Nenana hvala na podrsci!
Ma znam da nisam losa mama jer radim sve sto je za njegovo dobro... Nego jednostavno nekad pucam po savovima jer i unatoc mom trudu i ljubavi on nekad samo place (kao npr i danas! Cijeli dan se samo dere i place :( ) muz ode iz kuce ujutro u 7h i dolazi doma u 6 popodne.. Uzasno mi fali i radi mene, a i za pomoc oko G. A onda i kad dodje nakon sto vecera i otusira se zao mi je i njega jer se premori svaki dan na poslu da mu proslijedim G da se bavi s njim. Tako da sam vecinom od 0-24 samo ja s njim..
Brzo ce mi doc mama bar malo da mi pomogne kad je on ovakav cijeli dan... Nekad se ne mogu ni popiskit da on kroz plac ne "zove" mamamama. (Iako se ja rastapam svaki put kad to cujem, nekad si kazem zovi nekog dr-mami treba malo odmora:D)
Jedvaaaaa cekam kad ce pocet spavati cijelu noc, sigurna sam da ce mi tad bit dosta lakse jer cu bar biti naspavana!
Lela bas to-ljutim se na njega pa se ljutim za sebe jer se ljutim na njega-mrvu malu pa ga odma cmacem i ispricavam mu se!
Ivek jucer sam odjednom 100 (najbolje ide ujutro), a danas ostatak..
Ja isto znam bit zivcana pa se ljutim na sebe jer znam da on to ne zasluzuje, ali prodje me kad mi se nasmije...a moramo malo puknut. Bas to, mi stedimo tate jer oni rade, a realno i mi radimo i to dosta....uglavnom moramo se malo ispucat...kad je cangrizav ja ga stavim u kolica i vodim di god jesam u stanu..pa uspijem sve obaviti 😀
Bok cure! Čitam vas već jako dugo, ali evo tek sad sam se odlučila javiti se da nisam više stalker! Moj bebač ima 4.5 mjeseci i težak je 9.5 kg. Rođen je sa 4.250 kg.
Isključivo je dojena beba, mada je u početku bilo jako teško jer su mi se stvorile ragade, pa je dojenje bilo užasno bolno, ali uspjela sam uz pomoć šeširića nekako izgurati prvih nekoliko tjedana, pa ih izbaciti. Uglavnom htjela sam se nadovezati na temu platnenih pelena jer ih mi koristimo. I uopće nije tako teško niti je održavanje komplicirano. Ja ih perem svaka 2-3 dana. Ponekad ih osušim u sušilici, nekad na zraku. I jako je ekonomično...Kombiniram mpp i tetre. Prezadovoljna sam! Ako nekog nešto zanima slobodno pitajte.
Pozdrav
Pridruzujem se mamama koje ponekad puknu i onda ga pitam dobro sta hoces ti od mene ko da ce mi odgovorit hahah al opet kad mi se nasmije sve zaborqvim :) moram mu stalno paznju posvecivat i zabavljat ga, jedva cekam da poraste jos malo da se i sam pocne zabavljat s igrackama.
Pitam Branchi jer mi idemo na svadbu u subotu, i to ce biti prvi puta da ju ostavljam pa se bojim koliko joj moram izdojenoga ostaviti! Konacno je pocela prihvacati bocicu (tommie tippee) i sada jdenom dnevno papa moje izdojeno!
Sto se tice nervoze, ja od svoje mame zivim 500 km, od kada se L rodila same smo 24/7, muz ode ujutro u 7:30 i vraca se oko 18 h. Znam biti nervozna kao sve Vi ali to je normalno, nismo roboti i nemozemo biti nasmijane i vesele cijeli dan. Moja je pravi mali meteoropata, kada je promjena vremena nikako ju smiriti, nervozna, cendrava , koma! Sto se tice zubica,ne vidim da joj jos izbijaju, ali gura ruke i u zadnje vrijeme dolazi sa nogicama do usta, nije jos uspjela ugurati stopalo u usta ali blizu smo, kao tvoja Kneginja, samo carape skine!
I ja se tako isto ponekad osjećam preumorno, iscrpljeno, i bude mi dosta, muž radi po cijele dane i svakako,većinom smo sami, i uz brigu oko maloga tu su još i kućanski poslovi, ali i ja sama ( neželim se zapustito izgledom ) pa je ponekad stvarno svega previše... ali opet kada me bebač pogleda, nasmije se, sve se zaboravi... i kada sam na izmaku snaga uvijek se nekako sve posloži i bude ok.... ali jedva čekam da počne malo bolje spavati po noći, da nam bude lakše.... i znam da kada krenem raditi da ću samo misliti - eh da mi je biti opet doma, pa makar i ne spavali hihi :)
Ivek negdje sam citala da je okviran obrok 100+mjeseci...jan je 4mj pa je to cca 100+40....uvijek se izdajam kroz 2 dana, osim ako mi se posreci pa izadje ovako odjednom vise
Lijepo je cuti da smo sve mame malo pukle 😊 zivot je ionako usponi i padovi, bilo bi nerealno da je sve tip top
....a i bebule moraju vidjeti sta ih sve ceka u zivotu, nece im se uvijek svi smjeskati 😁
Curke imam pitanje ako netko zna. Ako se ja ujutro izdojim 100 ml i popodne jos 40, jel ih mogu pomjesati ili moram svako posebno davati?
Sortiraj odgovore
Najstariji