Tko bi tebe nasao u toj Lici 😱
Kako su je migranti nasli i ti bi 😂😂😂
Jel strazaris po sumama, da ti ne upadnu na posjed? 😝
Nisam u sumi tako da se ne sikiram 😁 nije Lika samo suma, da dodes vidla bi ljepotu
Ma dosla bi ja, al sam cula da su svekrive tam lujke 😜
Nisu sve ima i dobrih, no sikirejsn
Tko bi tebe nasao u toj Lici 😱
Kako su je migranti nasli i ti bi 😂😂😂
Jel strazaris po sumama, da ti ne upadnu na posjed? 😝
Nisam u sumi tako da se ne sikiram 😁 nije Lika samo suma, da dodes vidla bi ljepotu
Ma dosla bi ja, al sam cula da su svekrive tam lujke 😜
Nisu sve ima i dobrih, no sikirejsn
😁👍
Pitanja za vas iskusnije :) Koliku temperaturu drzite u sobi? 20 stupnjeva je ko u paklu + beba spava bodiju, carapicama, plisanoj pidzami i pokrivena dekom. Meni to djeluje previse. I spavate li na ledjima ili po bokovima?
url=https://lilypie.com]
Pitanja za vas iskusnije :) Koliku temperaturu drzite u sobi? 20 stupnjeva je ko u paklu + beba spava bodiju, carapicama, plisanoj pidzami i pokrivena dekom. Meni to djeluje previse. I spavate li na ledjima ili po bokovima?
22,23,24 kako kada.. Ona voli toplinu pa ima bodi, hlacice, carapice i pidamA.. Na koga mislis kako spava ako bebu sad spava na ledima prvih mj dana na boku
22,23,24 kako kada.. Ona voli toplinu pa ima bodi, hlacice, carapice i pidamA.. Na koga mislis kako spava ako bebu sad spava na ledima prvih mj dana na boku
Ayla, na bebu naravno 😁 A kad se pocnu migoljit po kreveticu? Citala nesto za smanjenje rizika od SIDS-a pa preporucuju temp. max do 20 stupnjeva i lezanje na ledjima. Da se ne pregriju.
url=https://lilypie.com]
Ayla, na bebu naravno 😁 A kad se pocnu migoljit po kreveticu? Citala nesto za smanjenje rizika od SIDS-a pa preporucuju temp. max do 20 stupnjeva i lezanje na ledjima. Da se ne pregriju.
Moja je s mj dana se pocela i tad sam ju makla iz gnjezda i stavila normalno u krevet.. Ma moja nevoli hladnocu, provjeravam po vratu iza i docim nije dobro obucena ili je hladnije ona nece da spava ako joj je vruco onda je nervozna i vidim da je vlazna iz vrata i onda joj skinem sloj, mi lozimo na drva centralno i tokom noci se to rashladi kod nas su zime jako hladne i odma se to primjeti u kuci.. A i mislim ako je bas bas vruco da beba ne moze ni spavati kao i odrasla osoba
I da ako je preee vruco spustim rolete i otvorim prozor na kip i onda tako ostavim cijelu noc dok ja ne pocrkam od hladnoce 😂😂😂 jer sam ja zimogrozna
Moj ti je prvih mj dana, malo vise, spavao na boku. Svaki put drugi bok (da se glavica ne ulegne). Onda smo bili na uzv kukova, pa smo dobili siroko povijanje i preporuku da zbog kukova spava na ledjima. Istina je ovo da je po novom spavanje na ledjima prevencija sidsa. Ali mene je bilo strah ga stavit na ledja odmah, zbog bljuckanja. Nama su i u bolnici stavljali bocno bebice u krevetic. Sto se temperature tice, kod nas je u dnevnom boravku oko 22,23, a u spavacoj 20ak stupnjeva. Inace nosi dugi body i plis odjelce i pokrijem ga dekicom do sredine trupa. Tak u dnevnoj, a u spavacoj ga pokrijem poplunom 😁
Cure jel zna neka kako se zove ona stranica sto izradjuje personalizirane postere ono npr.nebo/zvijezde iznad odredjene lokacije u to i to vrijeme, npr.za vrijeme vaseg vjecanja ili rodjenja bebe. Crno bijelo i cesto se reklamiralo po fejsu i instagramu, a sad sam zaboravila...
I jel netko ima onu slikovnicu “Kako je “ime” dosla/dosao na svijet?”, isto personalizirano, kosta 199kn, vrijedi li tih novaca?
Sortiraj odgovore
Najstariji