Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    02. Prosinac 2019. 13:41

Za prvi izlazak se ne preporuca duze od 15ak minuta pa postepeno povecavati.
    Mi smo danas do pedijatra isli u bodiju dugi rukav, termo niske carapice, odjelce od flisa i medo odijelce, kapica pamucna

Venus
    02. Prosinac 2019. 13:44

Mi smo u prvu setnju izasli kad je imala 12 dana, i bilo vani dva sata odmah 😃 al je bilo suncano, 1.11.
    Al i nakon toga i po kisi i po vjetru, uvijek stojimo bar 2 ure kad izadjemo. Nek se dica celice 😅

Ne valja previse zabundavati. Dosta joj je neki normalan outfit i skafander priko, pa dekicu mozes negdi do stomala stavit. Neznam di zivis i kakva vam je trenutno temp, ja svojoj u splitu nosam jos tanje kapice al obucemo chpavu mekanu jaketiuc s kapuljacom

• Noemi1
    02. Prosinac 2019. 14:23

Jeja4

Patronazna ocistila maloj pupkic, moramo jos cekati da zaraste, pogledala dolje moj kupus od pice i rekla da ok zarasta i da mogu van i na hodanje. E sad, kako obuci bebu staru 2 tj za van? Bodi dugi rukav, stramplice, plis odjelce, skafander medo ili klasicni deblji? Takodjer, kapica pamucna ili deblja? Pokriti dodatno dekicom u kolicima ili ne?
    Sutra ce mm morati do Daruvara, svekrvi skrinja krepala, pa joj mora to pomoci izvaditi i maknuti plus otici u kupnju nove pa cu ja morati ujutro voditi stariju u vrtic i otici do ducana te poslije opet po malu u vrtic i mozda do parka kratko ako ne bude jako hladno. Takodjer, koliko dugo smije beba biti vani po takvom vremenu?

Jaoooo kupus od pice, pa ja cu krepat 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Noemi1
    02. Prosinac 2019. 14:26

Jejo ja obucem dugi bodi, plis odjelce, skafander, zimsku kapu i stavim dekicu i zatvorim kosaru. Al.kod nas je bas ledenl doba😒

luce35
    02. Prosinac 2019. 16:55

Aurora87

Luce, testirala sam sad pelenu, ostane na nkoj, onda nije proljev…pampers. Neki mi je nervozan danas…ja kao spremala malo stan i pocela ukrasavati bozicnim ikrasima i na kraju njega uzelani plesali na dvije bozicne pjesme i zaspao…nadam se da ce trajati barem sat vremena spavanjac jer je bas umoran.
    Jeko, ja obucem dugi bodi, pamucne hlacice i carapice, medo odijelce i zimsku kapu…setali smo tako za vikend, bilo hladno i vjetrovito i poslije je bio mali topal kad sam ga raspakirala

Ma bez obzira koja je marka pelena proljev ce upiti tako da super da ostaje na njoj. Ja se nadam da ce se i kod nas brzo smiriti, nema cesto i fontanela je ok pa zasad nema straha od dehidracije

Venus
    02. Prosinac 2019. 17:17

Malo tabu tema 😂

Jeste za prvi keks cekale prvi pregled kod doktora pa tek onda, il ste se zadale u plahtu s muzem na “svoju ruku” 😂

Meni je proslo onih sluzbenih 6tj a jos odgadjam pregled, a muz je ko uzavrelo sunce na cekanju😂
    Ma da ja jos nisam sigurna jer mi je stomak jos sav osjetljiv od carskog i nekako me strah da ce to sve popucat ako se aktiviramo 😅

• Jeja4
    02. Prosinac 2019. 18:05

Venus

Malo tabu tema 😂

Jeste za prvi keks cekale prvi pregled kod doktora pa tek onda, il ste se zadale u plahtu s muzem na “svoju ruku” 😂

Meni je proslo onih sluzbenih 6tj a jos odgadjam pregled, a muz je ko uzavrelo sunce na cekanju😂
    Ma da ja jos nisam sigurna jer mi je stomak jos sav osjetljiv od carskog i nekako me strah da ce to sve popucat ako se aktiviramo 😅

S obzirom na sto to dolje lici, mislim da necu tako skoro jer i boli i pece. A mm bi navalio na mene, sva sam.mu sexy ovako tanka 😂

• Jeja4
    02. Prosinac 2019. 18:08

luce35

Za prvi izlazak se ne preporuca duze od 15ak minuta pa postepeno povecavati.
    Mi smo danas do pedijatra isli u bodiju dugi rukav, termo niske carapice, odjelce od flisa i medo odijelce, kapica pamucna

Bili smo u petak i subotu u prvim setnjama dok je bilo toplo. Ne budem sutra odmah 2h vani ali moram malu voditi u vrtic pa cu u ducan i doma a popodne po malu u vrtic i mislila sam na kratko u park, do nekih 1/2h

• Jeja4
    02. Prosinac 2019. 18:11

Venus

Mi smo u prvu setnju izasli kad je imala 12 dana, i bilo vani dva sata odmah 😃 al je bilo suncano, 1.11.
    Al i nakon toga i po kisi i po vjetru, uvijek stojimo bar 2 ure kad izadjemo. Nek se dica celice 😅

Ne valja previse zabundavati. Dosta joj je neki normalan outfit i skafander priko, pa dekicu mozes negdi do stomala stavit. Neznam di zivis i kakva vam je trenutno temp, ja svojoj u splitu nosam jos tanje kapice al obucemo chpavu mekanu jaketiuc s kapuljacom

U Zagrebu sam. Nije neka ful hladnoca, oko 6 stupnjeva je. Naravno, danas kisurina lijeva pa nismo isli nikud.

luce35
    02. Prosinac 2019. 18:42

Aurora87

Jeja4

Venus

Malo tabu tema 😂

S obzirom na sto to dolje lici, mislim da necu tako skoro jer i boli i pece. A mm bi navalio na mene, sva sam.mu sexy ovako tanka 😂

Ja ne smijem prosetati u toplesu jer me vec snajpa🙈. Jedino kaze da dok dojim da mu nije tako napeto jer mali jede, onda ih dozivljava kao hranu🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.