Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Prosinac 2019. 00:18

Venus

A to su vise neke slike koliko vidim, ma ono s nebom i zvijezdama mi je vrh, kordinate itd.
    Stavila bih bebino ime datum itd.

Pa mislim da i to mozes ako sam dobro pokopcala sto ti hoces 😁

Venus
    08. Prosinac 2019. 00:55

A nisam to nasla na toj magis stranici 🤷🏻‍♀️ Smotana sma veceras onda
    A znas li cifre ovog prvog sto sam trazila

08. Prosinac 2019. 01:03

Venus

A nisam to nasla na toj magis stranici 🤷🏻‍♀️ Smotana sma veceras onda
    A znas li cifre ovog prvog sto sam trazila

Nezz 😐 

PatyDi
    08. Prosinac 2019. 07:47

Stelle123

Pitanja za vas iskusnije :) Koliku temperaturu drzite u sobi? 20 stupnjeva je ko u paklu + beba spava bodiju, carapicama, plisanoj pidzami i pokrivena dekom. Meni to djeluje previse. I spavate li na ledjima ili po bokovima?

A gle, ovisi ti o bebi. Nisu svi isti. Ja od prvog dana njega oblacim ko sebe, a sad kad smo u kuci nekad bude i bez carapica jer je jako aktivan pa se zgrije jace. Nocu nam je temp oko 22, ali se pred jutro spusti jer isto grijemo na drva, ali on ima body kratkih rukava ili bez rukava i odijelce sa stopalima. Pred jutro ga pokrijem sa dekicom...sl ko i kod Ayle, ako je pretoplo otvorim prozor...
    Spava na ledjima iako ga ja stavim na bok jer je okrene, a do prije cca 2 tj je bio stalno na boku bas radi bljucanja ko sto Noemi kaze ili ako se ne podrigne nakon jela...

• TeBa
    08. Prosinac 2019. 10:49

Venus dimenzije postera su ti:
    30×40 je 170kn
    40x50 je 220kn
    50x70 je 270kn, dimenzije su ti standardne radi okvira,ali mozes i neke druge ako ti vise odg.

Venus
    08. Prosinac 2019. 13:26

Hvala Teba, taman su mi odg na instagram.
    “Pozdrav, hvala ti na upitu 😊 cijene za sve vrste dizajna su iste, ovise samo o dimenziji- 170 kn (30x40cm dimenzija), 220 kn (40x50 cm) i 270 kn (50x70 cm). Postarina je 30 kn (neovisno koliko postera, saljemo GLS-om). Sve ostalo na posteru mozemo personalizirati tocno onako kako ti zelis 😊 za koju priliku bi htjeli naruciti poster?”

Znaci dodju vec uokvireni?

08. Prosinac 2019. 16:01

Gdje ste zene dns? 
    Naomi 😂 gdje si duso 😁 sutra je finale žnv jedva cekam bas me zanima ko ce pobjediti, sto ti mislis? 

• Noemi1
    08. Prosinac 2019. 16:24

ayla

Gdje ste zene dns?
    Naomi 😂 gdje si duso 😁 sutra je finale žnv jedva cekam bas me zanima ko ce pobjediti, sto ti mislis?

🙋tu sam 😀 jaao bas sam htjela pitat kad su finale. Naci sutra 👍 wohoho super. Ja kontam da ce roko pobijedit. Volila bih da sara pobijedi posto je bas draga onak nekak, al mislim da nema sanse 😁 jedino mi se mirna ne svidja karakterom, nekak mi bas djeluje kao zla osoba 🙅 i lidija mi je super, njoj bi isto dobro dosli novci pa bi mi bilo drago 😊 sta ti kontas?

08. Prosinac 2019. 16:31

Noemi1

ayla

Gdje ste zene dns?

🙋tu sam 😀 jaao bas sam htjela pitat kad su finale. Naci sutra 👍 wohoho super. Ja kontam da ce roko pobijedit. Volila bih da sara pobijedi posto je bas draga onak nekak, al mislim da nema sanse 😁 jedino mi se mirna ne svidja karakterom, nekak mi bas djeluje kao zla osoba 🙅 i lidija mi je super, njoj bi isto dobro dosli novci pa bi mi bilo drago 😊 sta ti kontas?

Kontam isto kao i ti da ce roko ali i mozda lidija hmm, sara se jedino može boriti za drugu nagradu a mirna mi je totalno antipaticna, ali i ko je tajni finalist taj bi isto mogo alen nevjerujem on dobro skida al ima on jos puno posla.. Ali i tu je Marino ako je zagrizo posteno mogao bi i on 

• Noemi1
    08. Prosinac 2019. 16:32

Mislim sara za onu drugu nagradu (5ooookn) 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.