali sam naspavana. Tako da jako dobro razumijem o cemu pricate, i proc ce to brzo. Mene bi mama ili muz spasili kad bi sredili kucu i kad bi imala malo mira za sebe. Sad sam jedino opterecena kuhanjem jer ne volim bas kuhat a morat cu pocet redovito sad ubrzo i nadam se tj morat cu stic! Ili ce bit ej mama sta si ti danas spremila? :)

Fluffy

Sanjarica
    03. Veljača 2016. 16:18

E bas sam ti ja htijela isto napisat za izdojeno mlijeko kao i Branchy…tako sam i ja radila par puta... 

Ryanne slazem se da je dug proces ako se ceka cijeli tjedan za uvest namirnicu ali kako su nam jucer objasnili ponekad se reakcija na neku hranu moze pojavit tek nakon 5-6 dana i onda ako si ti vec dala dve namirnice nove kako ces znat na koju je beba imala reakciju? I data opet moras ispocetka davat iste namirnice da vidis na koju je imalo nedaj boze reakciju... Slazem se da je proces dug ali bolje i tako...nigdje nam se ne zuri...cijeli zivot je pred njima da isprobavaju sve i svasta.. 

Inace pridruzujem se klubu mama koje ponekad "puknu"... Sve je to normalno i dio zivota..nemoze uvijek bit bajno..za koju god cemo se smijat tim "problemima".. Zato i kazem da se stvarno divim vama mamama koje imate nespavalice po noci jer moja spava pa mi cesto bude puna kapa svega a sta bi tek bilo da jos i ne spavam... 

Mi bile prosetat po kisi...navalaka protiv kise na kolica ja kisobran i osle mi... Mada ne pada jako pa smo zato i izasle... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    03. Veljača 2016. 17:47

Nece joj nista biti, ali samo ti izdoji u par puta i biti ce dovoljno...nek ti ima za recimo dva obroka ili koliko te vec nece biti

Cvarak
    03. Veljača 2016. 17:50

Mislim da se nis nemre dogodit sam ce tebi mozda cicke bit pune!! Al nek se javi neko iskusniji ;)) 

Ivek a kak su uspjela ju dobit da hoce bocu?! Opisi mi metodu postupak hihih jel I ja imam tommy tippe bocu pa nece!

Sanjarica
    03. Veljača 2016. 18:14

Ma nist joj nece bit ako joj das koju dozu AD... Ali to sta ti je rekla Cvarak sise ce ti bit ko lubenice, tvrde i bolne (ja sam bila odsutna 10 sati pa sam mislila da ce mi ekaplodirat) hahahah... Uzmi si dosta onih blazinica za u grudnjak.... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.