Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    07. Siječanj 2016. 17:24

Oliva tak i moj preko dana spava hahah jede svaka dva h, a zaspi pola h prije iduceg hranjenja :D ali danas smo skupa spavali pa je potegnuo sat i pol.. 
    Ja mu robicu perem posebno na programu za bebe koji dodatno ispire ili na 40 al pnda ne ispirem jos. Tetre na 90 perem s obicnim praskom. Za robicu imam persilov tekuci sensitive i omeksivac sensitive silan. Peglam sve i to naopacke okrenem.
    Mame koje koristite vrece za spavanje jel vadite bebe kad ih idete hranit ili ostanu u vreci?

Cvarak drzim fige da se brzo rijesite skroz remencica! :)
    Mery ja to ne cistim uopce..

Lela29
    07. Siječanj 2016. 17:37

Čvarak, bravo za kukiće, jos malo i gotovo!! 😘
    Ja robicu nikad nisam duplo ispirala, imam prasak za bebe i to je to...nerijetko na ruke nesto operem i nikad nije imala problema sa kozom. Sve peglam, iako razmisljam odustat od peglanja robice koja ne ide direkt na kozu.

Isto, šizim sa dnevnim uspavljivanjima...nema sanse da zaspe u zadnje vrime. Danas mi je bila na rukama od 3 do 5, 3 puta je spustala u krevetić, odma skrika. Na kraju je spustim, ona place, pokusam s dudom, ona mi tako slatko zajebantski zavari u facu, hahaha. Sad umjesto da papa, kunja na meni, ljubav moja zloćesta

Cvarak
    07. Siječanj 2016. 18:26

Ivek ni moja nece izdojene jednostavno dijete oce cicu ili nije gladna neznam!! Ja sam skuzila u zadnje vrijeme da nejede toliko a opet koji dan jede cesce a nekad ne bas i duze spava :/ tako da svaki dan nam je drugaciji!! Pa pomeni beba dobro napreduje ! Je da je moja veca buca al svaka beba je za sebe! Jel ti sta pedijatrica rekla?! Ako beba uredno piski nije gladna. Nemoj se samo brinut,probaj joj kad zaspe popodne dat malo cickat mozda voli papat u snu ko moja. :)  koliko cesto papa svakih koliko h?!  Ako si jako bas zabrinuta imas na fb sos grupa za dojenje pa ti savjetnica moze odg na pitanje! Ako beba od pocetka samo sisa po meni nema razloga za brigu! Pusti izdajalice one nisu mjerilo. Neznam probaj ostavit bebu 2,3 h sa muzem nek budu sami pa kad pocne plakit da joj proba dat bocu. Al moja isto ne zeli bocu!

Cvarak
    07. Siječanj 2016. 18:28

I da ivek koliko ste dobili prvih mj dana a koliko drugi mjesec ?!

Ail
    07. Siječanj 2016. 19:40

Cvarak svaka čast još malo i gotovo. Baš sam te se danas sjetila išli smo na uzv kukova pa me toliko strah bilo da i mi ne bi dobili remencice.  Na kraju koma. Kukovi su super ali imamo zalezanu glavu i vratne mišiće , moramo vježbati svaki dan po 3 serije po 10 puta. Kaže doktor da to može potrajati i do 1 godinu?!?! Dobro da se nisam srušila još te vježbe ufff imam osjećaj da ću mu glavu strgati :-((((
    Sto se tiče pranja, perem zasebno sa našim praškom a njegovim omeksivacem i obavezno peglam.

Cvarak
    07. Siječanj 2016. 19:44

Ian di ste bili i kada?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.