Pa kao cudila se sta nam nasa pedijatrica nije prepisala da mu dajemo, kao sto smo cekali do sad!
Pa kao cudila se sta nam nasa pedijatrica nije prepisala da mu dajemo, kao sto smo cekali do sad!
Najbolje ti je poslušati što ti je ona preporučila ili ako imaš neke sumnje onda nazvati svog pedijatra pa pitati. Obično se od 8. dana uzima k1d3 i onda nakon 12. tjedna samo d3. No to je za dojenu djecu.
Pozz ekipa neki dan sam bila pisala kako smo otisli u drugi grad i potreban nam pedijatara za drugi pregled!
I evo danas smo uspili obavili pregled kod nekog drugog pedijatara, beba napreduje super kaze pedijqtar u koje smo bili jedino imamo problema sa auznim okicama
Eh Al sad….. Dakle pita nas ova pedijatrica dal smo davali d3 kapi, i bome nismo jer nam je na pocetku patronazna rekla da ako ima minimalno 1 bocicu adaptirano da ne moramo da at kapi
Dok je ova pedijatrica rekla da bez obzira dajemo d3 kapi, pa me zanima dal smo sta propustili do sad ako mu nismo davali. Dal je kasno sad davat?
Ti nas sprdas ili? Vjerojatno ti je patronazna rekla da ne moras davat k1+d3 (zbog vitamina k, kojeg imas u adaptiranom). Samo d3 dajes ako ima koji obrok ad-a. I nije ti kasno za davat (ne znam kolika je beba), al svakako treba dobivat vitamin d3. Cijelu prvo god, pa onda preko zime samo kad bude imala 2 i 3 god.
Noemi kad mislis poceti s kasicama?
Ovdje vise nema nikoga al ako ko cita slobodno i vi odg?
Hahha da 😅 e ja kontam s 4mj, cim napunii, odmah cu probat dat. Nadam se da ce htjet jest 🤔 ti?
Hahha da 😅 e ja kontam s 4mj, cim napunii, odmah cu probat dat. Nadam se da ce htjet jest 🤔 ti?
Ja sam nes kontala poslje nove tj nakon kontrole 30.12, sto ces davati prvo? I dal mislis sama miksati ili uzimati kasice?
Ja sam nes kontala poslje nove tj nakon kontrole 30.12, sto ces davati prvo? I dal mislis sama miksati ili uzimati kasice?
Ma miksat cu sama na pocetku, kupovne kad uvedemo obrok pa idemo nekud npr. Kao za svaki slucaj. Pogotovo na pocetku, ne isplati ti se kupit kasicu ako ce pojest 3 zlicice. E kontala sam prvo tikvicu dat (svakako cu prvo krenut s povrcem, pa da ne bi bilo da prihvati voce, a povrce ne). Onda poslje tikvice bundevu, mrkvu i sta vec ide :D
Ma miksat cu sama na pocetku, kupovne kad uvedemo obrok pa idemo nekud npr. Kao za svaki slucaj. Pogotovo na pocetku, ne isplati ti se kupit kasicu ako ce pojest 3 zlicice. E kontala sam prvo tikvicu dat (svakako cu prvo krenut s povrcem, pa da ne bi bilo da prihvati voce, a povrce ne). Onda poslje tikvice bundevu, mrkvu i sta vec ide :D
Tako sam i ja kontala valjda ce htjeti jesti mada kad joj idem davati vitamin na zlicicu to je zivanje 😂😂😂 ako bude na mene voce ju bas nece zanimati a nije ni muz nesto zagrijan za voce 😂
Tako sam i ja kontala valjda ce htjeti jesti mada kad joj idem davati vitamin na zlicicu to je zivanje 😂😂😂 ako bude na mene voce ju bas nece zanimati a nije ni muz nesto zagrijan za voce 😂
Hahaha 🤣 ma ajde bit ce im voce fino, slatko. Kontam da ce im to bit odusevljenje nakon npr tikvice ili brokule (s njom cu pricekat malo, iako smije odmah, al posto napiruje, necu odmah krenut s tim)
I ja mislim s 4mj krenut polako. Kupila sam ono aventovo kuhalo 4u1 tolko ga volim da starijoj stalno nes kuham unutra isprobavam
Sortiraj odgovore
Najstariji