Nego već danima vas hocu pitat pa nikako uvijek zaboravim sto sam mislila i tako danima u krug 😂😂 dali vase bebice spavaju sa svjetlom u sobi ili ne
Moj spava s tvom, haha kod nas uvijek tv radi. 😅
Ja imam lampu koja uvjek svijetli, da nemoram paliti svjetlo pa me bas zanimalo kako vi ja sam se vec naucila da ta lamp svitli 0-24
Nego već danima vas hocu pitat pa nikako uvijek zaboravim sto sam mislila i tako danima u krug 😂😂 dali vase bebice spavaju sa svjetlom u sobi ili ne
Ostavimo upaljeno svjetlo u kupaoni, u hodniku ugaseno tek toliko da je vidim a dok je presvacim nocu upalim nocnu lampu
Da se napokon nadovezem, dosli kod mojih za vikend, sinoc nevrijeme, a danas sunce bez oblacka pa odma iskoristili i setali dvi ure. Ma ona meni bas dosta bljucka pa sam tek ima par dana pocela nosit podbratke ilitiga bavarine po dalmatinski 😃
I to bude mokro vec na pola samo dok doji, a do kraja mokro vec nakon jednog bljuckanja. Al normalno ne ostavljam je nikad bez nadzora s tim, kad je stavim spavat odma sklanjam s nje. Recimo sinoc mi je dojila oko 1, zaspala oko 1ipo i na kraju se do 3 budila par puta i bljuckala jer ju je uzmucilo pa bo zaplakala itd. Znaci iako rutne i stuca i bljucne, po noci je opet muci pa pusta onakve zvukove razne, i kako je spavala izmedju nas nocas jer smo kod mojih onda sam se ja budila bice svako 20min na svaki njen zvukic tako da sam satrana danas i sad moram lec zaspat sa njom 😅
Sto se tice svjetla, mi po noci izgasimo sve u sobi, a ostavimo otvorena vrata i jedno svjetlo manje ono iz kuhinje il hodnika da mi osvjetli malo i sobu, bas zato kad je hranim po noci da mogu vidit nesto bez da ju budim i ako se ukaka pa je mijenjam po noci onda upalim neko jace svjetlo u hodniku da vidim
A kad spava po danu u sobi onda drzim malu lampicu na nocnom ormaricu upaljenu, al ima ono blago toplo svjetlo
Ja preko dana stalno drzim do pola podignute rolete, nekako racunam nek od pocetka uci kad je dan a kad noc 🤔
Ja preko dana stalno drzim do pola podignute rolete, nekako racunam nek od pocetka uci kad je dan a kad noc 🤔
Dignem i ja roletu svako jutro al nju to ne zanima ona spava kad se njoj spava 😂😂😂
Pa da po danu dok je svjetlo, al sad je vec u 4 mrakaca pa tad palim lampicu
Imam u spavcoj nocnu lampicu sa 3 razine svijetla, spavamo u mraku ali upalim kad dojim jer ni ja ne vidim a nekad i ona ne potrefi cicu.
Danas bili brat i sogorica s djecom, tj. to su vec "djeca" od 17 i 20 g, malo je izgnjavili ali eto, sad mi nece spavati. Jos ju je starija dva puta probudila sa divljanjem po sobi, onda jos pocne namjerno zaje...kad vidi da se ljutim, na kraju je dobila izgon u boravak jer nemam vise snage, nekad placem od umora.
Pozdrav, malo upadam...
Nama je za kmeljave oči pomogao čaj od kamilice, čišćenje sa gazom nekoliko puta dnevno...
Pozdrav, malo upadam…
Nama je za kmeljave oči pomogao čaj od kamilice, čišćenje sa gazom nekoliko puta dnevno…
Sam ti nama upadaj, kad god imas neki savjet. Osjecaj se ko doma 😁 ne moras se izuvat 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji