Nama je preporuka za uzimanje d3 bila na otpusnom pismu. Zasto tako rano krecete s dohranom?
Nego, jel ima netko iskustva kako bebi olaksati kakanje? Nakon svakog podoja cca uru vrimena se muci, crveni propinje, a izadje neki mali komadic kakice. Prije je 2-3 puta dnevno imao obiliju stolicu, a od jucer bas tako usitno.
url=https://lilypie.com]
Noemi kad mislis poceti s kasicama?
Ovdje vise nema nikoga al ako ko cita slobodno i vi odg?
Hahha da 😅 e ja kontam s 4mj, cim napunii, odmah cu probat dat. Nadam se da ce htjet jest 🤔 ti?
Ja sam nes kontala poslje nove tj nakon kontrole 30.12, sto ces davati prvo? I dal mislis sama miksati ili uzimati kasice?
Ma miksat cu sama na pocetku, kupovne kad uvedemo obrok pa idemo nekud npr. Kao za svaki slucaj. Pogotovo na pocetku, ne isplati ti se kupit kasicu ako ce pojest 3 zlicice. E kontala sam prvo tikvicu dat (svakako cu prvo krenut s povrcem, pa da ne bi bilo da prihvati voce, a povrce ne). Onda poslje tikvice bundevu, mrkvu i sta vec ide :D
Tako sam i ja kontala valjda ce htjeti jesti mada kad joj idem davati vitamin na zlicicu to je zivanje 😂😂😂 ako bude na mene voce ju bas nece zanimati a nije ni muz nesto zagrijan za voce 😂
Hahaha 🤣 ma ajde bit ce im voce fino, slatko. Kontam da ce im to bit odusevljenje nakon npr tikvice ili brokule (s njom cu pricekat malo, iako smije odmah, al posto napiruje, necu odmah krenut s tim)
I ja cu kasnije s brokulom i tim sto napuhljuje.
I ja mislim s 4mj krenut polako. Kupila sam ono aventovo kuhalo 4u1 tolko ga volim da starijoj stalno nes kuham unutra isprobavam
Koliko dode to kuhalo?
Nama je preporuka za uzimanje d3 bila na otpusnom pismu. Zasto tako rano krecete s dohranom?
Nego, jel ima netko iskustva kako bebi olaksati kakanje? Nakon svakog podoja cca uru vrimena se muci, crveni propinje, a izadje neki mali komadic kakice. Prije je 2-3 puta dnevno imao obiliju stolicu, a od jucer bas tako usitno.
Jer smo na AD mi pa sto cemo mozemo lagano krenuti zera po zera.. Moja kaka jednom dnevno i u pocetku sam joj davala espumisan 3,4 puta dnevno da lakse izbacuje zrak, mozda zrakic pati pa zato se napinje jer moja je zbog toga imala problema a nije imala kolike
Ja namjeravam uvoditi kasice sa 6mjeseci.
Evo mi se danas vec 5 dan borimo s proljevom, prosli tj smo bili u klaicevoj pa je ocizo pobrala viruscic 😑 nadam se da je to pri kraju...
I ja mislim s 4mj krenut polako. Kupila sam ono aventovo kuhalo 4u1 tolko ga volim da starijoj stalno nes kuham unutra isprobavam
Ja sam bas proucavala kuhala.. dvoumim se izmedu aventa i twishakea... ti si zadovoljna aventom?
Ja namjeravam uvoditi kasice sa 6mjeseci.
Evo mi se danas vec 5 dan borimo s proljevom, prosli tj smo bili u klaicevoj pa je ocizo pobrala viruscic 😑 nadam se da je to pri kraju…
Drzim 🤞 da prode sto prije
Kako mislis rano? I s prvom sam s 4mj pocela jer je jako slabo na tezini dobivala kao i on ocigledno...
Ja sam dugo procuvala i pala je odluka na njega jer nema puno pranja. Jako lagan za rukovat s jednim vrcem. Stavim kuhat on me obavjesti kad je gotovo okrenem na drugu stranu zblenda mi i gotovo.
Ja sam ga uhvatila na akciji sad je jos uvijek ja mislim 1050kn u baby c.
Kad se sjetim prije kuhaj u loncicu pa ak zaboravim se prekuha pa vadi cjedi miksaj. Neda mi se tako vise. A i da ne govorim koliko je ovo finije na pari
Jel i tvoja na adu ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji