Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    08. Prosinac 2019. 16:33

ayla

Noemi1

ayla

Gdje ste zene dns?
    Naomi 😂 gdje si duso 😁 sutra je finale žnv jedva cekam bas me zanima ko ce pobjediti, sto ti mislis?

🙋tu sam 😀 jaao bas sam htjela pitat kad su finale. Naci sutra 👍 wohoho super. Ja kontam da ce roko pobijedit. Volila bih da sara pobijedi posto je bas draga onak nekak, al mislim da nema sanse 😁 jedino mi se mirna ne svidja karakterom, nekak mi bas djeluje kao zla osoba 🙅 i lidija mi je super, njoj bi isto dobro dosli novci pa bi mi bilo drago 😊 sta ti kontas?

Kontam isto kao i ti da ce roko ali i mozda lidija hmm, sara se jedino može boriti za drugu nagradu a mirna mi je totalno antipaticna, ali i ko je tajni finalist taj bi isto mogo alen nevjerujem on dobro skida al ima on jos puno posla.. Ali i tu je Marino ako je zagrizo posteno mogao bi i on

Eh da i tajni finalist, to kontam alen mozda, al sumnjam da ce pobijedit. 

08. Prosinac 2019. 16:39

Noemi1

Mislim sara za onu drugu nagradu (5ooookn) 😁

Da jedino ta nagrada preostaje izbacenima al ima ti i Danijela koja je super skidala i pala ispod 100

08. Prosinac 2019. 16:39

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Gdje ste zene dns?
    Naomi 😂 gdje si duso 😁 sutra je finale žnv jedva cekam bas me zanima ko ce pobjediti, sto ti mislis?

🙋tu sam 😀 jaao bas sam htjela pitat kad su finale. Naci sutra 👍 wohoho super. Ja kontam da ce roko pobijedit. Volila bih da sara pobijedi posto je bas draga onak nekak, al mislim da nema sanse 😁 jedino mi se mirna ne svidja karakterom, nekak mi bas djeluje kao zla osoba 🙅 i lidija mi je super, njoj bi isto dobro dosli novci pa bi mi bilo drago 😊 sta ti kontas?

Kontam isto kao i ti da ce roko ali i mozda lidija hmm, sara se jedino može boriti za drugu nagradu a mirna mi je totalno antipaticna, ali i ko je tajni finalist taj bi isto mogo alen nevjerujem on dobro skida al ima on jos puno posla.. Ali i tu je Marino ako je zagrizo posteno mogao bi i on

Eh da i tajni finalist, to kontam alen mozda, al sumnjam da ce pobijedit.

Vidjet cemo sutra jedva cekam 😁😁😁

• TeBa
    08. Prosinac 2019. 16:50

Venus

Hvala Teba, taman su mi odg na instagram.
    “Pozdrav, hvala ti na upitu 😊 cijene za sve vrste dizajna su iste, ovise samo o dimenziji- 170 kn (30x40cm dimenzija), 220 kn (40x50 cm) i 270 kn (50x70 cm). Postarina je 30 kn (neovisno koliko postera, saljemo GLS-om). Sve ostalo na posteru mozemo personalizirati tocno onako kako ti zelis 😊 za koju priliku bi htjeli naruciti poster?”

Znaci dodju vec uokvireni?

Mislim samo poster u tubi da dode,a okvir sama uzimas🤔...ja isto gledala za naruciti pa uvijek danas cu,sutra cu

• Noemi1
    08. Prosinac 2019. 17:00

ayla

Noemi1

Da jedino ta nagrada preostaje izbacenima al ima ti i Danijela koja je super skidala i pala ispod 100

Joj da i ona je dobro skidala 🤔 jedino kontam da onaj profesor nece skinut puno nest, al nadam se da se varam i da ce svi skinut super kilograme. 😁 juuj bas se veselim sad finalu 😃

• Noemi1
    08. Prosinac 2019. 17:21

Venus, ne znam za kog gledas, al ja sam bila narucila masku za mob sa slikom naseg bebaca 😁 

Venus
    08. Prosinac 2019. 17:56

Narucila sam poster, tj kad uplatim oni salju design opcije i ja biram, s tim da sam uzela hitnu opciju gdje je cijena 30% vise kako bi mi doslo na vrijeme, dragom za rodjendan, inace je tek tamo iza nove god. Al razlika u 60kn pa nije strasno aj

Bit ce ime bebe, datum, sat, ispod onog neba i citat “under this sky our star was born” 😊

Venus
    08. Prosinac 2019. 17:56

E da i grad (mjesto) ofc. Jer o tome ovisi prikaz neba i zvijezda 🙂

08. Prosinac 2019. 18:06

Noemi1

ayla

Noemi1

Joj da i ona je dobro skidala 🤔 jedino kontam da onaj profesor nece skinut puno nest, al nadam se da se varam i da ce svi skinut super kilograme. 😁 juuj bas se veselim sad finalu 😃

Onaj Držislav mislim da on nije puno.. Ma svi su super samo treba posloziti u glavi a ne kao ja poslozim navecer ujutro zaboravim da sam ista poslozila navecer 😁😁😂😂

08. Prosinac 2019. 18:09

Venus

Narucila sam poster, tj kad uplatim oni salju design opcije i ja biram, s tim da sam uzela hitnu opciju gdje je cijena 30% vise kako bi mi doslo na vrijeme, dragom za rodjendan, inace je tek tamo iza nove god. Al razlika u 60kn pa nije strasno aj

Bit ce ime bebe, datum, sat, ispod onog neba i citat “under this sky our star was born” 😊

Ee a kako oni znadu kako je izgledalo nebo kad si rađala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.