Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    02. Prosinac 2019. 21:53

Mene vise vesele 2 curine popodneve polukasaste kakice od najboljeg keksa 🤣🤣🤣. 
    Nadam se da ce sutra biti opet potpuno kasaste i kraj virozice 😀

• Noemi1
    02. Prosinac 2019. 22:53

luce35

🤞🤞🤞🤞

• Noemi1
    03. Prosinac 2019. 01:22

Ayla brate gdje si? Nema te dugooo 🙋🙋🙋🙋

03. Prosinac 2019. 01:48

Noemi1

Tu sam tu, no sikirejsn 😁😁 citam al ne pisem, neznam sto da pisem niti da dadem pametan odgovor reko bolje sidi u ćosku i muči 😁

luce35
    03. Prosinac 2019. 07:16

Aurora87

luce35

Slazem se😁. A terapiju nemate nikakcu, samo sto vise dojiti da ne dehidrira?

Da, sto vise dojiti i davati probiotik. Sinoc je 2 puta imala zutu polukasastu kakicu pa sad nestrpljivo cekam novi kakanac. Cemu se ja veselim 🤣🤣🤣

luce35
    03. Prosinac 2019. 07:17

Aurora87

ayla

Noemi1

Tu sam tu, no sikirejsn 😁😁 citam al ne pisem, neznam sto da pisem niti da dadem pametan odgovor reko bolje sidi u ćosku i muči 😁

Kad je tema keks, nema tu pametnih odgovora🤣

A zato sinoc nigdje nikoga na forumu, sve se keksale 🤣

• Martina0204
    03. Prosinac 2019. 07:54

Kad smo kod keksa, jos ga nisam probala otkad sam rodila🙈

luce35
    03. Prosinac 2019. 08:44

Aurora87

Luce, koji probiotik dajes, bio gaia?

Za biogaia sam cula da je najbolji a ujedno da navodno pomaze kod refluksa pa sam uzela. Cini mi se da ublazava, refluks je jos tu ali rijedje joj se dize kiselina i usireno mlijeko 

• Noemi1
    03. Prosinac 2019. 09:35

ayla

Noemi1

Hahahaha 😂😂😂😂👍

03. Prosinac 2019. 10:45

Aurora87

ayla

Noemi1

Kad je tema keks, nema tu pametnih odgovora🤣

Bas bas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.