Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    19. Prosinac 2019. 06:12

Jel se kod vas ustalilo hranjene? Tipa moze se nekan podoja normalno izac u setnju i sl.?

url=https://lilypie.com]

19. Prosinac 2019. 07:23

Joga

Evo i mi planiramo poslije nove godine krenuti sa kašicama . Bile na pregledu sa 4 mjeseca mi ima 5780, rođena je sa 2760. Pitala ped.kako spava ja kažem da većinom po 3-4 sata al da zna i do 5-6 pa mi kazala da ju obavezno neka budim po noći da je to mala beba da bi joj šećer mogao pasti … kako druge bebe spavaju cjelu noć ??? Wtf ? Gledala sam kuhala na paru i zapeo mi babymoov nutrybaby. Ne znam sto da uzemem a da nije jako skupo . I mi smo na ad-u jede mi svaka 3-4 sata i ti po 120 vode , ne zeli vise . Pa se bojim da joj je to malo

Ovdje cu odg.. Moja je na zadnjem vaganju s 2 mj imala 5700,trpa ruke vec mj i pol dana al ima lad ih trpa iz zabave al ima i histericno kada je gladna to sam sada tek skuzila.. Ja cu vidjeti na kontroli za 11 dana koliko je dobila ona meni spava po 7,8,9 h kako kada po noci se budi za glad i jede al tokom dana spava po 3,4h u komadu i bude budna i onda opet spava kako kada.. Prije je puno vise spavala i dobivala je supp ali je vise i jela 

PatyDi
    19. Prosinac 2019. 07:39

Stelle123

Jel se kod vas ustalilo hranjene? Tipa moze se nekan podoja normalno izac u setnju i sl.?

Ja se dugo nisam javljala, ali malo mi doslo sad 😂
    Gle, vi ste jos full malecki i tesko je ustalit nesto. U setnju mozes uvijek, pogotovo ak dojis, nis lakse za nahranit bebu...

PatyDi
    19. Prosinac 2019. 07:42

ayla

lalolitala

ayla

Venus

Nakon 8 tjedana, ne mjeseci 😅🤦🏻‍♀️

I ja gledam na kakvom si to pregledu bila zadnji put 😂😂😂 ja cu uvesti jer smo na ad da dojim nebi najvjerojatnije, nemislim ju sada šopati kasicama tek toliko mljeka ce uvijek dobivati ipak je to no1.. Mi idemo na kontrolu 30.12 pa poslje te kontrole kontam uz savjet pedijatra sto ce reci i zanima me koliko je dobila ja nebi rekla da je tako puno jer ne jede mi bas toliko koliko je na pocetku al mozda se i varam nezz

Meni on i dalje jede 90ml vode i na svakih 2,5 sata do 3. A noc izdrzi 7 sati u komadu bez beda evo neku vecer je jeo u 10 i digo se u 8 ujutro ja sam se prepala isla sam gledat jel dise

Moja je s mj dana jela 150ml bez problema sada joj je vecinom puno, 180 nepamtim kada je pojela za jedan obrok.. Recu npr u 3 popije 120 i za sat vremena do 2 opet trazi i popije 60,90 i tako u krug vise ni nezz kad bi jela kad ne jer ne place samo histericno trpa ruke u usta

Nisam bas u toku, ali jesi pocela sa kasicama?
    A to trpanje sakica je znak da istrazuje ili su po malo krenule muke po zubicima 😊
    Cudno mi je sto tak velika beba nema neki kontinuitet u hranjenju... Pa vi zapravo stalno jedete onda...kak ti uspije odspavati po 3-4 sata? 

19. Prosinac 2019. 07:43

Stelle123

Beba ionako kad izade van odma zaspe u kolicima jer ju zrak omami tako da mozes slobodno nakon sto podojis izaci van na pol sata, sat nebi trebalo biti problema a poslje cete i uhvatiti neki ritam i moci ces biti duze.. Cure koje doje rece ti bolje al mislim da nema neke razlike osim sto ti vani mozes uvaliti cicu a ja bi morala bocicu praviti ili ponijeti sa sobom gotovo 

PatyDi
    19. Prosinac 2019. 07:45

lalolitala

ayla

Venus

I ja gledam na kakvom si to pregledu bila zadnji put 😂😂😂 ja cu uvesti jer smo na ad da dojim nebi najvjerojatnije, nemislim ju sada šopati kasicama tek toliko mljeka ce uvijek dobivati ipak je to no1.. Mi idemo na kontrolu 30.12 pa poslje te kontrole kontam uz savjet pedijatra sto ce reci i zanima me koliko je dobila ja nebi rekla da je tako puno jer ne jede mi bas toliko koliko je na pocetku al mozda se i varam nezz

Meni on i dalje jede 90ml vode i na svakih 2,5 sata do 3. A noc izdrzi 7 sati u komadu bez beda evo neku vecer je jeo u 10 i digo se u 8 ujutro ja sam se prepala isla sam gledat jel dise

Sa toliko malo hrane izdrzi tako dugo?? 

19. Prosinac 2019. 07:45

DijMar

ayla

lalolitala

ayla

Venus

Moja je s mj dana jela 150ml bez problema sada joj je vecinom puno, 180 nepamtim kada je pojela za jedan obrok.. Recu npr u 3 popije 120 i za sat vremena do 2 opet trazi i popije 60,90 i tako u krug vise ni nezz kad bi jela kad ne jer ne place samo histericno trpa ruke u usta

A to trpanje sakica je znak da istrazuje ili su po malo krenule muke po zubicima 😊
    Cudno mi je sto tak velika beba nema neki kontinuitet u hranjenju… Pa vi zapravo stalno jedete onda…kak ti uspije odspavati po 3-4 sata?

Nisam ne jos 😁😁 to sam rekla primjer 😂😂 kada spava sve je supp  ali kada je budna onda tako jede... Noci ima kada ne spavam uopce jer je budna ima noci kada ih prespava a isto tako kada se budi svako malo za jesti 😁😁

PatyDi
    19. Prosinac 2019. 07:51

lalolitala

Kako mislis rano? I s prvom sam s 4mj pocela jer je jako slabo na tezini dobivala kao i on ocigledno…
    Ja sam dugo procuvala i pala je odluka na njega jer nema puno pranja. Jako lagan za rukovat s jednim vrcem. Stavim kuhat on me obavjesti kad je gotovo okrenem na drugu stranu zblenda mi i gotovo.
    Ja sam ga uhvatila na akciji sad je jos uvijek ja mislim 1050kn u baby c.

Nadovezujem se na prosli komentar, kak ce dobivat na tezini ak ti pojede tako malo?! 

PatyDi
    19. Prosinac 2019. 07:52

ayla

DijMar

ayla

lalolitala

ayla

Venus

Cudno mi je sto tak velika beba nema neki kontinuitet u hranjenju… Pa vi zapravo stalno jedete onda…kak ti uspije odspavati po 3-4 sata?

Nisam ne jos 😁😁 to sam rekla primjer 😂😂 kada spava sve je supp ali kada je budna onda tako jede… Noci ima kada ne spavam uopce jer je budna ima noci kada ih prespava a isto tako kada se budi svako malo za jesti 😁😁

Znaci nije istina da jednom kad predju 4 mj imaju vec neki ritam 🤔🤔🤔

• lalolitala
    19. Prosinac 2019. 07:52

Preko dana jede tak cesce. Znalo se desit da trazi i na sat i pol vec. Probala sam 120 napravit pa se cijeli po bljuje. Preko noci tak spava. Evo nocas se na svaka 4 budio to je zato jer sam ga pohvalila 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.