Veze nemam, pretpostavljam da imaju neki geo/astronautski program na netu il sta 😅 upisu datum i kordinate pa valjda po tome
Veze nemam, pretpostavljam da imaju neki geo/astronautski program na netu il sta 😅 upisu datum i kordinate pa valjda po tome
😂😂😂😂 Svasta, to mi cudno al eto 😁
Nasla neki intervju: “Naime koristimo program koji generira zvijezde na temelju fotografija prikupljenih od NASA-e. NASA fotografira svemir u svakom trenutku. Unosom podataka datuma i vremena radnje dobivamo točan prikaz neba. Zvjezdano nebo možemo izraditi i za datume u budućnosti poput datuma vjenčanja. Objašnjenje je jednostavno. Planet Zemlja vrti se oko svoje osi odnosno Sunca na jednak način. Razlike su samo kod promjena godišnjih doba odnosno solsticija.”
Mislim sara za onu drugu nagradu (5ooookn) 😁
Da jedino ta nagrada preostaje izbacenima al ima ti i Danijela koja je super skidala i pala ispod 100
Joj da i ona je dobro skidala 🤔 jedino kontam da onaj profesor nece skinut puno nest, al nadam se da se varam i da ce svi skinut super kilograme. 😁 juuj bas se veselim sad finalu 😃
Onaj Držislav mislim da on nije puno.. Ma svi su super samo treba posloziti u glavi a ne kao ja poslozim navecer ujutro zaboravim da sam ista poslozila navecer 😁😁😂😂
Hahaha tak i ja 😂 aj bas cemo vidit sutra 😁
Nasla neki intervju: “Naime koristimo program koji generira zvijezde na temelju fotografija prikupljenih od NASA-e. NASA fotografira svemir u svakom trenutku. Unosom podataka datuma i vremena radnje dobivamo točan prikaz neba. Zvjezdano nebo možemo izraditi i za datume u budućnosti poput datuma vjenčanja. Objašnjenje je jednostavno. Planet Zemlja vrti se oko svoje osi odnosno Sunca na jednak način. Razlike su samo kod promjena godišnjih doba odnosno solsticija.”
Ahaaa, tako vec 😁😁
Mislim sara za onu drugu nagradu (5ooookn) 😁
Da jedino ta nagrada preostaje izbacenima al ima ti i Danijela koja je super skidala i pala ispod 100
Joj da i ona je dobro skidala 🤔 jedino kontam da onaj profesor nece skinut puno nest, al nadam se da se varam i da ce svi skinut super kilograme. 😁 juuj bas se veselim sad finalu 😃
Onaj Držislav mislim da on nije puno.. Ma svi su super samo treba posloziti u glavi a ne kao ja poslozim navecer ujutro zaboravim da sam ista poslozila navecer 😁😁😂😂
Hahaha tak i ja 😂 aj bas cemo vidit sutra 😁
Negoo 😁
Ajme zenice meni je srce ko kuca, ovo dijete me svaki dan iznenadi s necim novim vcrs se pocela smijati ko veliki bebac, nije to samo kricanje uz osmjeh to je bas ko veliko dijete 🥰🥰🥰
Ayla vjerujem ti, nasa se bas pocela fokusirat na lica i smjeska nam se kad je dobre volje (nakon spavanja i kakanja 😅) i srce mi se topi od radosti. Samo je ljubim u bucmaste obrascice. Evo i sad sva sretna mlatara rukicama i duda dudicu dok ju promijenim
Nema vece ljepote i radosti od nasih dragih bebica 😍😍😍
Evo mene jos s pitanjima. Kad se novorodjencad stavlja potrbuske? Trebaju li vec sad malo odignuti glavu?
url=https://lilypie.com]
To sam i ja htjela pitat kako vasi s glavicama? Posto moj samo na trbuhu spava nece nikako drukcije vec se na ruke podbolta i drzi glavu najnormalnije
Sortiraj odgovore
Najstariji